Read the Official Description

VÄLKOMNA

Den Högskolan i Balearerna inbjuder dig att studera och forskning i en privilegierad bakgrund där freden, lugnet och välbefinnandet i Medelhavet lever tillsammans i perfekt harmoni med en arbetsorienterad miljö som är utformad för att utbilda, generera kunskap och innovera, samtidigt som man strävar efter att ha hög kvalitet inom forskning och kvalitet .

Som du fascineras av de slående Serra de Tramuntana bergen, som blev UNESCOs världsarvslista 2010 och det varma Medelhavet öppnar vår universitetscampus i Palma sina dörrar för att erbjuda dig en stor erfarenhet av språkinlärning och göra det möjligt för dig att njut av en flerspråkig miljö i ett kulturellt rikt och mångsidigt samhälle. Det är inte en slump att över 160 olika språk från hela världen samlas på Balearerna, tillsammans med de två officiella språken som mest talas här: katalanska, vårt eget språk och spanska.

I denna privilegierade miljö som har varit en attraktion för utmärkta offentliga figurer, konstnärer och författare från hela Europa och världen i århundraden är UIB ett av landets ledande universitet inom undervisning, forskning, internationellt samarbete och teknisk utveckling och innovation . UIB är en hedersmedlem i framstående internationella universitetsnätverk, det har lockat otaliga studenter från utlandet och framgångsrikt anslutit sig till den europeiska rymden för högre utbildning. Det är ett universitet som har för avsikt att bygga Europeiska unionen och en institution som strävar efter att bli en motor för ekonomisk tillväxt och välbefinnande för folket.

Varför välja UIB

1. För vårt prestigefyllda, kända rykte

Vi rankar bland de 5 främsta spanska universiteten inom innovation och teknisk utveckling och i forskningskvalitet, liksom att vara i världens topp 10 inom turismforskning och bland de 8 bästa inom kvalitet och innovation i undervisningen. Vi är samordnare av "Euro-Medelhavs Turism & Vatten" -campus med internationell excellens.

2. För våra förbindelser med samhället

Vi har mycket nära förbindelser med öarnas lokala befolkningar. Faktum är att vi år 2013 rankades som det baleariska samhällets fjärde mest älskade institution, efter brottsbekämpande organ och icke-statliga organisationer.

3. Eftersom vi ser efter dig från dag ett

Vårt huvudsyfte är att du ska bli en del av den stora familjen som utgör WE ARE THE UIB, och det lyckas vi tack vare våra lärare och studenter. Vi kommer vara vid din sida från dag ett.

4. Eftersom vi håller nära kontakt

Tack vare universitetets storlek och filosofi är nära direkt kontakt med all personal vid UIB möjlig. Våra klasser har inte stort antal studenter och du kommer att ha nära kontakter med föreläsare. Det är lätt att komma i kontakt för att rensa upp problem eller skicka förslag. Genom våra universitetsstolar och avtal med offentliga och privata organ kan vi också ha närmare band med samhället.

5. Eftersom vi hittar dig ett hem

Vi har en hyreshus på själva campusen, mittemot sportanläggningarna, som kostar hälften av priset för andra i Madrid eller Barcelona. Om du emellertid föredrar att bo utanför campus har UIB en boende service genom vilken du kan hitta ett nytt hem.

6. För våra sportanläggningar

Vi har ett modernt och fullt utrustat sportcenter där du kan välja mellan många olika sporter och till och med simma i sin inomhuspool, där du kan glömma problem med klorallergier eftersom vi har ersatt kemikalien med ett system som inte påverkar din hud pH, samtidigt som du kan simma vid en temperatur av 28 grader.

7. Eftersom vi håller er företag under hela din vistelse

Vid UIB är hjälp inte bara begränsad till att välkomna dig till universitetet. Om du kommer från ett annat universitet kommer vår International Relations Service att vara vid din sida under hela din vistelse på UIB. Du kommer aldrig vara ensam.

8. Eftersom vi är flerspråkiga

Vid UIB främjar vi klasser på olika språk. Våra ämnen lärs på katalanska, spanska eller engelska. De har alla samma antal ECTS-poäng, vilket språk du lär dig.

9. Eftersom vi lär dig språk

Vi har en språktjänst som erbjuder kurser på olika språk med tonvikt på excellens. De lärs på ett dynamiskt, praktiskt och effektivt sätt så att du snabbt gör framsteg utan för mycket ansträngning.

10. Eftersom vår undervisning är interaktiv

Vi erbjuder överlägsna studieprogram, där placeringsutbildning ingår. Vi strävar efter att erbjuda en innovativ utbildningsform där du utgör en aktiv del av lärandeprocessen.

11. Eftersom vi överför vårt kunnande till samhället

Studier och forskning som vi utför är inte kvar i våra laboratorier. Våra föreläsare och forskare bidrar till det allmänna sociala välbefinnandet genom att överföra det kunnande som de bygger på UIB till samhället. Det innebär också att den utbildning och utbildning som vi tillhandahåller passar in i professionella realiteter.

12. Eftersom vi är ett högteknologiskt universitet

"Campus Extens" är en banbrytande plattform för tillämpningen av ny teknik för undervisning, liksom att vi är effektivt kopplade till våra basar i Menorca och Ibiza. Det finns gratis Wi-Fi över hela campus och pekar på att ansluta bärbara datorer.

mallorca13. På grund av vår naturliga miljö

UIB: s campus ligger vid foten av Tramuntana-bergen, ett område som deklarerades av UNESCOs världsarvslista, liksom bara några kilometer från Mallorcas finaste stränder. Mallorca, Minorca, Ibiza och Formentera har också i genomsnitt 300 solsken dagar per år, vilket garanterar ett brett sortiment av utomhusaktiviteter.

14. Vi är lättillgängliga

UIB har goda transportförbindelser till hela skärgården. På Mallorca har universitetet en buss och tunnelbana med goda tidtabeller och frekvenser.

15. Vi är kopplade till resten av världen

Mallorca internationella flygplats ligger 15 minuter från UIB: s campus, som avståndet mellan flygplatserna Menorca och Ibiza och våra universitetscenter där. Europas ledande städer ligger drygt tre timmar bort.

16. Vi är miljövänliga

Vi strävar efter att ha en hälsosammare campus som varje dag passerar. För att uppnå detta startar vi med att försäkra oss om att alla våra cateringtjänster ska vara goda och genom att främja användningen av cyklar både på campus och som ett sätt att resa till staden tack vare cykelvägen som förbinder oss med Palma. Dessutom har vi teknikåtervinningsprogram och en fågelskådningspunkt.

17. Vi vill dela denna erfarenhet med dig

UIB har över 1000 föreläsare och forskare och 500 personer som ingår i våra administrativa och underhållsgrupper. Alla strävar efter att bidra till din lärandeprocess och att erbjuda dig en lärarupplevelse som står för sin excellens.

18. Vi hjälper dig att skapa en framtida karriär

Vårt stöd är inte bara begränsat till klassrummet. Vi kommer också att vara vid din sida när du måste ta det steget i den professionella världen. Vi kommer att erbjuda dig ett val av bidrag eller samarbetsprojekt samt en arbetsförmedling som hjälper dig att ta dina första steg.

19. Vi är internationella

Du kommer att se detta själv när du träffar UIB-studenter och lärare. Dessutom erbjuder vi dig möjlighet att fortsätta att studera. Genom stipendier, utbytesprogram och volontärarbete kan vi hjälpa dig att fortsätta lära dig med garanti för excellens.

20. Vi vill växa bredvid dig

Först ska du ta en första examen, kanske en doktorsexamen eller magisterexamen och till och med en doktorand. Vi erbjuder också ett omfattande kontinuerligt inlärningsprogram, så att du kan delta i sommarkurser eller ens återvända till universitetet när du fyller 55 år.

21. VI ÄR UIB

Det här är vår identitet, vår nära känsla av samhället. Från det ögonblick du bestämmer dig för att studera hos oss eller att utföra forskning här, blir du en av oss. VI ÄR UIB: En stor familj som strävar dag för dag för att säkerställa en bra present och en bättre framtid för alla. Och du är en grundläggande del.

palma
Programs taught in:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Universidad de las Islas Baleares - UIB

Mästaren i Tourism Economics: Övervakning och utvärdering (METME) är ett avancerat utbildningsprogram som syftar till att utbilda specialister på ekonomisk analys tillämp ... [+]

Vad är?

Mästaren i Tourism Economics: Övervakning och utvärdering (METME) är ett avancerat utbildningsprogram som syftar till att utbilda specialister på ekonomisk analys tillämpas på övervakning och utvärdering (M

Mästaren syftar till att främja utvecklingen av kunskap och kompetens i M

Övervakning är en systematisk analys som syftar till att identifiera förändringar i ett system (destination, sektor, aktivitet, företag, etc.) under en tidsperiod som bestäms som i allmänhet sammanfaller med arbetet med att genomföra ett projekt, politik eller planen . På detta sätt ger övervakning agenter ansvariga för beslutsfattandet, framstegsindikatorer och resultat genom användning av tillgängliga medel.Utvärdering är en systematisk och objektiv analys av effektivitet och / eller eget kapital som härrör från genomförandet av ett projekt, politik eller plan för ett system (destination, sektor, aktivitet, affär, etc.). Sammanfattningsvis kan man säga att utvärderingen syftar till att mäta de ekonomiska konsekvenserna av projektet för att fastställa relevans och uppfyllandet av målen. En utvärdering bör ge trovärdig och användbar som kan införlivas i beslutsfattandet information.Vad kommer du att lära dig?... [-]
Spanien Palma
September 2019
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Han är en mästare på avancerade studier i katalanska filologi, men skiljer sig från andra som finns i det här området för att studera språk och katalanska litteratur ur b ... [+]

Vad är?

Han är en mästare på avancerade studier i katalanska filologi, men skiljer sig från andra som finns i det här området för att studera språk och katalanska litteratur ur betrakta dem väsentliga delar av immateriella kulturarvet. I denna mening, Mästarens 's examen i katalanska språket och litteraturen: kunskap och kritisk analys av immateriella arv ingår, tillsammans med de klassiska filologiska ämnen (sociolingvistik, dialektologi, pragmatik, litteraturstudier, etc.), kunskap om områden som populärkulturen , lingvistik, etnografi eller kritiska teorier om kultur kontakt.

Vad kommer du att lära dig?

Master är en introduktion till forskning inom katalanska språket och litteraturen och erbjuder utsikt över den språkliga faktum, litterära manifestationer av katalanska populärkultur som immateriella kulturarv. Förutom att djupdykning i de olika ämnesområdena språk och katalanska litteratur, inklusive utbildning mer praktiskt som att redigera textfält, språklig rådgivning, översättning, korrekturläsning, etc.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Genusvetenskap, särskilt de som är relaterade till planering och genomförande av jämställdhetspolitiken och förebyggande av våld mot kvinnor i olika sociala områden och h ... [+]

Vad är?

Genusvetenskap, särskilt de som är relaterade till planering och genomförande av jämställdhetspolitiken och förebyggande av våld mot kvinnor i olika sociala områden och har lång erfarenhet, både internationellt och i vårt land.

The Master 's Degree i stats Jämlikhet och förebyggande av könsrelaterat våld erbjuder utbildning kompletterande forskarutbildning jämställdhetspolitik och förebyggande av våld mot kvinnor är en del av behovet erkänns av den nationella lagstiftningen, som både lagen om Integral skyddsåtgärder mot könsrelaterat våld och grundlagen för effektiv jämställdhet mellan kvinnor och män, befästa inte bara behovet av utbildade / som när det gäller jämställdhet och våld yrkesverksamma mot kvinnor och förebyggande, men också behovet av att utveckla nya yrkesprofiler eller förstärka närvaron av befintliga, som i fallet med / os medel som kan lika möjligheter att slutföra de olika åtgärder som ger sådana lagar.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Master huvudsakliga mål är bildandet av professionell redovisning och revision högre nivå. Det riktar sig till akademiker som vill bredda sina kunskaper i frågor som rör ... [+]

Vad är?

Master huvudsakliga mål är bildandet av professionell redovisning och revision högre nivå. Det riktar sig till akademiker som vill bredda sina kunskaper i frågor som rör redovisning och revision. För tillträde till Master of redovisning och revision krävs att vara i besittning av ett diplom / ACH i företagsekonomi, Bachelor / ACH i Business Administration, Bachelor / ACH i ekonomi eller äldre kvalifikationer motsvarande ovanstående, samt examen grader / ada administration och förvaltning och ekonomi. De kan också ta emot titlar och Graduate Diploma in Tourism, beroende på läroplanen för universitet ursprung, vilket skulle analyseras för att kontrollera redovisningen utbildning ingår.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Huvudsyftet med denna mästare är att erbjuda studenten avancerad utbildning, specialiserad och tvärvetenskaplig, som syftar till att främja deras initiering i forskningsu ... [+]

Vad är?

Huvudsyftet med denna mästare är att erbjuda studenten avancerad utbildning, specialiserad och tvärvetenskaplig, som syftar till att främja deras initiering i forskningsuppgifter inom teoretisk och beräkningskemi. Computational modellering på molekylär skala har bildats under de senaste tjugo åren som ett verktyg som täcker på flera sätt många kunskapsområden: från biokemi till nya material, genomgår alla kemi och nya områden som nanovetenskap.

Beräkningssimuleringar har blivit en viktig gren som ger upphov till en tredje vetenskapsteam som gör det möjligt för teoretiska och experimentella studier att övervinna de begränsningar som ligger i dem. Detta har lett till en ökande efterfrågan på skicklig personal utbildad inom dessa områden, en efterfrågan som inte bara kommer från den akademiska världen utan även från branschen: allt fler företag anser modellering i molekylär skala som ett viktigt verktyg.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Syftet med Master är att ge avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär som kvalificerar sig professionellt för att ingripa i program och tjänster ... [+]

Vad är?

Syftet med Master är att ge avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär som kvalificerar sig professionellt för att ingripa i program och tjänster för barn under sex år.

Sociala förändringar (multikulturalism, nya familjekonstruktioner ...) och nuvarande vetenskapliga framsteg (neurovetenskap, bifogningsteori, systemisk perspektiv ...) kräver nya utvecklingsmetoder och interventioner under de första åren av livet.

Införlivandet i tidig barndom är nyckeln till framtida utveckling och det är nödvändigt att införliva marknadsföring och supporttjänster, främja förebyggande program och upptäcka risksituationer.

Tidig barndomsteori och forskning har mycket att bidra till utvecklingen av gemenskapens politik och praxis samt övervakning och utvärdering av initiativ och utbildning av personer med ansvar för vård av barnomsorg.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Magisterexamen i filosofi är en högre grad orienterad avancerad utbildning av studenter som täcker de viktigaste områdena för studier i filosofi, filosofins historia, teo ... [+]

Vad är?

The Master 's Degree i filosofi är en högre grad orienterad avancerad utbildning av studenter som täcker de viktigaste områdena för studier i filosofi , filosofins historia, teoretisk filosofi, praktisk filosofi och vetenskapsfilosofi. Integrerad i den spanska och europeiska utbildnings ramar syftar denna grad att ge eleverna de kunskaper som krävs för att genomföra en oberoende solvens forskningsuppgift, fortsätta sina studier eller förbättra sin arbetsmiljö. Det ger också avancerad utbildning och uppdaterad kunskap inom de områden som utgör den. Läroplanen för denna grad är utformad för att uppnå större effektivitet i användningen av tid och ansträngning av studenter, liksom inlärningsprocessen är konsekvent och komplett och specialiserad slut formation.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Under hela förra seklet vetenskaplig forskning har präglats av en progressiv specialisering och uppdelning av kunskap, är mycket svårt för en person att behärska mer än e ... [+]

Vad är?

Under hela förra seklet vetenskaplig forskning har präglats av en progressiv specialisering och uppdelning av kunskap, är mycket svårt för en person att behärska mer än ett vetenskapligt område. Trots framgången med detta program bygger på ett reduktionistiskt tillvägagångssätt, nya vetenskapliga utmaningar kräver en bredare och skapa synergier mellan forskargrupper från olika discipliner som gör det möjligt att gå bortom de traditionella gränserna av kunskap vision. I synnerhet, är komplexa system som kännetecknas av förekomsten av emergent egenskaper och kollektivt beteende som genereras genom växelverkan mellan ett stort antal element.

Komplexa fenomen finns omkring oss överallt, med många exempel inklusive uppkomsten av minne och medvetande i hjärnan och bildar social konsensus anser aktiemarknaden kollaps, plötsliga trafikstockningar, kaotiska dynamiken i lasrar , turbulens i vätskor, vegetation mönster i ark, etc. komplexa system relaterade till taligenkänning och bild eller kvantkryptografi bland många andra exempel fenomen används också. I detta sammanhang forskarutbildning som erbjuds av denna Master ger studenterna de nödvändiga verktygen för att hantera komplexa problem ur ett tvärvetenskapligt perspektiv från en solid matematisk grund.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Målet med Master i avancerad fysik och tillämpad matematik (MFMA) är att ge avancerad utbildning som syftar särskilt på de vitsord som strävar efter att därefter föra en ... [+]

Vad är?

Målet med Master i avancerad fysik och tillämpad matematik (MFMA) är att tillhandahålla avancerad utbildning som syftar särskilt på de vitsord som strävar efter att därefter föra en doktorsexamen.

Det är därför ett primärt forskningsinriktade master. Det kräver en struktur som gör det möjligt specialisering inom vissa forskningsområden av särskilt kvalitet. Den UIB har omnämnandet av Campus of International Excellence, som innehåller raden av fysik, Computing and Applications. Denna linje innehåller vissa forskargrupper, som med tiden har utvecklat en uppgift av högsta internationella. Det är därför fem fält är direkt kopplade till dessa grupper erbjuds: astrofysik och relativitet, Geophysical Fluid, Materialfysik, kvantsystem och tillämpad matematik.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Denna Master ger studenter och professionella möjlighet att professionellt utbildade i områden med stor efterfrågan på kvalificerad personal och enorma sociala, såsom ana ... [+]

Vad är?

Denna Master ger studenter och professionella möjlighet att professionellt utbildade i områden med stor efterfrågan på kvalificerad personal och enorma sociala, såsom analys av stora datamängder (Big Data) och utveckling av smarta affärer intresse. Men i grund och botten det ger möjlighet att utforska, organisera och analysera dessa data för att extrahera kunskap från dem och göra förutsägelser. Assisterad stress som denna typ av beslut kan ge teknisk hjälp, identifiera nya affärsområden kan leda till innovativa produkter och tjänster som kan innebära att förbättra konkurrenskraften för företag och offentliga institutioner.

Bland dem som lärs ut i huvudinnehållet kan vara nödvändigt för analysen av massiva data (big data), statistisk inlärning och beslutsfattande, ekonometri för massiva data, bulkdata och företagsledning, cloud computing (cloud computing) teknik , data- och textutvinning, tidsserieanalys, etc. Genom sina tre specialiteter eleven kan välja önskad utbildning profilen av befälhavaren. Det kan välja en profil tillägnad applikationer i den ekonomiska och bolagsstyrning, en profil mer fokuserad verktyg och intelligent dataanalys och slutligen av en mer teknisk profil i hanteringen av stora data. Denna Master kombinerar rigorös akademisk utbildning och arbete i verkliga tillämpningar och praxis, med hjälp av lämpliga mjukvaru- och hårdvaruplattformar.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Mästaren i kognition och Human Evolution ger tvärvetenskaplig utbildning för att studera kognitiva förmågor och former av social organitzación egenskaper vår art. Syftet ... [+]

Vad är?

Mästaren i kognition och Human Evolution ger tvärvetenskaplig utbildning för att studera kognitiva förmågor och former av social organitzación egenskaper vår art. Syftet är att ge en uppdaterad lista över nuvarande kunskap om människans kognitiva och sociala utveckling seende samt utbildning i forskningsmetoder av kärnenergiprogrammet (antropologi, psykologi, filosofi) discipliner. Befälhavaren köra tre forskargrupper i UIB:

Policy, Labor och hållbarhet (PTS): www.uib.es/depart/dfl/pts/index.htmlNeuro och kognition (Neurocog): www.neurocog-uib.com/members/Human Evolution och kognition (EVOCOG): evocog.orgVad kommer du att lära dig?

Befälhavaren betonar utbildning som forskare. Beroende på graden och projektet fick en inriktning mot tekniska och mest lämpliga metoder i varje enskilt fall (kognitiv psykologi, social och statsvetenskap, kognitiv neurovetenskap) föreslås.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Lärandemål kan sammanfattas enligt följande: få utbildning på de parametrar och miljöegenskaper den marina miljön i allmänhet och Medelhavet i synnerhet. ... [+]

Vad kommer du att lära dig?

Studieresultat kan sammanfattas enligt följande:

Få utbildning på de parametrar och miljöegenskaper den marina miljön i allmänhet och Medelhavet i synnerhet.Genom att känna till havets dynamik från kopplingen mellan atmosfären och vatten och hela systemet som ytlig och djup cirkulation modelleras.Urskilja och känna igen komponenter i planktonsamhällen, nektonic och bentiska och trofiska relationer mellan dem och aspekter som rör övergripande metabolismen av de marina ekosystemen.Att känna de teoretiska och praktiska aspekter av metoder och tekniker för vetenskapligt arbete i den marina miljön genom provtagning kampanjer och efterföljande undersökning av prover i laboratoriet.naturligtvis strukturen... [-]
Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Det övergripande syftet med kursen är att fördjupa studier och forskning inom olika områden av filologi, både när det gäller litteratur i lingvistik och moderna språk. De ... [+]

Vad är?

Det övergripande syftet med kursen är att fördjupa studier och forskning inom olika områden av filologi, både när det gäller litteratur i lingvistik och moderna språk. Det är att utvidga de kunskaper som förvärvats i graden av Grad av litterära och kulturella studier eller lingvistik och moderna språk som är inblandade i denna herre, så att eleverna kan specialisera sig på en av de två fälten.

Är också allmänna syftet med dessa studier ger studenterna tillräckliga resurser för att kritiskt analysera och tolka texter, litterära eller extra-litterära.

Slutligen bör det också nämnas som Syftet med kursen förvärva de kunskaper som krävs för att bedriva forskning arbete i några av områdena filologi involverade i denna forskarutbildningen, och har möjlighet att presentera den till en specialist och icke-specialister publik metodverktyg.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Under det senaste århundradet vetenskaplig forskning har präglats av en successiv fördjupning och alltmer accentuerade de ämnen som studeras division. Tvärtom, många av d ... [+]

Vad är?

Under det senaste århundradet vetenskaplig forskning har präglats av en successiv fördjupning och alltmer accentuerade de ämnen som studeras division. Tvärtom, många av de relevanta frågor för samhället är mångfacetterad och deras studie kräver en viss kapacitet översikt och anslutning av idéer. I detta sammanhang, en forskarutbildning i kemisk Science and Technology (CyTQ) tillhandahåller de verktyg och utbildning som krävs för att få en överblick över kemi och närliggande områden samt industriella processer.

Kemisten med tvärvetenskaplig utbildning är kvalificerad att utveckla sin forskning / professional utanför gränserna för traditionella fält arbetar, att kunna samarbeta med forskare / personal från andra discipliner utanför kemi och teknik och ge så mervärden sin solida formation, dess förståelse för de processer och kemiska reaktioner i olika områden och deras förmåga att överföra idéer från ett fält till andra, såsom biologi, mat, medicin, energi, miljö och material, bland annat.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Det är en mästare fokuserat på att förbättra analytisk förmåga samt kompetensutveckling och färdigheter som främjar utvecklingsprocesser under hela livet i familjen och o ... [+]

Vad är?

Det är en mästare fokuserat på att förbättra analytisk förmåga samt kompetensutveckling och färdigheter som främjar utvecklingsprocesser under hela livet i familjen och olika levande sammanhang och använda strategier förebyggande och intervention-medling välbekanta, icke-konventionella, särskilda behov och / eller konventionella psykosociala risksituationer.

Vad kommer du att lära dig?

Master of utbildnings ingrepp på barn och familjer syftar till att ge en grundläggande och gedigen bakgrund inom koncept, strategier och tekniker för att ingripa professionellt med familjer, genom att utveckla begreppen undervisning och ingripande utbildning och kunskap och tillämpning av interventioner och tekniker för de viktigaste modellerna av intervention med familjer.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
Deltid
1 år
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
Universidad de las Islas Baleares - UIB

Kulturarvet är en gemensam begrepp i hela Europa, vilket påverkar materiella och immateriella vittne historia och kultur i våra samhällen. Det har blivit ett socialt enga ... [+]

Vad är?

Kulturarvet är en gemensam begrepp i hela Europa, vilket påverkar materiella och immateriella vittne historia och kultur i våra samhällen. Det har blivit ett socialt engagemang och ett av de prioriterade områdena stater och trans-statliga institutioner, vilket återspeglas i lagstiftningen i europeiska regeringar, reglerande åtgärder Unesco och programmering av ICOMOS, bland annat .

Institutionen för historiska och Theory of Arts Sciences, har UIB designat en Masters i Kulturarv: Forskning och förvaltning för utbildning av personal på två prioriterade områden:

Asset projekt.Forskning inom arv frågor.

Båda möta behoven och yrkesprofiler som efterfrågas av dagens samhälle.... [-]

Spanien Palma
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Carretera de Valldemossa, km 7,5
Palma, Balearic Islands, ES
Social Media