Universidad Rey Juan Carlos

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universidad Rey Juan Carlos grundades 1996 och har över 46 000 studenter och cirka 2 250 professorer. I den hittar du kvalitetsutbildning genom ett brett och utmärkt akademiskt erbjudande . Att studera på King Juan Carlos innebär att du går in i en idealisk inlärningsmiljö som hjälper dig att uppnå dina mål, både personliga och professionella, i den mest spännande framtiden.

Universidad Rey Juan Carlos har en högt kvalificerad undervisningspersonal inom olika kunskapsområden, involverad i undervisning, forskning, innovation och spridning. Den har nuvarande anläggningar och utrustning, så att studenten får en kvalitativ och högt specialiserad utbildning, nödvändig för att få tillgång till arbetsmarknaden.

Anställbarhet, innovation och internationalisering är tre av pelarna som Universidad Rey Juan Carlos främjar, och beviset på detta är att det i dessa tre punkter har betraktats som ett 5-stjärnigt universitet 2019, enligt QS Starts Ranking System .

Universidad Rey Juan Carlos har ett anställningsutbyte med 740 företag som gynnar kandidaternas anställbarhet. Dessutom har mer än 13 500 samarbetsavtal tecknats med företag och enheter för att utföra externa metoder som hjälper studentens professionella utveckling. Antalet studenter som utvecklar praktikplatser utomlands har ökat nästan 20%.

Platser

madrid

Address
Paseo Artilleros s/n
28032 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium