Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Alliance Manchester Business School är en av Storbritanniens första två handelshögskolor, inrättades 1965) och är nu den största campusbaserade företags- och förvaltningsskolan i Storbritannien.

Manchester är känt för sina ursprungliga tänkare: vår långa och stolta historia om högkvalitativ forskning fortsätter den anda av innovation och prestation som staden är känd för.

Vi är rankade andra i Storbritannien för företagsforskning (Business and Management Studies, REF 2014), och den senaste Financial Times-undersökningen har rankat oss som 7: e i Storbritannien och 15 i Europa.

Vi vet att enbart världsklassad forskning inte räcker, och vi ser att vårt ursprungliga tänkande tillämpas för konsekvenser mellan företag och ledning, regering och samhällen.

Vi tillhandahåller företags- och ledarutbildning i världsklass till akademiker, doktorander, erfarna utövare och de med karriärorienterade akademiska och forskningsambitioner. Alliance MBS levererar originaltänkande och undervisning, informerad av den moderna kommersiella miljön.

Anställbarhet är inbäddad i läroplanen. Alliansen MBS Postgraduate Careers Service arbetar nära universitetet i Manchesters Careers Service, så att studenterna får tillgång till det stora antalet organisationer som deltar i campushändelser. Universitetet är nummer ett riktade brittiska universitetet av ledande akademiska arbetsgivare (High Fliers Report, 2019).

Ackreditering:

  • Alliance MBS är en del av ett litet och utvalt band av institutioner världen över som ackrediteras av alla tre huvudkropparna - AACSB International, AMBA och EQUIS.
  • Den brittiska myndigheten (HEFCE) rankar Alliance MBS-undervisningskapaciteter som "Excellent", den högsta kategorin.

En internationell skola:

  • Vi har ett omfattande globalt nätverk med närvaro på marknaden i Brasilien, Kina, Hong Kong, Singapore och UAE.
  • Våra specialkurs kurser kombinerar akademisk excellens med fokus på verklig affärsverksamhet och ledarskap. Dessutom förbinder våra elever med klasskamrater från mer än 65 nationaliteter.
  • Att gå med i vår studentkår och mer än 300 specialister hjälper akademiker och forskare att förbereda akademiker för den globala affärsmiljön och dagens arbetsmarknad.

Platser

manchester

Manchester Business School

Address
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB manchester, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0) 161 820 8343

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar