Across the Pond

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Oavsett om du vill studera grundutbildning eller examen kan Across the Pond hjälpa. Sedan 2004 har vi hjälpt till att hitta och söka till över 40 av de högsta skolorna och forskarskolorna i England och resten av Storbritannien . Vårt team av brittiska studieexperter , som har haft förstahands erfarenhet av att studera i Storbritannien, erbjuder gratis skräddarsydda support och vägledning om alla aspekter av forsknings- och ansökningsförfarandet. Starta ditt brittiska studie äventyr idag med hjälp av Across the Pond , och dra nytta av: - Gratis personlig rådgivning och vägledning för studenter som vill studera i Storbritannien - Över 40 brittiska universitet med världsberömda program och forskningsanläggningar - Öka din chans att acceptera - vägledning om alla aspekter av brittiska studentlivet Sedan 2004 har Across the Pond tillhandahållit studentråd och vägledning till studenter som vill studera på några av Storbritanniens högsta universitet.

Vi representerar över 40 universitet i hela Storbritannien och de elever vi jobbar med med fördel av en hög acceptansgrad till dessa institutioner ..

Nyckeln till vår framgång

Vårt engagemang är att ge studenterna en gratis, personlig och omfattande tjänst för att hjälpa dem att uppnå sina ambitioner att studera i Storbritannien. Oavsett om det gäller kandidat- eller utbildningsprogram på våra partneruniversiteter i Storbritannien, ser vi till att varje student är bäst matchad när det gäller deras akademiska och personliga mål. Vi kan erbjuda denna anpassade kostnadsfria tjänst eftersom Across the Pond finansieras helt av våra partneruniversiteter i Storbritannien för att representera dem i Nordamerika.

Hämta din potential

Vid Across the Pond uppmuntrar vi eleverna att driva sina intressen, sträva efter excellens och delta i ett universitet som passar alla deras krav. Vi är övertygade om att du genom att använda den tjänst som vi erbjuder och upplever den höga personliga vägledningen som erbjuds kan maximera dina chanser att accepteras till några av de bästa universiteten i Storbritannien. Våra brittiska studieexperter s expertis och engagemang är hörnstenen över Across the Pond och det är på grund av dessa kvaliteter fortsätter vi att hjälpa utländska studenter att uppnå sina mål.

Platser

Aberdeen

CONTACT USA TEAM

Address
Aberdeen, skottland, Storbritannien

Belfast

CONTACT CANADA TEAM

Address
Belfast, Norra Irland, Storbritannien

Brighton

CONTACT NORWAY TEAM

Address
Brighton, england, Storbritannien

Canterbury

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Address
Canterbury, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium