Universitat de Lleida

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Lleida (UdL) har som huvudmål att utbilda sina studenter. Vi tillhandahåller höga undervisningsstandarder med kvalitetstjänster i hela universitetssamhället som når samhället utanför campusgrindarna. Studenter utgör det mesta av UdL-samhället, och vårt mål är att se till att de tycker om undervisnings- och inlärningsprocesserna. De kommer således att kunna utvecklas både på professionell och personlig nivå genom att följa andra utbildnings-, kultur- eller fritidsaktiviteter och genom att delta i UdL för att hålla det en livlig, ständigt förbättrande utbildningsinstitution.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa studenter i deras akademiska liv och utomordentliga aktiviteter. Den här guiden ger en sammanfattning av de tjänster som finns tillgängliga för dem.

126893__DSC3505a.jpg

Inom den akademiska miljön utgör det praktiska träningsprogrammet, Employment Service ( Borsa de Treball ) och vår psykologiska vårdtjänst en viktig del av våra tjänster. UdL har bibliotek på var och en av sina campus, som erbjuder utlåningstjänster, dokumentbibliotek mellan bibliotek, reprografiktjänster, distansresurser genom användning av det virtuella biblioteket och studierum.

UdL är en entusiastisk promotor av nya tekniska innovationer; alla studenter har en personlig e-postadress och har tillgång till vårt virtuella campus. De kan komma åt dessa faciliteter via våra datorrum och via Wi-Fi-tekniken som finns på våra campus, med gratis tillgång för alla medlemmar i universitetssamhället.

Våra kulturtjänster organiserar kulturaktiviteter, och studenter som tycker om sport kan bli medlemmar i klubbarna körs genom Sportservice, som ger fri tillgång till tävlingssport och fritidsaktiviteter. Vårt internationella relationsbyrå (ORI) och Academic Mobility Program kan underlätta överföringar till andra universitet, inte bara i Katalonien och Spanien, utan också i hela Europa och Amerika.

Andra universitetsinitiativ inkluderar UdL för alla ( UdL per a Tothom ), hållbart transportsystem och campusförbättringsprogrammet.

I guiden kommer studenter också att hitta information om universitetshallen för bostäder på Cappont Campus, universitetsbarer och matsalar och fotokopieringstjänster för att underlätta deras vistelse på UdL enklare. Studentrådet ( Consell de l'Estudiant at ) driver universitetsbostadstjänsten ( Servei d'Allotjament Universitari ) , liksom Tutoring Exchange ( Borsa de Repassos ) och Exam Service ( Servei d'Exàmens ) , som båda fokuserar om examens- och studietjänster.

För att kunna njuta av dessa tjänster måste studenterna använda sitt UdL Student Card, som universitetet kommer att tillhandahålla. Kortet är ett bevis på deras status som UdL-studenter och ger rätt till rabatter i butiker, bland många andra fördelar.

The 21th Century UdL är ett företagande universitet som främjar en omfattande utbildningsmodell. Den tillgodoser kraven i olika utbildningssammanhang genom dess deltagande i utvecklingen av initiativ för att säkerställa att alla elever har grundläggande färdigheter, förmågan att tänka själva och de verktyg som behövs för att hantera livet som medborgare på en ständigt föränderlig social arena.

Universitetet arbetar enligt dessa linjer genom att använda innovativa metoder och en kursstruktur som överensstämmer med parametrarna för European Higher Education Area (EHEA).

Platser

Lleida

Address
Calle Jaume II # 73
E-25001 Lleida, Katalonien, Spanien

Igualada

Address
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada

Igualada, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium