UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Meet UNIBA

The International Center of Barcelona (UNIBA) är en institution knuten till universitetet i Barcelona (UB), som skapats i syfte att erbjuda ett brett utbud av online grader och magisterutbildningar med internationell inriktning.

UNIBA förvaltar och genomför utbildningar som erbjuds av UB i kastilianska och online., Vilket är till skillnad från resten av spanska universitet som väljer ansikte mot ansikte eller blandade klasser. Dessa officiella examina är anpassade till europeisk högre utbildning (EHEA, även känd som Bolognaprocessen).

De officiella och magister examina på UNIBA har innehåll, grader, och fakulteten godkännande vid universitetet i Barcelona (UB). Med över 560 år av historia, är denna institution den viktigaste offentliga universitet i Katalonien och bäst på statlig nivå med de mest prestigefyllda internationella rankningar, vilket också placerar det bland de 100 bästa skolorna i världen inom discipliner som medicin, farmaci eller lingvistik. Universitetet i Barcelona (UB) kombinerar traditionella värden med att vara en innovativ institution av kvalitet i undervisning.

Metodik

Våra utbildningsprogram sticker ut som officiella masters visas på nätet och är helt flexibla, så att eleverna kan fortsätta sin utbildning utan att offra sina karriärer.

De läroplaner som erbjuds av UNIBA är utformad för att ge studenterna möjlighet att utveckla sina färdigheter, kunskaper och förmågor. Dessutom, den intensiva användningen av IKT garanterar en smidig och omedelbar kommunikation mellan utbildningsväsendet, och bidrar till att främja gemensamt arbete och diskussion bland studenter, alumner och lärare. Tillsammans, de ansåg verkliga fall med yrkesverksamma från olika sektorer, vilket gör att förlängningen och anrikning av studentens synvinkel.

I sin tur UNIBA har förbundit sig till en modell för gemensamt lärande med fokus på studenter. I vår virtuella campus, kan du komma åt alla kursmaterial och ett brett utbud av resurser för att interagera med andra elever och lärare.

UNIBA metodik kombinerar teoretisk och praktisk inlärning, vilket kräver eleverna att bidra med sina åsikter och synpunkter. Förutom att analysera dokument och material som vi erbjuder, måste eleverna också bedöma och lösa fallstudier baserade på verkliga och simulerade affärssituationer. Således är det en lärorik erfarenhet som är lyhörd för marknadens krav och nuvarande arbetsgivare, och där behoven elev lärande uppnås.

Platser

Barcelona

Address
University of Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585

08007 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium