Valencia Catholic University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det katolska universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" är tillägnad orsaken till sanningen genom service till värdighet av personen och orsaken till kyrkan. Arbetet utvecklas i detta universitet är baserad på den djupa övertygelsen att kunskap och förnuft är trogna tjänare tron.

Born Valen Heart Church, det katolska universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" avslöjas som en makalös centrum för kreativitet och spridning av kunskap till nytta för samhället. Resultatet av universitets arbete som utförs i mer än femtio år av School of Nursing "Ntra. Ms av Forsaken, "mer än trettio Edetania Foundation och mer än tio av fakulteten för Business Studies, katolska universitetet söker samtidigt krävande kvaliteten universitetslivet: gemensamt arbete mellan tro och förnuft stärka en autentisk universitetsvärlden i en atmosfär av akademisk vänskap och i syfte att skapa och upprätthålla en unik personlig utbildning relation med universitetet.

fullständig utbildning

Det katolska universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" anser läraren som lärare, där kunskap är inte överförs som om det var ett objekt av användning och konsumtion, men fastställer framför allt en sapiencial relation blir ordet innan sändning föreställningar. Instruktion och utbildning är de pelare som gör vår undervisning.

Läraren instruerar, ger ett grundläggande bidrag till uppbyggnaden av personlighet; utbildar, hjälper till att upptäcka och aktivera förmågor och talanger var och form i enlighet med den humanistiska förståelse, bortom yrkeskompetens inramad i en solid konstruktion och ett tydligt samband betydelser i livet.

Catholic University närmar universitetsutbildning i sökandet efter en rik och fullständig utbildning. Huvudsyftet är att de får en humanistisk och vetenskaplig utbildning som det anstår en stor studier om framtiden för vårt samhälle slag. Det syftar också integrationen av kunskap inom den katolska traditionen själv.

en personlig och lärde spårning elev utförs genom att observera en individualiserad utbildning, utbilda dem med vetenskaplig noggrannhet, genom specialiserade lärare och erbjuda hela tiden det nödvändiga stödet från tjänsten och rådgivning.

Varje universitet tar emot individuellt övervakning. Inte bara det påverkar enbart akademisk, men i full träning. Studenten åtföljs på sin väg genom universitetet så att, förutom att förvärva kunskaper och studier av deras egna tekniska färdigheter, växa och mogna som person och professionellt.

Universitetet anda leder till mycket värde livet av intelligens, att söka sanningen passion, att respektera oberörbara värdighet och placera det gemensamma bästa i samhället till de särskilda intressen hos individen

San Vicente Martir

Det katolska universitetet i Valencia "överlåter martyr av kyrkan i Valencia detta universitet projektet och sätter den i händerna för att nå Herrens välsignelse, visdom och möjlighet att genomföra det i enlighet med hans syfte" (art. 2. Dekret av erektion).

obefläckade avlelsen

Catholic University restes dagen av den obefläckade befruktningen. Av denna anledning, högtidligt fira denna festival vid universitetet och "uppmanar pedagogiska samfundet att alltid visa särskild hängivenhet och uppskattning till jungfru Maria." (Art. 5. Dekret av erektion).

Historia

Det katolska universitetet i Valencia "San Vicente Martyr", det resultatet av universitets arbete som utförs under mer än trettio år av Edetania Foundation, uppfördes av Eminent och kyrkoherde Cardinal Agustin Garcia Gasco D., ärkebiskop emeritus av ärkestiftet i Valencia († 2011), den 8 december, 2003 högtid den obefläckade avlelsen i Metropolitan Katedralen i Valencia.

I dekretet av erektion, erkände prelat oro i kyrkan i Valencia under århundraden för att ge den kristna gemenskapen och Valencia samhällets institutioner som skulle tillåta att skapa, främja och vitalisera universitetskulturen. Kyrkan var alltså presenterades vid födseln, fem århundraden, från universitetet i Valencia sedan, och många andra universitet.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), ärkebiskop av Valencia, i samarbete med några religiösa institutioner, skapade Lärarutbildningen Edetania den 3 november 1969 var Edetania Foundation i januari 1974. Några år senare, 1979, dåvarande ärkebiskopen av Valencia Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) och rektor vid universitetet i Valencia undertecknade avtalet Edetania utstationerade vid universitetet i Valencia, är i kraft fram till 2004. Under dessa år har Edetania klassrum bildat tusentals lärare som förmedlar sina kunskaper i skolor i Valencia.

År 1999 ändring av de stadgar för stiftelsen godkändes att anpassa sig till tillväxten upplevt Edetania, så att utbyggnaden av utbildningsmöjligheter. Stiftelsen tecknat tillhörighet avtal med universitetet Miguel Hernández de Elche i oktober 2002, som omfattar universitetsexamen i psykologi, Educational Psychology, Sciences av fysisk aktivitet och idrott, sociala och kulturantropologi och marina vetenskaper, som anslöt vid humanistiska fakulteten och utbildning Edetania.

Med uppförandet av det katolska universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" högskoleexamen var ordnas i fyra fakulteter väl definierade av objekt: formell och icke-formell utbildning (Pedagogiska fakulteten och Sport); personlig uppmärksamhet till beteendeproblem (fakulteten för psykologi och hälsovetenskap); analysen av kultur och samhälle (fakulteten Sociologiska and Human Sciences); och marin vetenskap (Faculty of Experimental Sciences).

Den 4 februari 2005 Consell godkände integreringen av School of Nursing "Nuestra Señora de los Desamparados" och fakulteten för Business Studies. det katolska universitetet Således organiserat i fem fakulteter och en högskola.

Den 13 mars 2007 godkände Consell de la Genera Valenciana skapandet av medicinska fakulteten vid det katolska universitetet i Valencia. I denna förmåga studier av medicin, tandvård, sjukgymnastik och fotvård var de inramade.

Den 18 september 2009 godkände Consell inrättandet av Samhällsvetenskapliga fakulteten och lag och operation leda till tilldelning av den officiella examen i bioteknik, juridik och filosofi universitetsutbildning.

För närvarande det katolska universitetet i Valencia har 10 fakulteter som ram 24 officiella utbildning.

Platser

Valencia

Address
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium