UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unisport, business skolidrott sektorn.

Unisport är en handelshögskola för idrottssektorn. Här blandas affärsledning, sport och mycket passion.

Med mer än 25 års erfarenhet av att utbilda idrottschefer är våra lärare ledande yrkesverksamma inom branschen och bildar ett lärarteam med en öppen och samarbetsvillig inställning samt en tydlig internationell vision.

Vi brinner för sporten. Vi utbilda yrkesverksamma som kan leda innovation och entreprenörskap, människor som ger mervärde för deras organisationer, deras anställda och deras kunder i en ständigt växande och med tydliga behov professionalisering.

Det motiverar oss att se hur, år efter år, får våra studenter definitivt länka sporten deras yrkesmässiga framtid, och vi kan fortsätta att hålla kontakt med dem efter examen, söker synergier som tillåter oss att gå framåt tillsammans igen.

I Unisport använder vi ny teknik för att ta fram det bästa hos dig, noggrann och krävande, men med den flexibilitet som utbildning on-line, allt i en enda samarbetsmiljö. Var du än är, kommer du att Unisport.

Vill du hyra ut?

Mission, vision och värderingar

Uppdraget är det som definierar vår anledning att vara, vårt syfte och det grundläggande syftet som ska uppnås inför de olika intressegrupperna som omger oss:

Utbilda chefer och yrkesverksamma inom idrottssektorn, under strikta kriterier för kvalitet, innovation, entreprenörsanda och tydlig internationell syn.

Vår vision är bilden vi har av UNISPORT lång sikt vill vi vara eller förbli högre:

ledande internationella sportmarknadsorienterad värdeskapande för sport och samhälle, och särskilt för våra studenter och våra anställda träningsgrupp.

Våra värderingar är vår själ. I bakgrunden är vårt sätt att göra saker, vad vi tror och vad vi skriver ut i alla våra åtgärder:

Ansträngning, stringens, entreprenörskap, hållbarhet, ständiga förbättringar, internationella vision och lika möjligheter.

internationell

Sport och har inga gränser. Teknologi, television, internet, sponsring, evenemang, sport turism ... är bara några av de faktorer som har bidragit till globaliseringen av sporten under det senaste decenniet.

Klubbar och ligor inte längre konkurrera enbart på nationell nivå: I februari 2013 till exempel, klubbar Inglés Premier League kommit överens om att ett tak på löneökning för sina respektive mallar för följande 3 åren. Med tanke på de begynnande köpa klubbar utländska miljardärer denna åtgärd syftar till att minska risken för en löne upptrappning. Ingen tvekan om detta beslut fattas i London, kommer att ha sin inverkan på fotbollsklubbar i Europa.

Vid andra tillfällen, en modell som importeras från andra länder som det rör sig om Low Cost Business gym, kan du skakar en hel bransch.

Dessa är bara några exempel på en verklighet som alla idrotts chefen inte kan bortse från.

I Unisport vi är medlemmar i NASSM (North American Society for Sport Management) och EASM (European Association for Sport Management) och försöker hålla jämna steg med allt som händer i den globala sportmarknaden, analysera de eventuella konsekvenserna för konkurrenskraft sektorn i Spanien.

Alla våra elever prenumererar på tidningar som Sport Business International, främja reflektion över de mest relevanta frågor och global vision av sportbranschen.

Denna uppfattning har sin största exponenten i de tekniska vistelser utomlands, våra elever har möjlighet att lära sig andra än spanska sportsystem, besöka unika idrottsanläggningar eller delta i evenemang och möten med högsta nivå högtalare.

Platser

Barcelona

Address
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium