Seeway - Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

haz lo que quieras

Suit själv

Här hittar du en plats där kända yrkesverksamma dela sina kunskaper att bygga nya upplevelser med dig. Att få närmare den verkliga världen genom praktiskt arbete och klasser som lär dig vad du verkligen behöver veta för din karriär. Mycket retorik och lite proaktivitet. Som med studios och organ där en dag kommer du att arbeta.

Seeway du inte att det är en fest. I vår skola arbetar vi med stringens, men också fritt, med hjälp av en alternativ metod för utbildning som passar din livsstil, sätta fötterna på marken och din kreativitet genom taket. Det är rörande, leva och lära sig yrket genomföra projekt som gör att du kan lära i varje skede, varifrån conceptualize idén tills du utvecklas. Vi har gjort det sedan 2001, så att vi kan garantera att det fungerar.

Dessutom arbetar vi väska, små grupper och lärare som följer dig noga och hjälpa dig att få det bästa av dig, pressa sig själv samma sak i morgon du kommer att kräva dina kunder.especial

Fackgranskade studier UNIVERSITY OF SAN JORGE

Sedan 2013 Seeway är associerad med University of San Jorge att bevilja graden av att universitetet i program kandidatexamen, masterexamen. Validering av innehåll och metodik vid universitetet ger en extra garanti, synonymt med kvalitet och akademisk stringens, till bildandet av en Seeway och bygger banden mellan de två organisationerna som främjar gemensam utveckling.

JOBB

Seeway är ansvarig för att ansluta talang med arbetsmarknaden genom vårt exklusiva väska arbete för studenter och alumner. Utrymme där vi förbinder talang och kreativitet studios, byråer och produktionsbolag måste fylla vakanser i sina arbetsstyrkor.students

DU FÖRST

Utöver att vara en skola för grafisk design, Animation, Digital Marketing och fotografi är Seeway ett koncept. Det är kreativitet och avvikelse. Idéer i rörelse. Upproriskhet medvetande. Outsider träning med sin egen metod som bygger på upplevelsebaserat lärande. Riktade begåvade människor som väljer sin väg och dra sig.

Vi är i centrum av Barcelona. Vi andas den kreativa andan i staden. Estetik och visuell kultur inspirerar oss ständigt. Dess öppna och kosmopolitiska karaktär är en del av vår identitet. Och det märks i allt vi gör.

Om du vågar, vi väntar.

Platser

Barcelona

Address
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Katalonien, Spanien