University of Navarra

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Navarra är baserat på den kristna inspiration som främjas av St Josemaría Escrivá de Balaguer, grundaren av Opus Dei. Dess uppdrag är att söka och presentera sanningen; bidra till den studerandes akademiska, kulturella och personliga utbildning; främja akademisk forskning och hälso- och sjukvård erbjuda lämpliga möjligheter till utveckling av sina professorer och anställda, och genomföra ett brett kulturellt uppsökande och socialt främjande arbete med ett tydligt tjänstemål.

University of Navarra är att:

  • Leverera universitetsnivåundervisning på olika områden, ge motsvarande akademiska grader och ge studenterna möjligheterna (pedagogiskt material, ett bibliotek, information om stipendier och ekonomiskt stöd) för att de ska kunna dra full nytta av sina studier.
  • Främja akademisk forskning inom olika kunskapsområden för vidare undervisning och som ett sätt att föra kunskap till samhället och främja innovation och utveckling.
  • Bidra till elevernas utbildning genom personlig mentorskap med aktiviteter som syftar till att förvärva yrkeskompetenser och personliga vanor som stimulerar personlig utveckling i alla dess dimensioner: kulturell, konstnärlig, religiös, atletisk och solidarisk.
  • Håll kontakten med alumni på universitetet genom fortbildning och andra kulturella och sociala initiativ från Alumni Association.
  • Organisera fortbildning och specialiseringsprogram för alumner baserat på trender och behov i olika yrken.
  • Odla förbindelserna mellan universitetet och medlemmarna av Friends of University of Navarra och hålla dem informerade om sina partners partners frukter.
  • Utför kulturell spridning och utbildningsarbete genom aktiviteter som organiseras av universitetet själv och initiativ som genomförs tillsammans med andra institutioner.
  • Samarbeta med andra universitet och institutioner på universitetsnivå som sjukhus, handelshögskolor, forskningscentra, konstinstitut och utbildnings-och utvecklingsorganisationer.

University of Navarra uppdrag, grundat i Spanien 1952, är att utbilda och utbilda proffs som kan spela en engagerad roll i samhället, som är fullt medvetna om den del de spelar för att bygga morgondagens värld. Detta uppdrag grundar sig i grunden på sökandet och engagemanget för sanningen, en kollektiv uppgift som kräver dialog och öppet sinne. Vidare syftar universitetet till att främja kritiskt tänkande bland sina elever i ett pluralistiskt sammanhang som gör det möjligt för varje elev att fritt utveckla sina egna åsikter och övertygelser.

University of Navarra är en mötesplats för professorer och elever att dela med sig av kunskap, sanning och erfarenhet. Därför är vi stolta över vår unika förmåga att ge personlig uppmärksamhet åt dig. Samtidigt som man arbetar tillsammans i en miljö som främjar varje individs unika förmåga, färdigheter, kunskaper och värderingar. universitetet ger dig de resurser du behöver för personlig och professionell utveckling. Du kommer att tilldelas en rådgivare, normalt en professor, som ger en-till-en hjälp och orientering. Denna personliga vägledning syftar till att maximera din personliga och professionella potential, vilket hjälper dig att dra full nytta av universitetets erfarenhet och få råd om framtida karriärmöjligheter.

University of Navarra är det första universitetet i Spanien när det gäller anställbarhet (QS Employability Ranking), Undervisning (Tider för högre utbildning i Europa undervisning) och Forskning (CYD Ranking).

Vi har sju campus baserade i Pamplona, ​​San Sebastian, Madrid, Barcelona, ​​München, New York och Sao Paulo.

Platser

Pamplona

Address
Edificio Amigos
Campus Universitario
Pamplona (Navarra)

31009 Pamplona, Navarre, Spanien

madrid

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 madrid, Madrid-regionen, Spanien

San Sebastián

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Baskien, Spanien