Real Madrid Graduate School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen


Under 2006 skapade Real Madrid CFand Universidad Europea de Madrid den första högskolan som specialiserat sig på sport och dess relation till förvaltning, hälsa, kommunikation och fritid / rekreation.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea sträcker sig utanför idrottens gränser genom att utbilda professionella ledare inom alla discipliner som på ett eller annat sätt är associerade med detta område. Examensprogrammen fokuserar på olika områden och är avsedda för akademiker och yrkesverksamma inom olika branscher som är kopplade till både professionell och amatörsport.

Skolan skapades med en stark internationell komponent, precis som de två institutionerna som tillbaka det. På ena sidan finns Real Madrid Football Club, som tog ett spanskt företag och gjorde det till en ledande internationell styrka. å andra sidan är Universidad Europea de Madrid, medlem av Laureate International Universities, världsledande inom avancerad utbildning.

Den vägledande utbildningsprincipen bakom varje examen i Real Madrid International Professional School är ett professionellt fokus. Utformningen och genomförandet av dessa program utförs av proffs från både Real Madrid och Universidad Europea de Madrid, högt prestige inom sina respektive områden.

Med målsättningen att ge praktisk utbildning utbildas de utbildade programmen i toppmoderna lokaler: Real Madrid-anläggningarna vid den helt nya sportstaden och Santiago Bernabéu Stadium samt Universidad Europea de Madrids campus i Alcobendas ( Madrid) och Villaviciosa de Odón (Madrid) Dessutom omfattar de flesta av de utbildningsstudierna besök på företag eller händelser i samband med läroplanen, till exempel All England Club där den berömda Wimbledon Grand Slam äger rum, i fallet med Alfredo Di Stefano MBA i Sports Management.

Faciliteter

Skolan erbjuder eleverna state-of-the-art faciliteter: Real Madrid Sports City i Valdebebas-distriktet i Madrid och Santiago Bernabéu Stadium , samt universitetsområdena Universidad Europea de Madrid i Alcobendas (Madrid) och Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Byggnaden är belägen i Alcobendas och mäter 13.000 m2 . De fyra berättelserna innehåller följande: mer än 50 klassrum, datalaboratorier, fakultetsbyråer, gruppprojektrum för studenter, handledningskontor och flerfunktionella utrymmen. Byggnaden är utrustad med det senaste inom undervisningsmaterial och datanätverk . Tillgänglig för funktionshindrade.

Villaviciosa de Odón Campus

Villaviciosa de Odón campus har den nödvändiga infrastrukturen för att optimera en lärandes upplevelse . När det gäller idrottsanläggningar finns idrottsanläggningen , som har domstolar och specialområden för att utöva varje disciplin, samt de senaste laboratorierna för motorfärdigheter, motionfysiologi och biomekanik av rörelse. Det ger den perfekta ramen för både undervisning och sportträning.

Det finns också två sovsalar på campus med kapacitet för över 550. Detta alternativ garanterar ett bekvämt boende för studenter med alla nödvändiga bekvämligheter.

Santiago Bernabéu

Några stadioner i världen har så högt professionell verksamhet på alla områden som Santiago Bernabéu Stadium. Det finns många detaljer som gör Bernabéu Stadium unik i världen . Organisationen har framgångsrikt använt de bästa aspekterna av andra stadioner och anpassat dessa till sina behov. Detta förklarar varför Cisco Systems, ett av de högst kapitaliserade IT-företagen i världen, väljer Santiago Bernabéu-stadion som modell exempel i stadionledningen.

Real Madrid Sportstad

Real Madrid Sports City är det största sportskomplexet som någonsin byggts av en fotbollsorganisation . Dess 1 200 000 kvadratmeter är hem för både idrottare och fans. Dess läge ligger i det privilegierade området Parque de Valdebebas, en av de mest upp och kommande områdena i huvudstaden.

Internationellt nätverk

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea har ett internationellt fokus, liksom institutionerna som ger tillbaka det. Real Madrid CF överskrider lokalism på grund av sitt världsomspännande erkännande och tradition. Universidad Europea de Madrid ingår dessutom i gruppen Laureate International Universities , en global ledare inom högre utbildning.

Denna allians kan bara leda till ett internationellt ambitiöst projekt, och därför är nu Real Madrid Graduate School - Universidad Europea nu närvarande i flera länder i Europa, Asien, Oceanien och Amerika.

I linje med vårt engagemang för akademisk excellens och vårt professionella förhållningssätt, när vi etablerar en skola i ett nytt land granskar vi program på förhand. Vi kontrollerar att de är synkroniserade med verkligheten på varje plats, vilket ger en mycket givande upplevelse för våra studenter. Dessutom har varje program en internationell fakultet som består av spanska undervisande yrkesverksamma som arbetar tillsammans med de bästa yrkesverksamma från det land där de utbildade programmen lärs.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea utbildningsprogram lär nu på flera universitet runt om i världen.

Platser

madrid

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 madrid, Madrid-regionen, Spanien