Autonomous University of Barcelona (UAB)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den autonoma universitetet i Barcelona grundades 1968. Grundarna som syftar till att etablera fyra principerna om oberoende: frihet att välja lärare, tillträde till alla elever (men med ett begränsat antal), friheten att skapa sina egna studieplaner och frihet att förvalta kapital universitets. Därför är det ett ungt universitet, men i sin korta historia har avancerat i snabb takt.

Struktur UAB: s innehåller tre campus, allt i huvudstadsregionen i Barcelona och dess omgivningar.

Bellaterra: ett stort campus för undervisning och forskning Huvud UAB campus i Cerdanyola del Valles, är hem för de flesta av våra fakulteter, institutioner, institut och tjänster samt en betydande grupp av vetenskap och teknik.

Bellaterra campus är också hem till UAB Research Park, en grupp centra och särskilt forskningsinstitut par som skapats för att möta de specifika krav från viktiga forskningsområden.

Sabadell: åtagit sig att teknik, affärer och hälsa Sabadell, tillsammans med Bellaterra campus, är det hem till Institutionen Ingenjörshögskolan, fakulteten för ekonomi och Parc Tauli undervisning Unit (fakulteten medicin).

Barcelona: ett nytt campus för hälsovetenskap Tre av de sex undervisningsenheter Medicinska fakulteten ligger i Barcelona - Sant Pau Undervisning Unit - Vall d'Hebron Undervisning Unit - Hospital del Mar undervisning Unit välkomnar också Badalona Tyskarna Trias i Pujol undervisning enhet.

Platser

Barcelona

Address
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium