Läs den officiella beskrivningen

Om oss

En ideell institution med historia och prestige.

RCU Escorial-Mª Cristina grundades av Regentdrottningen María Cristina de Hasburgo och Lorena, 1892, som drivs av den Augustinska religiösa ordningen sedan dess grundande. Det är ett övre utbildningscenter i samband med Complutense-universitetet i Madrid.

Vi undervisar de officiella examensprogrammen för juristkandidat och kandidatexamen i företagsekonomi, civilingenjör och privatekonomi i kiropraktik.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en extraordinär miljö och i fantastiska omgivningar. Universitetskampanjen utgör en del av det förbluffande monumentala arkitektoniska komplexet av kungliga klostret El Escorial grundat av kung Phillip II på 1500-talet. Allt detta ger en särskilt fördelaktig atmosfär för studier och inter / personliga relationer.

Byggnaderna är äkta gems av arkitektur, med helt moderniserade faciliteter: Studentresidens, Bibliotek, Idrottsområde, Föreläsningssalar utrustade med projektionsanläggningar, datorer mm

Övergripande utbildning av individer är det primära målet för det utbildningsprogram som Escorial - María Cristina Royal University Center erbjuder genom att utveckla sin kognitiva, fysiska, sociokulturella potential som tar dem till gränserna för deras möjliga kunskaper. Vi stimulerar kreativitet och vetenskaplig forskning genom akademisk utbildning, kunskapsöverföring och kultur.

Centrets ledning övervakar kvalitet och utbildningsexpertis, i en pågående och flytande dialog mellan lärare och studenter, långt ifrån steril byråkratisk formell utbildning.

Föreläsningsstaben, till stor del ritad från Complutense-universitetet i Madrid och näringslivet, är personligen och professionellt involverat i utbildnings- och utbildningsverksamhet inom sina områden.

Du är intressant och målet för vårt fullständiga institutionella akademiska arbete. Därför har varje elev en handledare / lärare som guidar och följer med honom i sin yrkesutbildning.

"Gå med mig om du håller samma sanningar. Undersök med mig om du håller samma tvivel. Var du känner igen ditt misstag, kom med mig. Var du känner igen min, ta med mig "(St. Augustine).

Ur sammanhanget av denna oföränderliga arkitektoniska inställning, en symbol för universalitet och brödraskap, ber vi att våra studenter / förutom att bli skickliga yrkesmän blir män och kvinnor med medborgerliga värderingar, känsliga och engagerade i utvecklingen och respekten för den mänskliga värdigheten.

Vi öppnar våra dörrar för alla, utan att göra någon åtskillnad för race, creed eller position, vilket underlättar en ömsesidig form av utbildning och information med andra universitetscentra.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Royal University Center Maria Cristina

Mästaren i tillträde till advokatyrket adresserar de studenter som har erhållit graden av juridik och akademiker och önskar förvärva de färdigheter och kompetenser som la ... [+]

Karakteristik av graden

Akademiskt år då det genomfördes: 2014/15

Typ av undervisning: På plats

Antal nya platser som erbjuds: 30

Minsta antal ECTS per inskrivning och undervisningstid

första åretHeltid: 60 hpDeltid: 42 hpResten av årenHeltid: 30 hpDeltid: 30 hpmål

Förvärvet av advokatens professionella titel har två faser. Den första består i att få yrkesutbildning, och den andra i ackreditering av yrkesutbildning. Erhållande av yrkesutbildning uppnås genom en "reglerad och officiell" utbildning (artikel 2.2 lag 34/2006). När detta undervisas på ett universitet, och eftersom det är en forskarutbildning, kan den endast konfigureras som en universitets magisterexamen i enlighet med bestämmelserna i artikel 8 i RD1393 / 2007 av den 29 oktober, som fastställer Organisation av officiell universitetsutbildning. Detta framgår också av konst. 4.1 a) av kungligt dekret 775/2011 av den 3 juni, godkännande av förordningen av lag 34/2006 av den 30 oktober om tillträde till advokat och advokatfirma. Godkännandet av yrkeskapaciteten utförs genom en lämplighetsbedömning som årligen kallas av justitie- och utbildningsministerierna, unika och identiska för hela det nationella territoriet och består av ett objektivt test av flera svar och genom en praktisk lösning (Artikel 17.3 RD 775/2011).... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska