Läs den officiella beskrivningen

Unisport, business skolidrott sektorn.

Unisport är affärs skola idrottssektorn. Här företagsledning, sport och passion blandas. Vi finns i TecnoCampus Mataro (Barcelona), i en miljö som främjar samarbete mellan universitet och företagsmiljö där innovation och entreprenörskap anses grundläggande ingredienser för framgång.

Med över 20 års erfarenhet av utbildning av idrottschefer, våra lärare är yrkesverksamma inom sektorn, som bildar en undervisning team med öppen och samverkande tänkesätt och med en tydlig internationell vision.

Vi brinner för sporten. Vi utbilda yrkesverksamma som kan leda innovation och entreprenörskap, människor som ger mervärde för deras organisationer, deras anställda och deras kunder i en ständigt växande och med tydliga behov professionalisering.

Det motiverar oss att se hur, år efter år, får våra studenter definitivt länka sporten deras yrkesmässiga framtid, och vi kan fortsätta att hålla kontakt med dem efter examen, söker synergier som tillåter oss att gå framåt tillsammans igen.

I Unisport använder vi ny teknik för att ta fram det bästa hos dig, noggrann och krävande, men med den flexibilitet som utbildning on-line, allt i en enda samarbetsmiljö. Var du än är, kommer du att Unisport.

Vill du hyra ut?

Mission, vision och värderingar

Uppdraget är vad som definierar vårt förnuft för att vara, vårt syfte och uppnå det grundläggande syftet att olika intressegrupper som omger oss:

Utbilda chefer och yrkesverksamma inom idrottssektorn, under strikta kriterier för kvalitet, innovation, entreprenörsanda och tydlig internationell syn.

Vår vision är bilden vi har av UNISPORT lång sikt vill vi vara eller förbli högre:

ledande internationella sportmarknadsorienterad värdeskapande för sport och samhälle, och särskilt för våra studenter och våra anställda träningsgrupp.

Våra värderingar är vår själ. I bakgrunden är vårt sätt att göra saker, vad vi tror och vad vi skriver ut i alla våra åtgärder:

Ansträngning, stringens, entreprenörskap, hållbarhet, ständiga förbättringar, internationella vision och lika möjligheter.

internationell

Sport och har inga gränser. Teknologi, television, internet, sponsring, evenemang, sport turism ... är bara några av de faktorer som har bidragit till globaliseringen av sporten under det senaste decenniet.

Klubbar och ligor inte längre konkurrera enbart på nationell nivå: I februari 2013 till exempel, klubbar Inglés Premier League kommit överens om att ett tak på löneökning för sina respektive mallar för följande 3 åren. Med tanke på de begynnande köpa klubbar utländska miljardärer denna åtgärd syftar till att minska risken för en löne upptrappning. Ingen tvekan om detta beslut fattas i London, kommer att ha sin inverkan på fotbollsklubbar i Europa.

Vid andra tillfällen, en modell som importeras från andra länder som det rör sig om Low Cost Business gym, kan du skakar en hel bransch.

Dessa är bara några exempel på en verklighet som alla idrotts chefen inte kan bortse från.

I Unisport vi är medlemmar i NASSM (North American Society for Sport Management) och EASM (European Association for Sport Management) och försöker hålla jämna steg med allt som händer i den globala sportmarknaden, analysera de eventuella konsekvenserna för konkurrenskraft sektorn i Spanien.

Alla våra elever prenumererar på tidningar som Sport Business International, främja reflektion över de mest relevanta frågor och global vision av sportbranschen.

Denna uppfattning har sin största exponenten i de tekniska vistelser utomlands, våra elever har möjlighet att lära sig andra än spanska sportsystem, besöka unika idrottsanläggningar eller delta i evenemang och möten med högsta nivå högtalare.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Att utbilda studenter för att utforma, planera, främja och utveckla alla typer av idrottsevenemang, fritid eller konkurrens, med strategisk vision och en tydlig internati ... [+]

Program Syfte: Att utbilda studenter för att utforma, planera, främja och utveckla alla typer av idrottsevenemang, fritid eller konkurrens, med strategisk vision och en tydlig internationell inriktning.

mottagare: Sport passionerade människor, kopplade eller inte inom idrottssektorn och som vill utveckla sin karriär i en framtidsbransch och i stort behov av professionalisering.

Arbetsmängd: 1025h (Likvärdiga ECTS: 41 poäng)

Delkurser B122 Organisationen av idrott B126 hantering av sportaktiviteter B130 Sports Event Management B134 Deportivo säkerhet och protokoll B104 Sports Marketing B105 Personalhantering B108... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
14 månader
Internet
Läs mer på svenska
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Denna utbildning kombinerar kunskap, verktyg och tekniker för idrottspsykologi och verkställande behövs för att utveckla konkurrenskraften hos idrottsmän och idrotts yrke ... [+]

Program Mål: Denna utbildning kombinerar kunskap, verktyg och tekniker för idrottspsykologi och verkställande behövs för att utveckla konkurrenskraften för idrottare och sport yrkesverksamma med verktyget som innebär coachning för att uppnå anpassning av insatser och därmed uppnå möts exakt behovet krävs.

Mottagare: Passionerade människor idrott, ledarskap, ivriga att lära sig ett nytt yrke blomstrande inom alla sektorer.

arbetsbelastning: 600h (Ekvivalensklasser ECTS: 24 poäng)

delkurserB140 Introduktion till CoachingB141 Executive Coaching och talent managementB142 Methodology executive coachingB143 verktyg och färdigheter i executive coachingB144 Sports CoachingB145 verktyg och färdigheter inom idrotten coachingB146 tekniker och metoder för sport coachingmetodikFlexibel metod anpassad till ditt livCampus nätet finns 24h / 365 dagarpersonlig handledningalltid uppdaterade läromedelIndividuella klasser genom videokonferensfallstudierCampus anpassad för mobila enhetergratis prenumeration på branschtidningarTillgång till specialiserade resurserInternational Technical stannarklassrumsaktiviteter... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
8 månader
Internet
Läs mer på svenska
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Att utbilda studenter som professionell sport management, förvärva färdigheter som krävs för att leda alla typer av idrottsorganisationer med en tydlig internationell inr ... [+]

Program Syfte: Att utbilda studenter som professionell sport management, förvärva färdigheter som krävs för att leda alla typer av idrottsorganisationer med en tydlig internationell inriktning färdigheter.

mottagare: Sport passionerade människor, kopplade eller inte inom idrottssektorn och som vill utveckla sin karriär i en framtidsbransch och i stort behov av professionalisering.

Arbetsmängd: 1175h (Ekvivalensklasser ECTS: 47 poäng)

Delkurser B101 Miljön i idrott B102 Sport företag B103 ekonomisk och finansiell förvaltning B104 Sports Marketing B105 People Management B125 Design och hantering av Idrottsanläggni... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
16 månader
Internet
Läs mer på svenska
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Att utbilda studenter som professionell sport management, förvärva färdigheter som krävs för att leda alla typer av organisationer, tävlingar och sportevenemang med inter ... [+]

Program Syfte: Att utbilda studenter som professionell sport management, förvärva färdigheter som krävs för att leda alla typer av organisationer, tävlingar och sportevenemang med internationell inriktning och tydlig strategisk vision färdigheter.

Mottagare: Passionerade människor sport, länkade eller inte till idrottssektorn och som vill utveckla sin karriär i en sektor med stor framtid och professionella behov.

arbetsbelastning: 1500h (Ekvivalensklasser ECTS: 60 poäng)

delkurserB101 Miljön i idrottB102 Sport företagB103 ekonomisk och finansiell förvaltning tillämpas på idrottenB104 Sports MarketingB105 People ManagementB125 Design och hantering av IdrottsanläggningarB126 hantering av sportaktiviteterB130 Sports Events ManagementB134 Deportivo säkerhet och protokollB108 Strategic Management inom idrottenB109 Sports LawB110 kompetens och affärsetikB111 Sports 2.0: Sociala nätverk på Sports AuthorityB112 Sport ansvarigTFM Final mästerverkmetodikFlexibel metod anpassad till ditt livCampus nätet finns 24h / 365 dagarpersonlig handledningalltid uppdaterade läromedelIndividuella klasser genom videokonferensfallstudierCampus anpassad för mobila enhetergratis prenumeration på branschtidningarTillgång till specialiserade resurserInternational Technical stannarklassrumsaktiviteterplaceringaranställning... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
21 månader
Internet
Läs mer på svenska