Aberystwyth University Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Aberystwyth Business School mäter sig själv och utmärker sig mot leveransen och produktkvaliteten "guldstandarder" i den brittiska universitetssektorn. Vi är inte den typ av företagsskola där dina föreläsningar kommer att vara med hundratals andra studenter och du är okänd för taff hela tiden på universitetet. Klassstorlekar vid Aberystwyth är små, och du kommer att vara känd för oss personligen inom de första veckorna då vi går med oss. Vi har en bra blandning av brittiska och internationella studenter från många olika länder, och du kommer lätt att blanda och träffa andra studenter från ett brett utbud av bakgrunder och kulturer. Resultatet: Aberystwyth röstas regelbundet i topp 5 universitet i Storbritannien för studentupplevelse och studenttillfredsställelse.

Rykte

Aberystwyth University är ett etablerat traditionellt brittiskt universitet med ett enastående akademiskt rykte. En universitetsexamen från Aberystwyth University kommer att erkännas av arbetsgivare internationellt och kommer att vara en tillgång för dig under hela din yrkes karriär. På Aberystwyth Business School identifierar vi viktiga områden som är viktiga för våra nuvarande och framtida studenter. Resultatet är regelbundna och exceptionellt höga premier, bland annat den brittiska regeringens utmärkelsesklass Gold Award i 2018, The Times University of the Year för undervisning för en aldrig tidigare skådad tvåårsperiod i 2017 och 2018 och 90% övergripande studenttillfredsställelse enligt National Studentundersökning 2018.

Boende och din garanti

Du vill ha garanterat boende, idealiskt i närheten av Aberystwyth Business School. Bra nyheter, du får exakt det. Aberystwyth Business School ligger i hjärtat av universitetets största Penglais Campus, och det finns gott om parkering. Du kan gå till Aberystwyths stadscentrum på 15 minuter, eller du kan använda den regelbundna busslinjen till och från stadens centrum.

Undervisa och lära

Aberystwyth Business School är känt för kvaliteten på undervisning och lärande och den kulturella erfarenheten av att studera ledning och ekonomi. Personal är ritad från akademin och den privata sektorn för att ge studenterna en spetsig bild av affärsteori och praktik. Medan vi är glada över att vara små och stansar över vår vikt, är vår personal mycket stolt över vad de konsekvent uppnår. Våra studenter känner igen fördelarna med flexibilitet i läroplanen och högt fokuserad disciplin täckning - vi lär dig inte kringliggande ämnen, vi fokuserar på de absoluta grundprinciperna; de grundläggande principerna som kommer att leverera de resultat som är viktiga för dig: nutida förståelser, enastående yrkeskompetens och anställbarhet.

Lärande resurser

Med elektronisk tillgång till alla inlärningsresurser du behöver, över 1400 nätverksbaserade datorer och en trådlös internetanslutning i varje rum, kommer du aldrig att kämpa för att hitta den information du vill ha när du försöker slutföra ett uppdrag. 4,5 miljoner pund har använts för att renovera undervisningsmöjligheterna under det senaste året, vilket skapade lärarutrymmen i världsklass. Om du gillar att sätta på sidor med riktiga böcker har du lycka till. Aberystwyth Business School ligger bredvid Hugh Owen Library där alla universitetets böcker och tidskrifter hålls. Mindre än fem minuters promenad från Penglais Campus är National Library for Wales, ett upphovsrättsbibliotek som innehåller en utgåva av varje bok eller periodisk publicerad i Storbritannien (6 miljoner).

anställbarhet

Vi förstår att att studera en examen är en del av en längre yrkes karriär. Förutom att nå din examen, för bästa möjliga start i näringslivet, behöver du ha den mest aktuella kompetensen och tekniken. Vår undervisning omfattar grundläggande ledning och ekonomi, med inriktning på tillämpad kunskap som stöds, där det är relevant, genom ackreditering från yrkesorganisationer. Kandidater har gått till jobbet för många prestigefyllda företag, inklusive multinationella organisationer, små och medelstora företag och offentliga arbetsgivare. Studenterna stöds av en karriär, en alumni nätverk och professionella klasser i hela sin grad för att göra övergången till en fullgörande karriär.

stipendier

Vi har många generösa stipendier och stipendier. Se våra grader för specifika detaljer och behörighet!

Platser

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, wales, Storbritannien
Telefon
+44 1970 622500

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar