Läs den officiella beskrivningen

Vad vi tror, eller vad vi vet, eller vad vi tror är i slutändan liten konsekvens. Den enda konsekvensen är vad vi gör.

Vid Anglia Ruskin University (ARU), tar språnget, trotsar oddsen, och strävar efter att lyckas är vad vi gör. Det här är historierna om de människor som gör ARU.

Vår vision

Transformera liv genom innovativ, inkluderande och entreprenörsutbildning och forskning.

Våra värderingar

Ambition

Vi är fast beslutna att nå våra mål och ständigt strävar efter att förbättra vårt universitet till gagn för alla.

Innovation

Vi kommer att tillämpa vår kollektiva och individuella kreativitet för att komma och utveckla nya idéer, genomföra dem till förmån för de samhällen vi tjänar.

Mod

Vi är djärva att ta de beslut som vi anser är rätt, även om det är svårt att göra det.

gemenskap

Vi värdesätter mycket samarbete tillsammans, stöder varandra och hjälper alla att uppnå sin potential.

Integritet

Vi gör vad vi säger att vi ska göra och är rättvisa och transparenta i våra beslutsfattande och handlingar.

Ansvar

Vi fattar beslut och handlar på ett sätt som respekterar miljö-, samhälls- och ekonomiska överväganden, och som bäst stöder dem som studerar och arbetar med oss.

National Student Survey 2018

Vid Anglia Ruskin är eleverna hjärtat av vårt universitet. Vi vill att deras utbildningserfarenhet ska engagera och utmana dem så att de når sin fulla potential.

Och så är vi glada över att våra slutårsstudenter än en gång har betygsatt sin pedagogiska erfarenhet högt i den årliga National Student Survey (NSS).

I år har ARU: s övergripande tillfredsställelse steget till 84% - över sektorns genomsnitt på 83%.

Våra studenter räknar oss mycket

Studenter som deltar i undersökningen ställs in på en rad frågor om aspekter av universitetslivet, inklusive undervisning, bedömning och feedback, inlärningsresurser och studentröst. I år svarade 78% av våra sista årsstudenter.

Förutom att vår övergripande tillfredsställelse stiger till 84% är det fantastiskt att se att våra studenter:

  • betygsätta sin pedagogiska erfarenhet - från undervisning och akademiskt stöd till bedömning och feedback - högt
  • känna sig säker på att deras röst hörs och att vi värdesätter deras åsikt. Detta har kommit igenom starkt för andra året i rad
  • värdera lärande samhället vid Anglia Ruskin.

Vi värderar verkligen resultaten, eftersom de hjälper oss att förbättra studentupplevelsen vid Anglia Ruskin. De hjälper också potentiella studenter att göra ett välgrundat val om var de vill studera.

Undervisningsförmåga Framework Silver Award

Vi är glada över att hålla en TEF Silver-pris, vilket speglar den höga kvaliteten på undervisningen som levereras av vår begåvade personal.

Vår TEF Silver Award innebär att vi levererar högkvalitativ undervisning, inlärning och resultat för våra studenter och överensstämmer konsekvent med stränga nationella kvalitetskrav för brittisk högre utbildning. Vi är särskilt nöjda med att vår bedömning lyfte fram mycket höga nivåer av studenttillfredsställelse och att de flesta av våra elever uppnår utmärkta resultat.

Det var särskilt glädjande att TEF-panelen uppgav att vi var "överlägset vår benchmark" som vi hade "mycket höga studentnöjdhet med undervisning, bedömning och feedback och akademiskt stöd" .

TEF-panelen erkände att vi förvandlar liv genom innovation, inkluderande och entreprenörsutbildning, vilket återspeglas i vår nya vision och önskan att tillhandahålla "En enastående och inkluderande pedagogisk erfarenhet" i vår universitetsstrategi, Design vår framtid 2017-26.

Utmärkelser och erkännande

Vi är vinnare

År 2018 namngavs vi som ett av de 250 bästa universiteten i Europa - samtidigt som vi vann en utmärkelse för kvaliteten på våra inlärningsfaciliteter.

Chartered Management Institute har också erkänt den inverkan vi gör på våra elevernas anställbarhet, ledarskap och ledarskapsförmåga.

Våra sistaårsstudenter betygsatte återigen sin pedagogiska erfarenhet - inklusive undervisning, akademiskt stöd, bedömning och feedback - högt i National Student Survey.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

Anglia Ruskin University

Följ i fotspåren av hyllade barns konstnärer. Arbeta med ett dedikerat supportteam av internationellt erkända illustratörer för att utveckla ditt eget personliga visuella ... [+]

Översikt

Följ i fotspåren av hyllade barns konstnärer. Arbeta med ett dedikerat supportteam av internationellt erkända illustratörer för att utveckla ditt eget personliga visuella ordförråd. Gör anslutningar i barns förlagsbranschen.

Utveckla ditt eget personliga visuella ordförråd som stöds av ett team av internationellt erkända illustratörerDra nytta av en 150-årig tradition för teckning och inspirerande kreativitet vid Cambridge School of ArtFölj i fotspåren till många prisbelönta barnboksillustratörer

Den här undervisade studiekursen, först av sitt slag i Storbritannien, utvecklades av vår framstående professor Martin Salisbury, som fortfarande bidrar till undervisningen på kursen. Det kommer att ge dig den dedikerade support och kunskap du behöver för att utveckla din praxis inom barnboksillustrationen.... [-]

Storbritannien Cambridge Chelmsford Peterborough London King's Lynn  + 2 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 30 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Anglia Ruskin University

Undersök verkliga fallstudier för att sammanfoga de inre verkningarna av allvarlig brottslighet och metoderna som används för att polisera det. Du får de färdigheter och ... [+]

Översikt

Undersök verkliga fallstudier för att sammanfoga de inre verkningarna av allvarlig brottslighet och metoderna som används för att polisera det. Du får de färdigheter och kunskaper som behövs för många karriärer inom straffrätten, som polisen, ungdomsrätten, hemkontoret eller gränskontoren.

Studie med en skola rankad 8: e i Storbritannien för kriminologi (The Guardian University Guide 2018)Känn stöd av vår nära grupp av studenter och personal, inklusive dedikerade sociala medierLär dig av professionella brottsliga utövare genom föreläsningar, workshops och andra aktiviteterDelta i evenemang, inklusive fältresor, gästföreläsningar och vår årsskriminalkonferensSamarbeta med PIER, vårt polisinstitut för östra regionen, med länkar till lokala och regionala styrkor och poliser och chefsjuritärer på lokal och nationell nivå... [-]
Storbritannien Cambridge Chelmsford Peterborough London King's Lynn  + 2 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Anglia Ruskin University

Du är motiverad av möjligheterna att internationella affärer låser upp för dig. Och vår MSc International Business har utformats med dina ambitioner i åtanke. Du förstår ... [+]

Översikt

Du är motiverad av möjligheterna att internationella affärer låser upp för dig. Och vår MSc International Business har utformats med dina ambitioner i åtanke. Du förstår vikten av att ta dina egna karriärbeslut, och det som verkligen sätter kursen är de olika alternativen du kan välja, till exempel en semester utomlands i Schweiz eller Nederländerna och examen med dubbla grader, val av dina valfria moduler, eller gör en 34-veckors placering som en del av din kurs. Så du kan anpassa kursen för att passa dina ambitioner samtidigt som du får de viktigaste verktygen i internationell affärssats.

Denna grad ger dig en oöverträffad möjlighet att göra examen med en dubbel masterexamen. Du kan studera i Schweiz eller Nederländerna under andra halvåret, vilket ger dig förstklassig erfarenhet av affärsverksamhet på internationell nivå. Denna dubbla kvalifikation är vad som ger dig den konkurrensfördel över andra kandidater på den moderna affärsmarknaden. Du får förtroendet och färdigheten att sätta upp din egen karriärväg i den riktning som passar dig mest.... [-]

Storbritannien Cambridge Chelmsford Peterborough London King's Lynn  + 2 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Anglia Ruskin University

Arbeta mot en klinisk karriär med barn, eller ta nästa steg mot doktorsavhandling. Få en avancerad akademisk förståelse av utvecklingsstörningar och barndoms mental hälsa ... [+]

Översikt

Arbeta mot en klinisk karriär med barn, eller ta nästa steg mot doktorsavhandling. Få en avancerad akademisk förståelse av utvecklingsstörningar och barndoms mental hälsa; och undersöka orsaker, bedömning, klassificering och behandling.

Vår kurs ger dig en stark grund för forskning och kommer att komplettera din professionella kliniska utbildning. Du får en omfattande teoretisk kunskap om fältet, liksom den praktiska förmågan att utforma och utvärdera kliniska forskningsprogram.

Specialmoduler fokuserar på diagnos och behandling av olika förhållanden, utvecklingspsykopatologi (inklusive orsaker och effekter) och de bredare frågorna kring psykologisk forskning.... [-]

Storbritannien Cambridge Chelmsford Peterborough London King's Lynn  + 2 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Life at ARU: The ARU experience - George