Ashridge Executive Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hjälpa till att bygga ledare för mer än 50 år Grundades 1959 med inledande stöd från företag, däribland Shell och Unilever, Ashridge Executive Education har fokuserat på att hjälpa människor, företag och organisationer lyckas. Vår forskning, pedagogik, och kurser har alltid haft ett mål: att förbättra hur organisationer utför och hur chefer leder.

Flexibelt lärande undervisas av lärare med verklig erfarenhet

Vi förstår att balansera arbete och vardagsliv med att studera kan vara en utmaning. Därför är våra program verkställande grad utformats för att vara flexibel för att hjälpa upptagen yrkesverksamma. Alla våra program är deltid, på nätet, eller en blandning av båda. Vår fakultet stolta över sin passion för undervisning, och många har nått betydande framgångar i företagsvärlden, vilket innebär att vad de lär är starkt påverkad av sin verkliga livet erfarenhet.

Otroligt plats inger lärande Expandera ditt tänkande på vår hisnande Ashridge egendom. En tidigare kungligt residens ligger på 5.000 tunnland parklandskap, är Ashridge den idealiska platsen att steg bort från ditt vanliga jobb och fördjupa dig i lärandet.

Examen med en triple-ackrediterad examen från världens mest internationella handelshögskola Vi är unika i internationell handelshögskola gemenskap som vi är triple-ackrediterade och tilldelning dubbla USA och Storbritannien grader. Vi är stolta över att Ashridge Executive Education är ackrediterat av tre prestigefyllda globala ackrediteringsorgan: AACSB, EQUIS och AMBA. Detta innebär att din examen har ökat globalt erkännande och möjligheten att ta dig ännu längre.

Vår banbrytande forskning håller din inlärning relevant Vi bedriver banbrytande forskning med fokus på frågor som rör ledare och organisationer idag. Genom att jorda vår forskning i det dagliga praktiken ser vi till att vår läroplan är alltid relevant för det rådande affärsklimatet.

Gå med i en alumninätverk som verkligen spänner över hela världen

Du kommer att gå med i en gemenskap av 16.000 alumner, spridda över 156 länder. Våra program drar deltagare från hela världen, som representerar ett brett spektrum av branscher och bakgrunder. Du kommer att utsättas för nya perspektiv och utmanas att tänka annorlunda.

Platser

london

Hult Ashridge Business School

Address
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS london, england, Storbritannien
Telefon
+44 1442 843491

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar