Sports Management School - Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sports Management School är en internationell skola som specialiserat sig på Sports Management, baserat i Paris, Lausanne och Barcelona, helt inriktat på sport management. Detta ger oss stor erfarenhet inom alla områden med anknytning till denna värld och i synnerhet handel och distribution, marknadsföring, kommunikation, organisera sportevenemang, etc.

Vårt mål är att utbilda unga yrkesverksamma och chefer för sport. Sedan starten 2010 har Sports Management School och 300 studenter och doktorander och mer än 100 studenter, med en integration på 90% i bolag i sektorn efter sådan examen.


Michael Tapiro - grundare av Sports Management School/>

"Näringslivet idrott, som har varit en värld enbart drivs av passion för en lång tid, har blivit idag på ett ekonomiskt universum fullt, som kretsar kring internationella idrottstävlingar, sina sändningsrättigheter och ökande antal åskådare. sport är nu i händerna på specialister inom juridik, ekonomi, management och marknadsföring, samtidigt som en viktig faktor för social och politisk inflytande på utvecklingen av ekonomin på kommunal, provinsiell eller regional eller till och med land eller kontinent, kommer dess autenticitet och sitt överklagande inte slutar växa.

Sport känner inga gränser. Det befäster sin internationella utveckling med tillväxten av tillväxtländer, tack vare en formidabel multimedia etermedia. Utvecklingen av idrottsorganisationer kräver nya profiler att följa denna förändring. Sports Management School utbildar framtida chefer för sport sektorn söker specialiserade profiler, medvetna om de nya utmaningar som utveckling och sociala kraven på etik och god förvaltning. "


faciliteter/>


Sports Management School Campus Barcelona/>

Campus Sports Management School ligger i L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​och dela plats med andra skolor Grupo Planeta inom 10.800 m2 och rymmer mer än 3.000 studenter. Det har klassrum lärande och praktik, mötesrum, bibliotek, cafeteria och auditorium.


Campus Sports Management School Paris/>

Sports Management School Lausanne Campus


Planetbildning och universitet/>


Planeta, som grundades 1949, står som första spanska förlagsgrupp och kommunikation. Union utmärker sig för sin starka innovativa uttryckligen flerkanalig verksamhet tradition och dess stora kapacitet och kall. Det breda sortimentet är inriktat på att leda kultur, utbildning, information och audiovisuell underhållning./>

Inom området för utbildning, erbjuder utbildning och universitet Planet en omfattande katalog över specialiserad utbildning som sträcker sig från yrkesutbildning till studier av grund- och Master. Sådan utbildning erbjudande högsta grad fokuserat på marknadens krav och undervisade kombinera vår flexibla metoder och den senaste tekniken.


universitetsprojekt:/>

 • EAE Business School: Bland de 30 handelshögskolor satta amerikanska ekonomin och den snabbast växande under de senaste tre åren.
 • OBS Business School: Första handelshögskola 100% online.
 • UNIBA International Center of Barcelona fäst vid universitetet i Barcelona, ​​som erbjuder Bachelor och Master Institution.
 • VIU (Valencia International University): Privat universitet, på nätet och internationell projektion utbud av grader och officiell mästare.
 • Ostelea, School of Hospitality
 • ESdesign - School of Design i Barcelona: Skolan fokuserar på designsektorn erbjuder mästare som gör det möjligt yrkesverksamma att specialisera sig på sina kompetensområden av design, med en vision sektorn.
 • ESLSCA Business School Paris: bland de 10 europeiska universitet och skolor, och i topp fyra i den franska marknaden med de bästa professionella diplom.
 • EDC Paris Business School: Den äldsta privata och internationella franska skolan. 15.000 studenter fördelade på 77 länder, många företagsledare.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Grundat av Cartier House, så chefer och unga designers handen specialister i världen av lyx
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: Första School of Economic Warfare på franska, hans pedagogiska modell av jämförande analys av nationella och transnationella system, överföras från den militära världen den civila världen och vikten av den offensiva management information för utvecklingen av ekonomisk verksamhet.
 • IFAM Business School: Med en av de första befintliga internationella program fokuserar skolan på fallstudier för att uppmuntra initiativ, ta itu med olika åsikter och optimera beslutsfattandet.

Platser

Barcelona

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177
l’Hospitalet de Llobregat

08902 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: