Universidad de Huelva

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universidad de Huelva är en institution som står till förfogande för samhället som inom ramen för konstitutionella värderingar, och som en offentligrättslig enhet, som har juridisk person, uppfyller sina syften och utvecklar sina funktioner i enlighet med gällande lagstiftning i autonomiregimet.

böter

Universidad de Huelva motsvarar tillhandahållandet av den offentliga tjänsten för högre utbildning, genom studier, undervisning och forskning, måste främja full bildning av sina egna medlemmar, värderingarna för rättvisa, frihet och pluralism, samt tänkande och fri och kritisk forskning för att vara ett effektivt instrument för transformation och social framsteg. Universidad de Huelva står till tjänst för folks intellektuella och materiella utveckling, för försvaret av miljön och för fred.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

funktioner

Universidad de Huelva måste uppfylla följande funktioner:

  • Skapande, utveckling, spridning och kritik av vetenskap, teknik och kultur.
  • Förberedelserna för utövandet av professionell verksamhet, som kräver tillämpning av teknisk eller vetenskaplig kunskap och metoder och för litterär eller konstnärlig skapelse.
  • Vetenskapligt och tekniskt stöd för kulturell, social och ekonomisk utveckling med särskild uppmärksamhet på Huelvas och Andalusiens autonoma gemenskap. Förlängningen av universitetskulturen.

början

Aktiviteten vid Universidad de Huelva . liksom dess autonomi, är det baserat på principen om akademisk frihet som manifesteras i friheterna för professorat, undervisning, forskning och studier (artikel 4 provisoriska bestämmelser).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Platser

Huelva

Address
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium