Aston Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Aston Business School är det vår ambition att hjälpa dig att göra det mesta av din. Vår MSc portfölj har utformats i nära samarbete med näringslivet i Storbritannien och internationellt, vilket ger dig en perfekt plattform för att bygga dig framtida karriär. Imponerande ackreditering, ett världsomspännande rykte och personal som kan förmedla till förmån för äkta kommersiell erfarenhet kommer att öka dina framtidsutsikter och progression.

Våra kursstrukturer kan du vinna ämneskategorier som behövs för att lyckas i dagens konkurrensutsatta arbetsplatsen, såsom förhandling, kommunikation, ledarskap, lagarbete och nytänkande. Det är kunskaper som dessa som håller våra studenter mycket eftertraktade av några av världens ledande organisationer. Innovativ, jordad och relevant, kommer bredden av kurser och mångfald i student samhället ge dig en rundad, internationellt perspektiv, gör dig redo för livet i spetsen för verksamheten.

VARFÖR studera hos oss?

Triple ackreditering: Vi är bland eliten 1% av handelshögskolor i världen med tredubbla ackreditering från AMBA, AACBS och EQUIS. Anställbarhet: Vi har en utmärkt meritlista för att producera mycket användbara akademiker. Vi var rankat 2 i Storbritannien och 8 i världen för karriärer av Financial Times 2013. Dedikerade Careers Support: Vår Careers Service erbjuder 12:59 support, jobb planering och möjlighet att delta på campus jobbmässor, workshops, webbseminarier och håna bedömningar centra. Efter examen våra elever har säkrat roller bland några av världens främsta organisationer, inklusive BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, Deutsche Bank, Bank of America och IBM Systems. Stipendier: Vi vill se till att de som har lust och skicklighet för att studera har också möjlighet. Det är därför vi har en mängd olika stipendier tillgängliga för blivande studenter för att mildra den ekonomiska bördan att fortsätta dina studier. Fullt upp-to-date information finns på vår hemsida. Plats: Vårt campus är baserad i hjärtat av den spännande pulserande andra staden Birmingham, hem till över 50.000 studenter Birmingham är den yngsta storstad i Europa. Har nyligen rankats den bästa brittiska staden utanför London att starta ett företag i Birmingham är ett bra ställe att studera, arbeta och leva.

Masterprogram på Aston Vår specialist utbud av masterprogram kombinerar industri relevant undervisning med en rad karriär öka extra fördelar för att göra dig att stå ut från mängden. Tjänster tillgängliga för våra studenter är:

Dedikerad MSc karriärer rådgivare tjänst som omfattar 1-1 support, strategisk karriärplaner, hjälp med att utveckla ditt CV och Linkedin och intervju förberedelse På campus jobbmässor lockar över 200 arbetsgivare varje år Utbytesprogram till en av våra många världsklass partnerinstitutioner forskarutbildning praktikplatser mentorsystem Språkundervisning program.

Aston MBA Aston MBA bygger på vår världsledande forskning inom internationell affärsverksamhet och vårt globala nätverk av företags anslutningar att förvandla dig till en dynamisk och smidig företagsledare. Vi arbetar med dig för att förstora din förmåga och maximera prestandan, så att du kan bli en lyhörd chef som är väl rustad för att fatta beslut ur ett globalt perspektiv. Har nyligen varit rankad 1: ai Storbritannien och 2: ai världen för avkastning på investeringen av The Economist Bra värde MBA 2014 Aston MBA är ett intensivt program som fördjupar studenter i principerna för strategiskt tänkande i ett affärssammanhang. MBA är tillgänglig som en 12-månaders intensiv heltid eller 27 månader flexibel online-program.

Ta reda på mer Besök vår hemsida för mer information om att studera en MSC eller MBA vid Aston.If du har ytterligare frågor kontakta vår vänliga antagning laget.

MSC:

Forskarutbildning Antagningen Tel: 44 (0) 121 204 3200 E-post: abspgenquiry@aston.ac.uk

MBA:

MBA Office Tel: 44 (0) 121 204 3100 E-post: mba@aston.ac.uk

Platser

birmingham

Aston Business School

Address
Aston Business School, Aston University, Aston Triangle
B4 7ET birmingham, england, Storbritannien
Telefon
+44 121 204 3011

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

Program

Skolan erbjuder också: