Nuclio Digital School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Föraren behöver du lyckas i den digitala ekonomin.

Vi leder dig igenom de digitala ekonomins viktigaste pelare från grunden i Programmering till världsverksamheten genom teknik och entreprenörskap av nya idéer och affärsmodeller.

Nuclio Digital School erbjuder dig en transversal träning som gör att du kan gå från en nybörjarnivå till en expertnivå.

Vårt mål

Utan tvekan finns det en stor efterfrågan på digitala yrkesverksamma och de nuvarande behöver ofta förnya kunskap. Nuclio Digital School har som huvudsyfte att skapa och förnya profiler för branschens verkliga behov så att vi ser till att dessa profiler kommer att vara beredda att vara produktiva. för ögonblicket i ett företag som kräver dem.

Fokuserat på att skapa en framgångsrik väg för våra studenter

Vi tror att nyckeln till framgång är den kvalitetsnivå som våra studenter avslutar träningen.

Precis som vi garanterar professionell framgång när kursen är klar, kräver processen för att komma in i dem krav som kandidater måste övervinna, så att vi kan skapa nivåer med nödvändiga färdigheter för att hålla jämna steg med ämnena.

Valideringen av färdigheter som industrin behöver

Vi erbjuder certifikat för vart och ett av våra program. I slutet av kursen kan du visa dina kvalifikationer. Du kommer att få ett tryckt och signerat diplom.

Målen för certifieringsramen för Nuclio Digital School är att tillhandahålla ett modernt och flexibelt system som:

  • Agerar som referenspunkt för kursutbildning som leder till en professionell certifiering av Nuclio Digital School
  • Stödjer branschutbildningsvägar som ger tillgång till certifieringar som gör att människor enkelt kan flytta mellan olika lärare och industrins roller
  • Definierar en tydlig utvecklingsväg för proffs.
  • Det möjliggör en anpassning till andra internationella roller i branschen.

Carlos Blanco

ordförande

"Det finns ett stort skifte mellan vad som studerades och vilka företag som efterfrågar. Problemet är att de som vet om teknik och marknadsföring på nätet inte är lärare. Idag är ett specialiserat program mer användbart än ett universitetsprogram. "

Platser

Barcelona

Address
Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium