UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UCAM (Universidad Católica de Murcia) är ett privat universitet som grundades 1996 med ett tydligt uppdrag: att utbilda studenter med kunskap och färdigheter för att tjäna samhället, att bidra till ytterligare expansion av mänsklig kunskap genom forskning som en integrerad del av människans utveckling och mänskligheten och att delta i den katolska kyrkans evangeliska uppdrag inom områdena utbildning och kultur.

Person till person, ansikte mot ansikte

UCAM-studenter kan räkna med personlig uppmärksamhet som passar deras behov. Personalen på UCAM värderar den personliga relationen i sammanhanget med lärande, varför varje elev ges en personlig handledare och klasser med ett litet antal klasskameror. Mångfalden på de akademiska programmen som erbjuds, anpassar sig ständigt till samhällets verkliga behov och erkänns av det europeiska området för högre utbildning, återspeglar denna grundläggande riktlinje: varje student är en anledning för UCAM att fortsätta sitt arbete med att sträva efter perfektion.

as

Lärande i handling

Universidad Católica San Antonio de Murcia ger eleverna möjlighet att utveckla sina egna kunskaper i verkligheten. Universitetets högsta clalt = "ass infralt =" astruktur, labb och studior tillsammans med de praktiska ämnen som erbjuds kommer att göra studenter redo att sätta in kunskapen de förvärvar. Varje student stannar = "för att genomföra en praktik i offentliga eller privata institutioner där de kommer att ha en talt =" aste av sitt framtida kompetensområde. UCAM tillhandahåller mer än 90 forskningsgrupper som arbetar i nära samarbete med företag som alt = "som Coca-Cola, Danone, Vodafone eller Siemens.

Mer än kunskap, värderingar

Som en katolsk institution som är engagerad i kyrkan gör UCAM mer än utbildning av högsta kvalitet. Värdeöverföring är en pelare för detta universitet och är det som gör skillnaden för våra studenters framtid: de kommer inte bara att bli fantastiska proffs utan de kommer också att utveckla en stark personlig etik och empati. UCAMs bildning är integrerad, omfattande och ger omfattande möjligheter för personlig utveckling genom frivillighetsmöjligheter, kongresser, seminarier, forskningsprojekt och religiösa tjänster.

5131_como-ir-llegar-universidad-catolica-san-antonio-murcia-ucam.jpg

Öppen och global

Med en stark internationell kallelse har UCAM-studenter möjlighet att utveckla sitt globala perspektiv genom gemensamma program, samarbeten och utbytesavtal med mer än 400 universitet runt om i världen, inklusive UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, National University of Singapore (NUS) ), Nanyang Technological University (NTU) och PUC - Rio Grande do Sul. UCAM-kontor i Kina, Indonesien, Vietnam, Förenade Arabemiraten, Colombia, México, Ecuador, Perú, Turkiet arbetar tillsammans för att utveckla universitetets internationella strategi.

Sportens elit

Välkommen till University of Sports i Spanien. Efter den angelsaksiska modellen är sport en del av UCAM: s DNA, som just har hyllats som mästare för spanska interuniversitetets mästerskap för andra året i rad med 76 medaljer (50 guld). UCAM kan skryta med sina toppidrottare inklusive de olympiska medaljerna Mireia Belmonte och David Cal och världsmästare som Melanie Costa. De 21 federerade lagen som sponsras och förvaltas av UCAM inkluderar UCAM Murcia CB, ett professionellt basketlag som tävlar i ACB Liga Endesa. Idrottsanläggningarna leds av UCAM Sports Center, ett högteknologiskt gym tillgängligt för både universitetet och lokala samhällen.

cv

Murcias livsstil, din livsstil

UCAMs Campus de Los Jeronimos ligger i Murcia, huvudstaden i den sydöstra delen av Spanien, där Medelhavsvädret förenar sig med den naturliga skönheten på stränderna i Costa Cálida , med bergen och fälten i Huerta de Europa . Arvet från spansk kultur, känd för flamenco, tapas och fiesta, återspeglas i Murcias folk: välkomnande, varm, entusiastisk och sällskaplig. Som en medelstor region (1,5 miljoner invånare) är Murcia full av konstnärlig och social dynamik samtidigt som den erbjuder överkomliga levnadskostnader, en säker miljö och modern infrastruktur.

Platser

Murcia

Address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe
+34 968 278 883
enquiries@ucam.edu

30107 Murcia, Murcia-regionen, Spanien

Spain Online

Address
Spain Online, Spanien

madrid

Address
madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium