UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad är UDIMA ?

Den öppna universitetet i Madrid ( UDIMA ) är en utbildningsinstitution tänkt och främst avsedd för behoven hos människorna i XXI århundradet: proffs som, på grund av tidsplanen, rörlighet, geografisk eller familjeavstämnings distans, kräver en öppen och flexibel universitet vilket gör det möjligt att kombinera studier med egenheter hos varje elev, för att få en universitetsexamen officiellt prestigefyllda och erkända, anpassad till Europa och kontakt med näringslivet, vilket också ger god sysselsättning eller förbättra den redan har.

Hur varje elev anpassar?

Genom att erbjuda ett enkelt och permanent virtuella klassrum obegränsad tillgång scheman, varje dag av terminen. Huvudpersonen i UDIMA är en student i sin utbildning, professionell och mänskliga dimensionen.

Rådgivning varje elev ett personligt sätt, särskilt i processen för registrering, att välja de kurser som bäst passar den tillgängliga tiden och kapaciteten av varje. Genom kontinuerlig övervakning av lärare och handledare i nära, direkt och verklig miljö.

Planering av studien genom "undervisning guide för kursen" att bedriva pedagogisk verksamhet samt leverans i ett kommunikationssystem och kontinuerlig bedömning där de föreslagna aktiviteterna är utformade för att stegvis assimilering av kunskap enkel, innefattande den praktiska användbarheten därav.

Studien metodik @ d nära Universit

Vi är Universit @ d nära eftersom vi använder ny informations- och kommunikationsteknik för att få kunskap till studenten. Undervisningen-inlärningsprocessen sker genom virtuella klassrum UDIMA genom kontinuerlig utvärdering och alltid med en detaljerad plan för vad som förväntas av eleverna i varje verksamhet och direkt och ständig kontakt med sina lärare genom forum, tutorials och telefon teknisk innovation och kommunikation, vilket gör att realtidskommunikation.

Vid slutet av varje termin visar studenten kunskaper i klassrummet slutprov. En annan anledning som tillåter oss att bli erkänd som den Universit @ d närmare är vår stort antal platser som undersökts. Det finns en plats för undersökning av UDIMA nära dig. I Spanien är vi i Alicante, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Málaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Teneriffa, Valencia, Vigo och Zaragoza. Vi har även kontor i andra länder i Europa, Amerika och Afrika. Förutom att tillgodose dina behov, erbjuder vi olika tider och dagar så att du kan organisera tentor som passar dig bäst. Alla våra utbildningsprogram och master börjar i februari och september. För mer information om datum Ph.D., Institutet för språk och egna, se webbtitlar.

Studentservice

Erkännande av krediter (valideringar)

Om du vill utföra filöverföring från annat universitet, genomförde vi en fri kredit igenkännings studie för att fastställa de ämnen som en student kan validera är gratis, studenten måste betala 10% av den första registreringen kostnaden för varje ämne de slutligen bestämmer sig för att ingå i filen.

materialVi har en teknisk ledare i ansvarar för att utveckla de nödvändiga material för att studera olika ämnen och är anpassade 100% till online-lärande. Dessutom är material som ingår i priset på ämnet, vad som skiljer oss från andra online universitet.

Universitetsbiblioteket Hypatia

Hypatia universitetsbibliotek är en del av stödtjänster för forskning, studier och undervisning. Med tanke på vårt utbildningssystem bygger på användning av informations- och kommunikationsteknik och geografiska spridning bostad av våra studenter är oftast tillgängliga via internet vår mycket omfattande bibliotek samling.

Stipendier och bidrag

Vi har gjort tillgängliga för våra studenter med en personlig service genom Grants Avdelningen för att hjälpa till förfarandena för ansökan om stipendier som sammankallats av ministeriet för utbildning, kultur och idrott (MECD). Inom dessa hjälpmedel är möjligheten att bilda en del av Erasmus-programmet, eftersom en UDIMA ingår, som europeisk högskola i Erasmus University Charter (EUC)

Job och entreprenörer

Vi ge studenterna en rad tjänster för att underlätta deras inträde på arbetsmarknaden. På samma sätt erbjuder vi företag nödvändiga åtgärder för att möta deras behov i urvalsprocessen av kvalificerade professionella verktyg.

Funktionshinder enhet UNE UDIMA

Består av lärare och personal, är dess huvudsakliga syfte att ge elever med särskilda behov till följd av ett funktionshinder framgång i sina utbildningsprogram och främja att ansluta sig till arbetsmarknaden.

Platser

madrid

Universidad a Distancia de Madrid

Address
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
+34 918561699 o +34 914444920

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium