University of Navarra

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Navarra är baserat på den kristna inspiration som främjas av St Josemaría Escrivá de Balaguer, grundaren av Opus Dei. Dess uppdrag är att söka och presentera sanningen; bidra till den studerandes akademiska, kulturella och personliga utbildning; främja akademisk forskning och hälso- och sjukvård erbjuda lämpliga möjligheter till utveckling av sina professorer och anställda, och genomföra ett brett kulturellt uppsökande och socialt främjande arbete med ett tydligt tjänstemål.

University of Navarra","author_url":"","source":"©University of Navarra"}" alt="136984_UNAVestudiantes01.jpg" />

University of Navarra är att:

  • Ge undervisning på universitetsnivå inom olika områden, ge motsvarande akademiska examina och ge studenterna medel (utbildningsmaterial, ett bibliotek, information om stipendier och ekonomiskt stöd) för att de ska kunna dra full nytta av sina studier.
  • Främja akademisk forskning inom olika kunskapsområden för vidare undervisning och som ett sätt att föra kunskap till samhället och främja innovation och utveckling.
  • Bidra till elevernas utbildning genom personaliserad mentorskap, med aktiviteter som syftar till att förvärva professionella kompetenser och personliga vanor som stimulerar personlig utveckling i alla dess dimensioner: kulturell, konstnärlig, religiös, atletisk och solidaritet.
  • Håll kontakten med alumni på universitetet genom fortbildning och andra kulturella och sociala initiativ från Alumni Association.
  • Organisera fortbildning och specialiseringsprogram för alumner baserat på trender och behov i olika yrken.
  • Odla förbindelserna mellan universitetet och medlemmarna av Friends of University of Navarra och hålla dem informerade om sina partners partners frukter.
  • Utför kulturell spridning och utbildningsarbete genom aktiviteter som organiseras av universitetet själv och initiativ som genomförs tillsammans med andra institutioner.
  • Samarbeta med andra universitet och institutioner på universitetsnivå som sjukhus, handelshögskolor, forskningscentra, konstinstitut och utbildnings- och utvecklingsorganisationer.

Universidad de Navarra","author_url":"","source":""}" alt="136985_thumbnail_UNAV.jpg" />

University of Navarra , som grundades i Spanien 1952, är att utbilda och utbilda yrkesverksamma som kan spela en engagerad roll i samhället, som är helt medvetna om den roll de spelar för att bygga morgondagens värld. Detta uppdrag är i grund och botten baserat på sökandet och engagemanget för sanningen, en kollektiv uppgift som kräver dialog och ett öppet sinne. Dessutom försöker universitetet främja kritiskt tänkande bland sina studenter i ett pluralistiskt sammanhang som gör det möjligt för varje student att fritt utveckla sina egna åsikter och övertygelser.

University of Navarra är en mötesplats för professorer och studenter att dela kunskap, sanning och erfarenhet. Därför är vi stolta över vår unika förmåga att ge personlig uppmärksamhet åt dig. Samtidigt som man arbetar tillsammans i en miljö som främjar varje individs unika lämplighet, färdigheter, kunskap och värderingar; universitetet ger dig de resurser du behöver för personlig och professionell utveckling. Du kommer att tilldelas en rådgivare, normalt en professor, som ger en-mot-en hjälp och orientering. Denna anpassade vägledning syftar till att maximera din personliga och professionella potential och hjälpa dig att dra full nytta av universitetsupplevelsen samt få råd om framtida karriäralternativ.

University of Navarra är det första universitetet i Spanien när det gäller anställbarhet (QS Employability Ranking), Teaching (Times Higher Education Europe Teaching ranking) och Research (CYD Ranking).

Vi har sju campus baserade i Pamplona, San Sebastian, Madrid, Barcelona, München, New York och Sao Paulo.

Platser

Pamplona

Address
Edificio Central, Campus Universitario, 31009 Pamplona, Navarra
31009 Pamplona, Navarre, Spanien

madrid

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 madrid, Madrid-regionen, Spanien

San Sebastián

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Baskien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium