SLIIT COMPUTING

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vår uppgift är att locka lysande begåvningar, främja kunskapens gränser, stimulera innovation och kreativitet och utbilda framtida ledare inom alla områden av utbildning och näringsliv

Som erkänns av universitetets Grants kommissionen enligt universitetslagen, var SLIIT inrättades 1999 för att utbilda IT-personal. Under det senaste decenniet har SLIIT Computing tillsammans med Sri Lanka Institute of Information Technology (SLIIT) blivit en av Sri Lankas ledande privata institutioner berömmelse för att betjäna nationen, och bortom.

Inskrivning och Studentservice

Om du behöver hjälp med att tillämpa för att studera vid SLIIT Computing, behöver mer information eller har några frågor om din anmälan - vi är här för att hjälpa. Ta kontakt med SLIIT Computing studieärenden division. Vi hjälper dig med allt du behöver.

Vi ger information, råd och vägledning om olika frågor: akademisk, inskrivning, finansiella, karriär, utomfritidsaktiviteter.

Om du behöver några tjänster, vi ligger på 13: e våningen i Metro Campus. Vi har olika kontakter för din bekvämlighet

Studentinformation

Eleverna utfärdat en student handbok om registrering. Studenter utfärdas modulinformation vid första lärde session för varje berörd att inkludera modul studieresultat modul, undervisning schema, litteraturlistor och krav på bedömning (uppgifter, bedömning längd, hand i arrangemang) Samordnaren är att upprätthålla regelbunden kontakt med modul ledare för att säkerställa smidig administration av kursen.

Studentliv

Som SLIIT Computing student kommer du att gå med i en dynamisk, spännande och blandad grupp, där du kan träffa nya människor, utveckla livslånga färdigheter och få stöd för att lyckas på universitetet och därefter.

SLIIT Computing studenter är här av en anledning - och om du blir en, inte bara kommer du att studera på mest moderna och innovativa institut, har du också oändliga möjligheter att göra ditt märke, delta i universitetslivet, njuta av din tid, och skapa en spännande och dynamisk karriär.

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC)

SLIIT Com Interactive Club (SCOM-IC) grundades 2010 är student Interactive Society som representerar hela B.Sc. i informationsteknologi studenter. Detta bildades för att främja B.Sc. i informationsteknik utbildningsprogrammet tillsammans med SLIIT till industrin med målen

Främja B.Sc. i informationsteknik utbildningsprogrammet tillsammans med SLIIT till industrin. Dela kunskap och resurser mellan studenter och experter inom branschen. Inför de senaste trenderna och tekniker inom närliggande områden. Ge de nödvändiga mjuka färdigheter som krävs för att framgångsrikt möta konkurrensen atmosfären i dagens arbetsmarknad Att främja och organisera kulturella och sociala aktiviteter.

Platser

Colombo

SLIIT Computing

Address
No. 371, Duplication Road
Colombo, Västprovinsen, Sri Lanka
Telefon
+94 11 7 543600