Universidad Católica San Antonio de Murcia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Katolska universitetet San Antonio - UCAM, som katolsk universitet, kännetecknas av att erbjuda sina studenter en integrerad formation, baserat på den teoretiska och tekniska kunskapen som är specifik för varje grad plus mänsklig formation förankrad i principerna om kristen humanism, till detta arbete är De ägnar en erkänd prestigefakultet och ett team av personliga handledare som övervakar studenten från början av studierna till slutet, i syfte att tillhandahålla verktyg som förbättrar deras prestanda och samtidigt stärker sin mänskliga bildning.

Vårt mål är att utbilda proffs som kan omvandla samhället, utjämna ojämlikheter och främja förbättringar som möjliggör skapandet av en rättvisare värld, med respekt för människornas värdighet från uppfattning till naturlig död.

UCAM har satsat från starten för undervisning och forskningskvalitet, utveckla och tillämpa aktiva lärande-inlärningsmetoder: små grupper, handledning, lagarbete, praktikplatser i alla grader, slutskolearbete, införande av ny teknik, nätverk WIFI i hela campus, virtuell plattform, många datorer för användning av studenter ... allt detta har gjort det möjligt för oss att snabbt anpassa sig till det europeiska högskolan, utan trauma, både av lärare och studenter.

I denna linje har UCAM fått verifikation av ANECA och ministeriet på 23 grader och erbjuder även mer än trettio officiella master- och doktorsprogram . För närvarande är genomförandet av graderna en realitet, åtta grader har startat processen med gynnsamma resultat. Detta är resultatet av arbete, ansträngningar och ansvarsövning för en högkvalificerad och specialiserad fakultet, både i akademiska och forskningsuppgifter, vilket godkänts av det höga antalet professorer läkare och det stora antalet forskningslinjer.

En annan av våra differentiella egenskaper är internationalisering , en viktig aspekt i en globaliserad värld, vi har samarbetsavtal över hela världen med prestigefyllda universitet som Berkeley, Chicago, Bologna ... för utbildning av våra studenter och specialisering av våra lärare .

För detta är det viktigt att betona som betydelsefullt, ansträngningarna från katolska universitetet i San Antonio för att öka uppgifterna om arbetskraftsinsatsning , vars höga hastighet också är fruktbar för arbetet hos teknikerna i vår service av orientering och arbetsinsättning.

Från Universidad Católica San Antonio arbetar vi för och för studenterna är de människor med namn och historia. Vår önskan är att bidra till den personliga och professionella framgången för alla som deltar i detta projekt från de principer som denna institution stöds för .

Platser

Murcia

Address
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Guadalupe

30107 Murcia, Murcia-regionen, Spanien

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium