Marbella International University Centre

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera vid MIUC ?

Marbella International University Centre är ett globalt akademiskt institut som ger en ny typ av lärande erfarenhet baserad på en avancerad läroplan, spetsteknik och en unik levnadsmiljö. MIUC stolt över sin dynamiska grundutbildning och forskarutbildning, som kombinerar interaktiv pedagogik med toppmoderna faciliteter och personliga studenttjänster.

Beläget i hjärtat av den spanska hamnstaden Marbella, är MIUC engagerad i utvecklingen av nya generationers ledare inom företag, politik, media och reklam .

Vi erbjuder Bologna-ackrediterade BA och MA-program med ett starkt fokus på globala aspekter av kunskap, färdigheter och kompetenser skräddarsydda för modern ålder. Alla våra utbildningar undervisas på engelska för att säkerställa elevernas framtida framgång på den alltmer konkurrenskraftiga internationella arbetsmarknaden. Från och med läsåret 2016/17 kommer MIUC att ha en möjlighet att tjäna en brittisk examen, eftersom MIUC kurser kommer att valideras av University of West London, Storbritanniens offentliga universitet, benämnt som nr 1 moderna universitet i London för kandidatexamen.

Academic Programs Overview

Marbella International University Centre ger högre utbildning för både grundutbildning och forskarutbildning på fyra huvudområden:

  • Internationell verksamhet
  • Marknadsföring och reklam: Kommunikation och PR
  • Internationella relationer
  • Media och journalistik

Ett studentcentrerat tillvägagångssätt vid MIUC kombinerar små studiegrupper med skräddarsydda produktionsanläggningar, vilket gör att våra studenter får tillgång till de specifika färdigheter som krävs för att utvecklas i dagens globala världsverksamhet, affärer och media. Utvecklingen och genomförandet av praktiskt analytiskt tänkande ges särskild framträdande, med eleverna förberedda för framtida placeringar inom internationella multikulturella industrier.

MIUC" src="http://i.imgur.com/PTPynuI.jpg" alt="campus MIUC" />

Kombination av avancerade undervisningsmetoder och avancerad teknik i klassen gör att våra studenter kommer ut ur MIUC som individer tar ansvar, är övertygade om att fatta sina egna beslut och framför allt kunna göra sina drömmar till verklighet.

Våra program lärs av framgångsrika akademiker och branschfolk som delar sin tid mellan kraftig forskning och innovativ affärspraxis. Ett modernt, tekniskt kunnigt tillvägagångssätt i klassen kompletteras av specialiserade verkstäder som drivs av ledande företagsledare och inflytelserika politiska aktörer. Vi erbjuder också avancerad affärsutbildning för mellan- och högre nivåchefer för att öka din prestation som ledare och ge dig drivkraften, ambitionen och kunskapen för att lyckas i affärer idag.

Personlig vägledning och mentorskap från professorer som är avsedda för studentens personliga tillväxt och professionell utveckling

Varje elev tilldelas en personlig handledare vid inskrivning som kommer att finnas tillgänglig för privata handledning för att reflektera över studentens övergripande framsteg, planera att vidareutveckla och stärka svagare områden. Dessutom akademiska supportklasser som är utformade för att finjustera nödvändiga färdigheter för akademisk framgång, såsom forskningsmetoder, hur man skriver en analys och public speaking bland andra. MIUC fakulteten ger studenterna en unik kombination av akademisk teori och beprövad övning, vilket garanterar att varje kandidat är utrustad med färdigheter som håller på att vara en livstid.

Ett globalt nätverk

Avtal som sätts upp med partnerskap för partnerskap ger studenterna möjlighet att tillbringa en eller flera terminer i sådana internationellt kända institutioner som IPAG Business School (Paris, Frankrike), Teikyo University (Tokyo, Japan) och Singidunum University (Belgrad, Serbien). Läs mer om våra partneruniversiteter.

marbella02

Gratis iPad för varje elev

Alla klassrum är utrustade med interaktiva whiteboards och kameror som spelar in bild och ljud för alla föreläsningar. Dessa inspelningar, liksom föreläsningsglasen som går igenom den interaktiva tavlan, laddas upp till Blackboard, en virtuell inlärningsmiljö och kurshanteringssystem som är förinstallerad i den gratis iPad som varje student får vid inskrivningen. Blackboards huvuduppdrag inkluderar studentchatt, diskussionsämnen för studentlärare, kursinnehåll, betygsbehörighet och inlämningsuppgift på nätet, så att studenter och lärare enkelt delar tankar, frågor, idéer och kunskaper

students iPad

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA in Marketing and Advertising: Communications & PR

Campusstudier Heltid 1 - 2 år October 2018 Spanien Marbella

[+]

24/7 daglig studentstöd

* För de årliga betalningarna i förskott, ger vi 5% rabatt.

* Förutom den sjukförsäkring som vi tillhandahåller för dig, måste du också lämna in en reseförsäkring som är obligatorisk för viseringsförfarandet.

Alla studenter är skyldiga att anmäla sig till kurserna i den första veckan av terminen. Att helt enkelt inte gå på lektioner senare under terminen frigör inte dig från den ekonomiska eller akademiska skyldigheten för kurser där du tidigare har anmält dig.

Det är ansvaret för varje elev att vara uppmärksam på och förstå universitetsföreskrifter som offentliggjorts.... [-]


MA International Business Management

Campusstudier Heltid 1 - 2 år October 2018 Spanien Marbella

Utveckla en fördjupad kunskap om affärsverksamhet. Lär dig att tänka och fungera som en internationell chef. [+]

Utveckla en fördjupad kunskap om affärsverksamhet. Lär dig att tänka och fungera som en internationell chef.

Centrala ämnesområden som tas upp:

Social Research Methodology

av kandidater som inte tidigare studerat i en engelsktalande skola eller ett land.Testerna och minimi poäng vi accepterar är: IELTS 7

[-]

MA International Relations

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Spanien Marbella

[+]

Kandidatbetygskopior (officiellt översatt till engelska eller spanska)

Så det är praktiskt och mycket interaktiv med andra studenter, skapar detta en interaktiv atmosfär, som engagerar eleverna mer.

Kursregistreringar Studieavgifter och kursmaterial Tillgång till Blackboard Learning Full tillgång till biblioteket Privat sjukförsäkring Visum och invandringsrådgivning och stöd 24/7 daglig studentstöd

* För de årliga betalningarna i förskott, ger vi 5% rabatt.

* Förutom den sjukförsäkring som vi tillhandahåller för dig, måste du också lämna in en reseförsäkring som är obligatorisk för viseringsförfarandet.

... [-]

Videoklipp

Study in Spain at MIUC: Learn, Live, Explore

MIUC's student, Ayah Shurbaji, admission story

MIUC's Master Graduate Student Testimonial Shayan Rashid Hashemi

Kontakt

Marbella International University Centre

Adress, rad 1 Marbella International University Centre Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n Finca El Pinillo Marbella
29601 Marbella, Andalusia, Spanien
Hemsida http://www.miuc.org/
Telefonnummer + 34 952 860 000