UManresa

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till UManresa

Vi är engagerade i ansikte mot ansikte och personalisering inom högre utbildning. Vår metodik innehåller det bästa från ansikte mot ansikte, blandat och icke-ansikte mot ansikte med hög akademisk noggrannhet.

Med utgångspunkt från att UManresa studenter väljer oss för att de vill och behöver ansikte mot ansikte inlärning fokuserar vi våra ansträngningar på att erbjuda dem en hybridmodell, som kombinerar båda: å ena sidan, personliga klasser med högt mervärde (teoretiskt-praktiska sessioner, träningsaktiviteter simulering och specialiserade metoder) och uppgifter som kan utvecklas på ett avlägset sätt, samtidigt som de berikar processen.

Personaliseringen av utbildningen är endast möjlig i universitetsinstitutioner som vår, vars medelstora storlek (en gemenskap med cirka 2000 studenter med officiella högre examen) möjliggör individuell övervakning av varje students behov och framsteg utan att ge upp en stimulerande miljö på grund av dess mångfald (med 30% internationella studenter).

Manresa Campus för UVic-UCC

Manresa Campus på UVic-UCC ligger i Manresa, en stad med cirka 75 000 invånare strategiskt beläget i hjärtat av Katalonien. Det ligger en timme från Barcelona, halvvägs mellan Medelhavet och Pyrenéerna, dominerat av berget Montserrat.

UManresa anläggningarna ligger norr om staden Manresa (Barcelona), i en sektor av ny urbanisering, där de flesta universitetets institutioner och tjänster finns.

25 000 kvadratmeter universitet i Manresa

Manresa-campus vid University of Vic-Central University of Catalonia upptar 25 000 kvadratmeter längs Avenida Universitaria. Den har fyra byggnader: å ena sidan FUB1-byggnaden, institutionens huvudkontor, där det konventionella klassrummet, förutom de administrativa och akademiska tjänsterna, ligger; FUB2-byggnaden med klassrummen och laboratorierna på CFGS på Professional Campus; FUB3-byggnaden, som rymmer klassrummen för sjukgymnastikstudier och CU + -byggnaden, där universitetskliniken ligger och utrymmen för teoretisk-praktisk utbildning av hälsovetenskapliga studier och för klinisk simulering, som hålls genomfördes vid Center for Innovation in Simulation (CISARC).

En del av de gemensamma användningsutrymmena har anpassats till mötes- och viloplatser för universitetssamhället. En annan del har använts för fordonsparkering med mer än 200 platser.

143231_143113_CampusUManresa.jpg

FUB1-byggnad

FUB1-byggnaden togs i drift 2002. Den har en kvadratisk struktur på 6 900 m2. Alla rum är ordnade på ett praktiskt och funktionellt sätt runt en central uteplats som tillåter praktiskt taget alla utrymmen att njuta av naturligt ljus.

Det är en mångsidig konstruktion som rymmer UManresa administrativa och akademiska tjänster, förutom klassrummet för de teoretiska sessionerna inom hälsovetenskap, samhällsvetenskap och International Center for Continuous Training, språktjänsten, studierummen och datorrummen.

Plats:
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa

143958_FUB1.JPG

CU + -byggnad

CU + -byggnaden är en vårdinrättning förberedd för utövande av sjukgymnastik, podiatri och talterapi, med utrymmen för individuell och gruppvård samt för klinisk simulering med studenter på grund- och avancerad nivå. Den har ett kirurgiskt block med ett operationsrum, en återupplivningsbox och ett steriliseringsrum och med 8 enheter på en våning för att utveckla all simuleringsträning.

143957_facanacuamblogo.jpg

Det är en rektangulär konstruktion på 3 500 m2, med bottenvåning och två våningar och en underjordisk funktion som en parkeringsplats och inrymmer det banbrytande Center for Innovation and Simulation (CISARC), där störande aktiviteter inom simuleringsmetodik utförs. De västra och norra fasaderna är täckta med svarta stengodsstycken som ger byggnaden en differentierad personlighet.

Plats:
Av. Universitària, 8-10
08242 Manresa

FUB2-byggnad

FUB2-byggnaden integrerar laboratorierna för CFGS för tandprotes, klassrummen för CFGS för administration och ekonomi respektive CFGS för tidig barndomsutbildning och Lab 0_6.

143961_FUB2.jpg

Plats:
Avenida de les Bases de Manresa, 1
08242 Manresa

FUB3-byggnad

I FUB3-byggnaden finns fysioterapistudier med totalt 528 teoretisk-praktiska träningspunkter som kan fungera samtidigt. FUB3, det tidigare modernistiska området för slakteriet, består av fem byggnader eller moduler som totalt innehåller elva klassrum, två mötesrum, ett gym med plats för hundra personer och ett utrymme för kontor och arbetsområden som det upptar Fysioterapifakulteten vid fakulteten för hälsovetenskap i Manresa. Studentklädselarna ligger i den första paviljongen och gymnasiet och två klassrum är en del av en nybyggd byggnad.

143962_FUB304.jpg

Plats:
Plaza Bages, 11
08242 Manresa

Platser

Manresa

Edificio FUB

Address
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa, Katalonien, Spanien

Manresa

Edificio CU+

Address
Av. Universitària, 8-10
08242 Manresa, Katalonien, Spanien

Manresa

Edificio FUB2

Address
Avenida de les Bases de Manresa, 1
08242 Manresa, Katalonien, Spanien

Manresa

Edificio FUB3

Address
Plaza Bages, 11
08242 Manresa, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium