UB Business - Faculty of Economics and Business University of Barcelona

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vad är UB Business?

UB Business är en plattform som centraliserar och samordnar forskning i näringslivet vid fakulteten för ekonomi och affärs av Universitat de Barcelona (UB). Dess uppgift är att bygga upp ett rykte för internationellt framstående forskning inom viktiga branscher.

UB Business pooler de viktigaste styrkor av fakulteten i sex forskningsområden: Strategi och entreprenörskap, teknik och Operations, redovisning, ekonomi, marknadsföring och allmän förvaltning.

UB Business erbjuder en Graduate Program delvis ges på engelska: universitets magisterexamen i Business Research och forskarutbildning (PhD) i företagsekonomi. Magisterexamen är ett ettårigt program utformat för att ge studenterna med de metoder och tekniska färdigheter för att utveckla forskning fokuserad på företagens konkurrenskraft. Forskarutbildningen i Business är ett unikt erbjudande inom den katalanska universitetssystemet där eleverna kan utveckla hög nivå forskning inom näringsliv och förvaltning.

UB Business erbjuder också en Executive MBA-program för att ge studenterna en bred synpunkt på ledningen, affärs ledarskap och tekniker i det nuvarande konkurrens, allt mer föränderlig och komplex miljö.

Vårt uppdrag

UB Business fokuserar på fyra mål:

Executive MBA MBA vid fakulteten för ekonomi och företagsekonomi i Universitat de Barcelona är en ettårig i person program som erbjuds till yrkesverksamma med tidigare arbetsbakgrund. Programmet, undervisas i spanska av en intressant mix av erfarna chefer och universitetsprofessorer, syftar till att hjälpa chefer som arbetar i Spanien är villiga att förbättra sin yrkeskarriär. MSc i Business Research Numera är vår magisterexamen i Business Research det huvudsakliga sättet för studenterna är villiga att gå med i vår doktor i företagsekonomi program. Master huvudsakligen undervisas i spanska (vissa föreläsningar också ges på engelska). Från detta läsår på, är vårt åtagande att öka krav och kvalitetsstandarder för studentens antagning enligt en ökande efterfrågan. Doktor i företagsekonomi Vår doktor i nationalekonomi är ett unikt program inom den katalanska universitetssystemet där eleverna kan utveckla hög nivå forskning inom näringsliv och förvaltning. Studerande i vårt program kommer att tilldelas en handledare som specialiserat sig inom det valda forskningsområdet för att garantera högsta akademiska normer av avhandlingen försvaras. Forskning i företagsekonomi vid UB UB Business låtsas vara en ett tilltalande fönster till International Academy av forskningen och den akademiska verksamheten utvecklats vid fakulteten för ekonomi och företagsekonomi, särskilt inom företag och förvaltning områden: seminarier, kurser, workshops, etc och främjande av toppen internationell forskning utvecklas.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc i företagsforskning

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

MSc i Business Research är utformad för att ge studenterna avancerad utbildning i forsknings färdigheter, tekniker och metoder som de behöver för att bedriva sin egen forskning i företag och företagens konkurrenskraft. Programmet är avsett för studenter med en akademisk, professionell och framför allt forskningsintresse i den allmänna verksamhetsområde. [+]

MSc i Business Research

Den MSc i Business Research är utformad för att ge studenterna avancerad utbildning i forsknings färdigheter, tekniker och metoder som de behöver för att bedriva sin egen forskning i företag och företagens konkurrenskraft. Programmet är avsett för studenter med en akademisk, professionell och framför allt forskningsintresse i den allmänna verksamhetsområde.

Studenter som genomför befälhavaren kommer att ha utvecklat de kunskaper och färdigheter för att påbörja förberedelserna för en doktorsavhandling och kan därför begära tillträde till doktor i företagsekonomi.

Vem kan söka?

Vad MSc i Business Research erbjuder

Internationell spetsforskning inom företagsekonomi och förvaltning. Medlen för att utveckla kunskaper och färdigheter för forskning som uppfyller de mest krävande standarder. Grunden för vidare studier på forskarnivå och utarbetandet av en doktorsavhandling. ... [-]

Videoklipp

El Mur dels Alumni - Facultat d'Economia i Empresa (UB): mecenatge tesi doctoral Economia