Birmingham Business School, University of Birmingham

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Birmingham Business School är ett forsknings-ledda institution och erbjuder hög kvalitet grundutbildning och forskarutbildning examens för studenter från hela världen. Deras trippel-crown ackreditering placerar dem i en elitgrupp av globala handelshögskolor. Ställ i universitetets attraktiva "redbrick" campus, i den industriella hjärtat av Storbritannien, är skolan stolt över sin 100-åriga historia och nära förbindelser med det lokala näringslivet.

Birmingham var det första universitetet i Storbritannien för att undervisa företagsekonomi tillbaka 1902 och den långa engagemang för företagsutbildning är något som vi är mycket stolta över. Internationalism är en annan stolt tradition, både i utsikterna för programinnehållet och i den globala ursprung våra studenter - internationella studenter var bland de första intag över 100 år sedan och idag har vi välkomnar människor från cirka 55 länder på våra program varje år.

University of Birmingham grundades 1900 av medborgarna i Birmingham som ville sitt eget universitet för att utbilda och utbilda människor som skulle skapa och hantera den växande företag och industrier i Midlands.

Det var naturligt med tanke på den typ av Birminghams industrin, att universitetet borde från början, lär de stora vetenskapliga och tekniska discipliner. Det var också den första brittiska universitet att etablera ett fakulteten of Commerce och införliva en medicinsk fakultet. Den moderna universitetet är lika framstående inom humaniora, utbildning, samhällsvetenskap och juridik.

Platser

birmingham

Address
birmingham, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

Program