Master in Fintech Solutions - BTS

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Barcelona Tekniska Högskola är en ledande utbildningsprojekt som bemyndigar nästa proffs som kommer att förvandla den digitala industrin.

Vision

Den digitala omvandling förändras alla aspekter av det mänskliga samhället, och det har bara en gräns, fantasin. Den digitala ekosystemet har blivit den nya status quo, det förändras hela branscher och företag, relationer och andra aspekter av våra liv. Vi tror på en bättre framtid med digital form. Men, i syfte att säkerställa den behöver vi talang redo att köra den digitala omvandlingen.

Mission

Ge till tech ekosystemet de yrkesverksamma att den digitala industrin behöver. Internationell talangutveckling excellens.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister i fintech lösningar

Campusstudier Heltid 9 månader October 2019 Spanien Barcelona

Den digitala revolutionen förändrar finansiella tjänster. Bankerna måste förändra sig, billigare och snabbare tjänster leder den nya finansieringsmodeller, nystartade företag växer fram för att ändra sektorn och de gamla strukturerna håller på att decentraliseras. Det finns många möjligheter till innovation och Master i Fintech Solutions gör det möjligt att driva denna. [+]

Den digitala revolutionen förändrar finansiella tjänster. Bankerna måste förändra sig, billigare och snabbare tjänster leder den nya finansieringsmodeller, nystartade företag växer fram för att ändra sektorn och de gamla strukturerna håller på att decentraliseras. Det finns många möjligheter till innovation och Master i Fintech Solutions gör det möjligt att driva denna.

Vad kommer jag lära?

Mästaren i Fintech Solutions gör att du kan omdefiniera finansstrategier och verksamhet genom innovation. Under hela programmet, kommer du att förstå hur omvälvande teknik förändrar denna sektor även du kommer att upptäcka hur banker och startups är att omforma de finansiella tjänster.... [-]