Arts University Bournemouth - The Graduate School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är de kreativa specialisterna

Arts University Bournemouth, som grundades 1883 som en specialinstitution, är ett ledande universitet som erbjuder högkvalitativ specialutbildning inom konst, design, media och performance inom de kreativa branscherna.

Vi är passionerade om de kreativa ämnena vi undervisar och fortsätter att uppmuntra nyfikenhet, riskupptagning och äventyr att utforska och driva ämneskunskap och dess gränser.

Varför AUB?

Det här är AUB. En miljö att forma och bygga ditt arbete; att lära, dela, provocera och samarbeta.

En kreativ gemenskap för ursprungliga tänkare och uppfinningsrik innovativa beslutsfattare där gränser drivs och kreativa allianser bildas.

En plats från vilken konvention testas, landskapet förändrats och kreativa karriärer lanserades. En levande, andning, förbunden akademisk miljö för kreativitet.

Vi är ett ledande konstuniversitet för kreativa industrier. Vi innovatoriskt innoverar, samarbetar och kopplar på sätt som gör kreativ talang till karriär.material bruce mars / Unsplash

Här är fem skäl att studera på AUB.

Utmärkt Undervisning

Vår personal är exceptionell. De är utövare, lärare och forskare, alla här för att stödja dig med dina studier och hjälpa dig att uppnå enastående resultat.

Vi har tilldelats guld av TEF (Teaching Excellence Framework). Vi fick detta för att leverera konsekvent enastående undervisning, lärande och resultat för våra studenter. Vår undervisning är av högsta kvalitet som finns i Storbritannien.

Dessutom är vårt diplom i konst och design - Foundation Studies-programmet mycket nöjd med att ha uppnått det "Utestående" -betyget i inspektionen Ofsted 2018 - på alla fyra områden. Du kan läsa mer här och se hela rapporten här.

En campus som ingen annan

Alla våra kurser är baserade på vårt fantastiska prisbelönta campus. Det är ett modernt kreativt nav designat för specialister. Med en bakgrund av huvudvändande arkitektur, kommer du att vara i ett samhälle av likasinnade tillverkare och tänkare.

Vårt campus är en katalysator för att forma och bygga ditt arbete; att experimentera, uppfinna, vara nyfiken och driva gränser. Det är där du kommer att göra fantastiska saker hända.

Våra utrymmen är indelade i byar, boulevarder, grönytor och infrastruktur. Vårt campus har också ett riktigt surr om det. På väg till kaféet passerar du kanske en filmbesättning, en kvinna i Elizabethan-klänning och en DJ. Det är en mikrokosmos av de kreativa branscherna.

AUB utsågs till det högst rankade moderna universitetet i sydväst av The Times och The Sunday Times Good University Guide 2018. Vi har också tilldelats det bästa miljöpriset, EcoCampus Platinum, för vårt miljövänliga campus.

Vi investerar kraftigt i industristandardteknologi och utrymmen som utrustade för livet i de kreativa industrier. Vi vill att du ska vänja dig på den utrustning och anläggningar du hittar i den verkliga världen.

Dessutom är du också omgiven av Nyskogen, fantastiska stränder och Jurassic Coast World Heritage. Bournemouth har också ett fantastiskt nattliv och en kultur och London ligger bara två timmar bort.

Att göra kreativitet till karriärer

Vi är ett praktiskt universitet med starka ambitioner för våra studenter att njuta av givande karriärer.

Vi är Storbritanniens ledande konstuniversitet för framtidsutsikter och avslutande, och det främsta specialistuniversitetet för anställbarhet *. Vi är en port till de kreativa branscherna - en sektor som växer snabbare än hela Storbritanniens ekonomi!

Vår genomsnittliga forskaranställning under de senaste fem åren har varit 97% **

Vi uppnår konsekvent utmärkta anställbarhetsresultat på grund av kvaliteten på vår undervisning och vår campus och anläggningar som förbereder våra studenter för sysselsättning.

Vi är en port till den kreativa industrin på 92 miljarder dollar, som växer snabbare än hela den brittiska ekonomin, står för 1 av 11 jobb.

Det är en sektor som kan vara givande, spännande och behöver nya sätt att tänka på. Den kreativa industrin behöver någon som du.

Våra alumner återgår ständigt med otroliga historier om saker de har gjort, affärer de har skapat och priser de har vunnit.

* Enligt The Sunday Times Good University Guide 2020 och The Times Higher Education magazine.

** Procentandelen studenter som är anställda eller vidarebefordrar studier enligt DLHE 2012 / 13-2016 / 17.

Samarbete på varje hörn

Det bästa arbetet händer när olika discipliner samlas. Alla här är en skapare, och du får chansen att samarbeta med dem. Eftersom inget ämne står ensamt, kommer du att kunna uppleva hur branschen fungerar och också koppla ihop dem.

Varje år vänder vi också universitetet till den största kreativa byrån på sydkusten i 24 timmar. Registrera dig och du får chansen att arbeta på briefs från några av de mest innovativa varumärkena idag. Tidigare trummor har kommit från Virgin, Bestival och RNLI.

AUB Human

Vårt AUB-community arbetar för att göra världen till en bättre plats och använder kreativitet för att erbjuda lösningar på ojämlikheterna som vi ser i världen. I syfte att ansluta kreativa utövare som delar en önskan att åstadkomma en positiv förändring av det globala godet; vi har gjort några fantastiska saker och har planerat att göra mer.

Livet på AUB

Vi tror att människor lär sig bäst i en livlig, omtänksam miljö. vi vill hjälpa dig att trivas medan du är här.

På campus hittar du massor av bra resurser, faciliteter och, viktigast av allt, en vänlig miljö. Många av kurserna överlappar varandra eller samarbetar, så du kommer att träffa många nya vänner som studerar andra ämnen.

Vår Campus

Vårt fantastiska, toppmoderna campus är ett kreativt nav med huvudvändarkitektur och industristandardutrustning. Du kommer att vara i ett samhälle av likasinnade tillverkare och tänkare som hjälper dig att trivas. Vi investerar mycket i tekniken och utrymmen som utrustar våra studenter för livet i den kreativa branschen. Vi vill att du ska vänja dig med utrustningen och anläggningarna som du hittar i den verkliga världen.

Alumni och vänner

Vi är stolta över våra alumner. Många av dem har gjort otroliga saker. I det här avsnittet hittar du bara ett litet urval av de stora namnen som har tagit examen från vårt kreativa campus.

Hedersledamöter

Våra hedersmedlemmar inkluderar Edgar Wright och Dame Darcey Bussell DBE. AUB tilldelar hedersstipendium till personer som har gjort ett betydande bidrag till området konst, design, media eller performance.

Utökat deltagande och tillgång

Ökat deltagande och tillgång stöder principen att människor med alla bakgrunder med potential att dra nytta av högre utbildning (HE) ska ha möjlighet att göra det.

Platser

Poole

Address
Wallisdown
BH12 5HH Poole, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium