The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ostelea är ett internationellt universitet, som tillhör Utbildning uppdelning av Grupo Planeta, Som specialiserar sig på att utbilda yrkesverksamma inom hotell- och turismsektorn med en passion för god service och en mångkulturell vision.

Akademins uppgift är att bidra till en hållbar social, ekonomisk och kulturell utveckling av industrin genom att utbilda chefer, personal och tekniker inom sektorn. Sitt engagemang för innovation och utveckling av bindningar mellan företag gör det möjligt Ostelea att få nya lösningar på marknaden.

Grupo Planeta tränings division, Planeta Formación y UniversidadesFörvaltar stora projekt i både universitetssektorn (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESdesign) och området för yrkesutbildning (CEAC, IFP, Deusto Formación och Deusto Salud). Det beslutades att tillämpa alla samlade kunnandet av divisionen till skapandet av en högskola för turism Hospitality, Ostelea.

I vissa program som drivs på Barcelona campus, studenter som framgångsrikt slutföra loppet av undervisning erhålla triple examen från Ostelea, EAE Business School, Spaniens näst ledande handelshögskola, och Universitat de Lleida. Vid Madrid campus, är Ostelea akademiska partner Universidad Juan Carlos I.

logosschools

Platser

Barcelona

Ostelea

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Aragó, 28

08015 Barcelona, Katalonien, Spanien

madrid

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Príncipe de Vergara, 108

28002 madrid, Madrid-regionen, Spanien