PC Carrier

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är en officiell skola i informations- och kommunikationsteknik (IKT) sedan 1987. Vår katalog täcker de mest efterfrågade kurser från företag, med tillämpning av tre träningssystem att välja mellan av våra studenter:

  • Gruppträning (ansikte mot ansikte eller telepresential)
  • Personlig utbildning (skräddarsydd för studenten)
  • INCOMPANY-utbildning (anpassad till företaget)

Våra lärare, professorer och handledare har en lämplig examen och certifierad förberedelse av de företag som äger den programvara som vi har samarbetsavtal med som partner. Våra kurser är i många fall slutförda med praktikmoduler som kan betalas eller inte, beroende på typ av kurs följt och varaktighet och avtal med våra företag.

Alla våra kurser som är konstruerade och granskade från vårt huvudkontor i A Coruña följer ISO 9001: 2008-standarden för att garantera utbildningen och kvaliteten på vår telepresentiala öppen träningsmodell, både på ett synkront sätt (virtuellt gruppklassrum) och asynkrona (individualiserade handledning om innehåll).

Vi tillhandahåller våra studenter specifika moduler så att de kan få certifiering som professionell förknippad med olika informations- och kommunikationstekniker: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus, etc.

Studenten begär och gör ett samtal för undersökning i en specifik IKT och genom att övervinna det registrerar vi det i det internationella identifieringsregisteret (IDE) som ackrediterar det globalt i denna teknik före någon offentlig eller privat organisation. Studenten därifrån kan ackrediteras som företagets officiella tekniker, använda varumärkets officiella logotyper och få fördelarna med distribution av programvara och material som detta har markerat för sina professionella.

Platser

A Coruña

Address
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 A Coruña, Galicien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium