Universidad Autónoma de Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den autonoma universitetet i Barcelona (UAB) är känd både för sin goda kvalitet i forskning och dess kvalitet i undervisningen. Det är ett referenscentrum i Europa. UAB ligger bara 25 minuter med kollektivtrafik från centrala Barcelona, ​​en kosmopolitisk stad vid Medelhavet. Den huvudsakliga universitetsområdet ligger i Bellaterra, i hjärtat av en av de viktigaste industriella och tekniska pelare Mediterranean Europa.

UAB i hela college erfarenhet bor. Campus är organiserat som en sann kunskapsstad med nästan 50.000 invånare: studenter, lärare, forskare och administrativ personal och tjänster. Den innehåller alla nödvändiga tjänster för detta: ett universitet bostad (över 2000 platser), en uppsättning av specialiserade bibliotek, en språkskola, idrottsanläggningar (gym, pool, fotbollsplaner ...), ett centrum hälsa, restauranger, butiker och caféer.

UAB erbjuder utbildningsprogram hög i de flesta kunskapsområden: • 87 grundexamina. Grader i Business Administration and Management, ekonomi, grundutbildning och turism erbjuds med 100% undervisning i engelska, och många andra grader innehålla kurser i detta språk.

• 315 masterutbildningar, som syftar till förvärv av studenten avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär, som syftar till att både professionella specialisering och initiering till forskning.

• 68 doktorandprogram, som syftar till avancerad utbildning av studenter i forskningstekniker som kulminerar i en doktorsavhandling (1114 avhandlingar i 2015-2016). De omfattar beredning och försvar av en avhandling och brukar pågå i tre år. Det syftar till att utbilda lärare och forskare på högsta nivå. Sammanlagt 27 forskarskolor har fått UAB nämna Excellence. Nämn internationella PhD innebär vistas i olika europeiska länder doktorander och fakultets deltagande internationella universitet.

Den internationella dimensionen av den UAB noteras speciellt i ursprunget för internationella studenter, särskilt vid de Masters med 2.949 internationella studenter (40%) och doktorer med 1,703 internationella studenter (33%) och 1,346 internationella studenter (5% ). Universitetet har 45 magisterexamen i undervisningen 100% på engelska.

UAB är ett universitet som driver innovation, anställbarhet och entreprenörskap. Uppmuntrar forskning och överföring inom alla områden av kunskap och ett nära samarbete med tyget för handel och industri i dess omgivning samt vetenskapliga centra i ditt område som ALBA Synchrotron, som ligger fem minuter från campus.

UAB har 352 forskargrupper, 57 avdelningar och 45 institut och centra. Många av de sistnämnda har skapats i samarbete med ledande vetenskapliga institutioner, medan alla genomfört en intensiv forskningsaktivitet (3.316 artiklar publicerade i tidskrifter indexeras enligt uppgifter från 2015, Thomson Reuters WOK). Dessutom är de fem anslutna till universitetssjukhus också involverade i forskningsarbetet för UAB, tre av dem ackrediterade med sigill spetskompetens Health Institute Carlos III.

Universitetet uppmuntrar engagemang och deltagande av studenter i frivilliga aktiviteter och samhällstjänst, vilket är varför det har tilldelats från olika institutioner. Också det bedriver kampanjer bland samhället för social medvetenhet. UAB uppmuntrar börserna i rörlighetsprogram och främjar rekryteringen av internationella studenter (3,546 studenter i internationell rörlighet). Belyser Erasmus Mundus, Comenius, Leonardo da Vinci och Erasmus K2-projekt. Den har särskilda program för att välkomna och stödja internationella studenter. Under Erasmusprogrammet har etablerat 1,008 bilaterala avtal med mer än 500 europeiska universitet.

  • Data Foundation Course 2015-2016 UAB UAB Stiftelsen främjar projekt för utbildning, forskning och sociala åtgärder och ger kommersiella och arv i den autonoma universitetet i Barcelona. Det har omfattande undervisning utbudet av officerare och CFGS egna, kandidat-, magister och grundexamina.

Platser

Barcelona

Address
Fundació UAB · Edifici Blanc, 1ª planta · Vila Universitària
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

08193 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium