Arden University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

På Arden Universitet gör vi det för att hjälpa dig att uppnå din potential.

Vi tror att alla överallt har rätt till högre utbildning. Det är en väg som leder till både personlig framsteg och berikning.

För vissa finns det dock hinder längs vägen - oavsett om det är geografiska begränsningar, ekonomiska problem, familjeåtaganden eller helt enkelt inte tro på att du kan göra det.

Vår ambition är att göra högre utbildning mer tillgänglig, engagerande och fördelaktig för människor överallt och våra unika, flexibla online- och heltidsstudier och stödjande lärande erfarenheter gör oss till en pionjär inom högre utbildning.

Våra värderingar

Vi stöder människor:

Tillsammans skapar vi en vårdmiljö för våra studenter och medarbetare. Vi bryr oss om människor och den positiva skillnaden vi kan göra i deras liv.

Vi gör det rätta:

Integritet står i centrum för allt vi gör - det betyder att vi är helt ärliga och aldrig äventyrar kvaliteten.

Vi innoverar:

Vi uppskattar öppenhet, dynamik och förmåga att tänka annorlunda. Vi kommer alltid att köra för framsteg, förbättringar och nya sätt att göra saker.

Vi tar ägande:

Genom att alla åtar sig att bidra vårt bästa, kommer vi att uppnå våra ambitioner och tillsammans utmärka oss i våra prestationer.

Hos Arden tror vi att alla har rätt till högre utbildning och vi är här för att hjälpa dig att lyckas på varje steg i vägen.

Så snälla kontakta oss - vi är här för att hjälpa dig att övervinna några hinder som hindrar dig från att ta nästa steg. Gör det idag, och jag ser fram emot att gratulera dig till din framgång vid din examen!

Dr Philip Hallam
Rektor och verkställande direktör
VD Arden University

Varför Arden University är annorlunda

Här på Arden University tror vi att alla överallt borde kunna studera. Oavsett om du är begränsad av plats, kostnad, livsförpliktelser eller bara i tid, är vi passionerade om att ge dig tillgång till högre utbildning som passar ditt hektiska, moderna liv.

Vi erbjuder tillgång till examen, mastere och MBA-program i både online distansutbildning och flexibla studier på campusstudier. Våra studenter sträcker sig från 18 till 80 år och vi stöder dem på campus (vid våra brittiska studiecentra) och online. Vi är stolta över att erbjuda icke-standardisering, vilket innebär att din arbetslivserfarenhet och tidigare kvalifikationer beaktas.

Alla våra kurser har ett starkt fokus på anställbarhet - varav många är ackrediterade av professionella organ.

Våra flexibla och stödjande kurser är ofta starten på en resa som ser att våra elever bryter sig fritt från begränsningar, jobbar hårt och blir det bästa de kan vara.

Varför studera med Arden?

Flexibilitet

Du behöver inte trycka paus på ditt liv för att få en kvalifikation.

Flexibilitet är vårt mellannamn. Vår unika inlärningserfarenhet betyder att alla dina läromedel är online, så att du kan lära dig på din bärbara dator, smartphone eller surfplatta - hemma, på jobbet eller på resande fot.

Familj eller omsorgsfulla åtaganden? Oroa dig inte. Arden University är designat runt dig. Du studerar när och var du gillar att använda vår online-lärplattform, ilearn och lägga till veckoseminarier om du studerar heltid på ett av våra studiecentra.

Arbetssätt? Det är inget problem. 90% av våra elever arbetar och tjänar tillsammans med sina studier. Det är ett utmärkt alternativ för upptagna proffs som behöver ett flexibelt studiemönster.

Hektiskt liv? koppla av. Vi har 4 intag per år och våra material är tillgängliga dygnet runt, vilket ger dig gott om tid och möjligheter att välja mellan.

Och eftersom online-inlärning kan tyckas skrämmande, gör en dedikerad induktion innan du börjar din kurs att du är beredd att lyckas.

Stöd

Bara för att vi är ett online universitet betyder inte att du är ensam. Du kommer att ha gott om en till en kontakt och stöd under hela ditt studier. Akademiskt stöd kommer från din experthandledare genom regelbundna sessioner och handledning, 1-2-1 feedback, Skype och telefonsamtal.

För dagligt administrativt stöd är en namngiven studentstödskoordinator din huvudkontakt från inskrivning genom examen - de kommer också att ge dig en knuff för att hålla dig på rätt spår!

Och du kommer att kunna samlas med andra studenter online, genom seminarier och forum

Framgång

Alla våra studenter vill lyckas i sin karriär. Våra kurser är utformade med ett starkt fokus på anställbarhet så att ditt lärande direkt hjälper dig på arbetsplatsen, oavsett om du bara börjar, vill utveckla eller byta jobb.

För att stödja dina arbetsplatser och karriärutvecklingsbehov kommer vår fantastiska portal för online-karriär att hjälpa dig att söka jobb, utveckla ditt CV och skärpa dina intervjutekniker. Dessa är bara några av de verkligt användbara verktygen som tusentals Arden-studenter har tillgång till.

Värde Kostnaden borde inte vara ett hinder för personlig utveckling, varför våra grader kostar mycket mindre än den genomsnittliga brittiska kvalifikationen. Med flexibla betalningsmetoder, studielån och arbetsgivarbidrag är vi säkra på att vi kan hitta rätt lösning för dig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se BAs - OnlineStudies » Se MBA » Se BScs » Se MSc » Se BAs - HealthcareStudies » Se LLB »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA Human Resource Management

Online Heltid Deltid 18 - 60 månader January 2018 Storbritannien Coventry + 1 fler

[+]

En kandidatexamen eller examensbevis som motsvarar en brittisk kandidatexamen på minst en andra klass (2.2). Om du inte är engelskspråkig talare måste du ge oss ett bevis på engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6.5 eller högre

[-]

MA Strategic Marketing (CIM)

Online Heltid Deltid 18 - 60 månader January 2018 Storbritannien Coventry + 1 fler

[+]

En kandidatexamen eller examensbevis som motsvarar en brittisk kandidatexamen på minst en andra klass (2.2). Om du inte är engelskspråkig talare måste du ge oss ett bevis på engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6.5 eller högre

[-]

MSc

MSc Data Analytics & Project Management

Online Heltid Deltid 18 - 60 månader January 2018 Storbritannien Coventry + 1 fler

[+]

Kurskrav

En kandidatexamen eller examensbevis som motsvarar en brittisk kandidatexamen på minst en andra klass (2.2). Om du inte är engelskspråkig talare måste du ge oss ett bevis på engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6.5 eller högre

[-]