Bath Spa University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Var Bath Spa

Bath Spa University handlar om mer än att studera. Det handlar om att fastna i: tänkande, vilket gör och gör. Om krocka med vänner på campus, som omfattar utmaningar och genuint omtänksam. Vi driva gränser och oss själva. Om det låter bra för dig, kommer du att passa väl in.

Varför Bath Spa?

gott rykte

Våra historia går tillbaka till 1852 och den ursprungliga Bath School of Art, så vi har byggt vårt rykte på mer än 160 år av tradition och framgång. Vi växer stadigt även med spännande kurser och delar av reserch.

väl ansluten

Vi har partnerskap med företag, organisationer och institutioner i varje hörn av världen. Du ser våra studenter vid internationella konferenser, utflykter och evenemang, från Edinburgh Fringe Festival till den kanadensiska "International Nästa Way". Du lämnar Bath Spa som en global medborgare med ambition, kör och fokus.

Tillgänglig för alla

Tillgänglighet och jämställdhet är viktigt för oss. Den unika studien och social miljö vi erbjuder är en nyckelfaktor i vår popularitet. Våra studenter kommer från olika bakgrunder och kulturer, från alla delar av landet och utomlands, och med en mängd olika akademiska meriter.

Beviset är i statistiken

Stora forskarutsikter: 93,7% av Bath Spa utexaminerade är i arbete eller vidare studier 6 månader efter examen (HESA: 2014/15 destinationer till utgående från högre utbildning, publicerad 2016) Topp 5 för kreativitet: Vi har röstats en av de fem bästa kreativa universitet. (Vilket? University Student Survey 2016) Du kommer att säkra här: Vi är den 2: a säkraste universitetet i South West och 6 när rankad mot nästan 130 andra universitet och högskolor i hela England och Wales. (Komplett University Guide 2015) Hållbarhet och miljöåtaganden: Det slutar inte med folket - vi tar hand om vår miljö också. Våra gröna fokus politik gett oss en "First Class Honors". (Människor och Planet Green League 2015)

Platser

Bad

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Bad, england, Storbritannien
Telefon
+44 1225 875875

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium