Tía Tula

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tía Tula spanska skolan i Salamanca, Spanien

Det perfekta stället att lära sig spanska

eftersom Salamanca är staden med den renaste spanska och Tía Tula omfamnar kärnan i Salamanca Instituto Cervantes Ackrediterad Centre

Hög kvalitet, intim skola i den historiska staden Salamanca. Det mest effektiva sättet att lära sig spanska eller förbättra det. Lev upplevelsen. Och lever det på spanska. Enklare än du kanske tror.

Specialerbjudanden nu:

  • 4 för 3 VECKOR Utbud

För varje 4 registrerade vecka betalar du endast 3

  • RABATT FÖR KOMMER MED VÄNNER / släktingar

Särskilda rabatter om du kommer med dina vänner eller släktingar

Även ...

Kurser via Skyple

Varför välja Tía Tula i Salamanca?

  1. Hög kvalitet på undervisningen filosofi

Tía Tula är ett modernt centrum för spanska undervisning som erbjuder en effektiv metod för att lära sig språket med de bäst kvalificerade lärare i en varm och personlig atmosfär.

Vi fokuserar på våra studenter. Vårt team av professionella är mycket beredda att möta dina individuella behov och se till att du till fullo integreras i det spanska språket och kulturen. Vårt mål är inte bara för att lära dig att dominera språket, men att du får en förståelse för våra vanor och traditioner, Vårt sätt att tänka och leva. Den metod som vi har antagit är en väl avvägd kombination av klassrumsbaserade övningar och fritidsaktiviteter:

Det är ett intensivt program med hjälp av en avancerad metod för att undervisa spanska. Arbetsgrupper hålls små (max 10 studenter) så att du får ut det mesta av dina lektioner och studentmedverkan uppmuntras under kursens gång. Du kommer att förses med alla nödvändiga läromedel och kommer att ha tillgång till internet, multimedia och audiovisuella stöd. De fritidsaktiviteter parallellt för att komplettera klassrumsmetodik. Som en del av programmet kommer du att njuta av utflykter till resten av Spanien, njuta av fritid och idrott, inte bara i staden utan även på landsbygden.

En personlig touch. Vi vill din vistelse att bli oförglömlig och att se till att detta uppnås tar vi hand om alla nödvändiga åtgärder och detaljer. Ditt boende - vi har en erfaren och engagerad person vars uppgift är att se till att din säkerhet, njutning och lärande behov tillgodoses.

  1. Lärare på högsta nivå

Våra lärare har valts ut på grundval av akademisk excellens, professionalism och erfarenhet i undervisningen för att garantera bästa resultat.

Som en del av sitt ansvar lärarna om Tia Tula erbjuder handledning utanför klassen för de studenter som vill fråga om någon aspekt av kursen. Vad mer, lärarna träffas regelbundet för att hålla reda på sina elevers framsteg, eftersom vårt mål är alltid den bästa kvaliteten på undervisningen.

  1. Plats

Tía Tula ligger i den bilfria historiska centrum av Salamanca: ett privilegierat och oslagbart läge. Området är fylld med studenter och turisterSamt omgivet av stadens historiska monument (katedraler, huset av Shells, Palace Anaya, etc), det påvliga universitetet och fakulteterna för humaniora i Universitetet i Salamanca: Litteratur, översättning och språk. Den berömda historiska fasaden på universitetet är några meter bort och Plaza Mayor mindre än en 2 minuters promenad ner Rua Mayor, en av de viktigaste gatorna i stadens historiska centrum och var vi finns.

  1. Faciliteter

Skolans installationer återspeglar vår uppfattning om undervisning: smarta, trevliga, välkomnande och vänliga stämningar för små grupper (Max 10 elever). Klassrummen på skolan har charmen i klassisk europeisk stil: rummen är rymliga, utåtriktade och ljus, med utsikt över historiska och monumentala landmärken, Med stora fönster balkonger och antika trägolv, Och alla kombineras harmoniskt med modern audiovisuell och resursinfrastruktur (en biograf för att se filmer och dokumentärer, en datasal med anslutning till Internet, gratis WiFi-anslutning i hela skolan, Etc.).

Platser

Salamanca

Address
Tía Tula, Colegio de Español,
c/ Rúa Mayor, 43-47, 1° Dcha.

37008 Salamanca, Kastilien och León, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: