UE-IBM Tech & Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Född efter en omfattande analys av de profiler som företag letar efter idag och vad de kommer att kräva i morgon, lanserade Universidad Europea Postgraduate School med IBM 2019 med syftet att utbilda proffs med bakgrund som kombinerar affär och teknik. Det handlar om att använda den fulla potentialen för ny teknik för att påverka affärsresultat och effektivitet.

IBM, en global ledare för rådgivning för företag med digital transformation och utveckling, har gått samman med Universidad Europea, en institution kopplad till näringslivet, för att erbjuda ett antal forskarutbildningar till dem som vill ta nästa steg i deras professionella och personliga utveckling.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Universidad Europea Postgraduate School med IBM är den första dedikerade affärs- och tekniskolan i Spanien. Det är en pionjär i sin önskan att utbilda proffs med blandade profiler som kan dra nytta av och använda innovation och teknik för att växa affärer.

Vi erbjuder forskarutbildningar och expertkurser inom följande kunskapsområden: Management, Big Data & Analytics, Cloud & IT Security, Blockchain och Artificial Intelligence.

IBM deltar aktivt i att definiera programinnehåll, undervisa och co-dirigera vart och ett av forskarutbildningarna med Universidad Europea. Dessutom får studenterna en unik upplevelse tack vare deras tillgång till verktyg och teknik under sina studier och upp till sex månader efter examen. Du kommer också att besöka IBM-laboratorier i Spanien och utomlands och ha tillgång till exklusiva evenemang, vilket säkerställer att du alltid är kopplad till den senaste affärs- och teknikutvecklingen.

Dessutom kommer du att arbeta med verkliga fallstudier i en internationell miljö med inriktning på din tillväxt som professionell i en global värld. Du kommer att vara en del av en dynamisk gemenskap av professionella, studenter och studenter, du har tillgång till konferenser, möten med experter och proffs från IBM och andra ledande företag inom tekniksektorn.

Utnyttja möjligheterna att utveckla ditt eget professionella nätverk som hjälper till att påskynda din karriärutveckling och övervinna nya utmaningar.

Platser

madrid

Address
Universidad Europea de Madrid (Campus de Alcobendas)
Av. de Fernando Alonso, 8, 28108 Alcobendas

madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium