Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Alliance Manchester Business School är en av Storbritanniens första två skolor, som inrättades 1965), och är nu den största campus-baserade företag och förvaltning skola i Storbritannien.

Manchester är känt för sina originella tänkare: vår lång och stolt historia av spetsforskning fortsätter anda av innovation och prestation som staden är känd.

Vi andra plats i Storbritannien för forskning inom näringslivet (Business and Management Studies, REF 2014), och den senaste Financial Times undersökning har rankat oss som 7 i Storbritannien, 14 i Europa och 38th i världen.

Vi vet att världsledande forskning räcker inte, och vi ser att vårt eget tänkande söks påverkan över företag och förvaltning, myndigheter och samhällen.

Vi tillhandahåller världsklass företag och ledarskapsutbildning för studenter, doktorander, erfarna utövare, och de med karriär orienterade akademiska och forskningsambitioner. Alliance MBS levererar originellt tänkande och undervisning, informerades av den samtida kommersiell miljö.

Anställbarhet är inbäddad i läroplanen. Alliansen MBS Graduate Careers Service har ett nära samarbete med University of Manchester Careers Service, så att eleverna kan få tillgång till det stora antalet organisationer som deltar evenemang och händelser. Universitetet är nummer ett mest riktade brittiskt universitet av ledande forskar arbetsgivare (High Fliers rapporten, 2016).

Ackreditering:

Alliance MBS är en del av ett litet och välj band institutioner runt om i världen som är ackrediterade av alla de tre stora kroppar - AACSB International, AMBA och EQUIS. Den brittiska regeringen kroppen (HEFCE) rankas Alliance MBS undervisning funktioner som "Utmärkt", den högsta kategorin.

En internationell skola:

Vi har ett omfattande globalt nätverk med on-the-marken närvaro i Brasilien, Kina, Hong Kong, Singapore och Förenade arabemiraten. Våra specialiserade masterkurser kombinerar akademisk kvalitet med fokus på verkliga världen verksamhet och förvaltningspraxis. Plus, våra studenter ansluta från mer än 65 nationaliteter med klasskamrater. Ansluta sig till vårt studentkåren och mer än 300 specialiserade akademiska och forskningspersonal kommer hjälpa till att förbereda studenter för den globala affärsmiljön och dagens arbetsmarknad.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör Kvantitativ Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Alliance Manchester Business School och Matematiska har kombinerat sin akademiska styrka och praktisk expertis för att leverera MSC Kvantitativ Finans kurs. [+]

Alliance Manchester Business School och Matematiska har kombinerat sin akademiska styrka och praktisk expertis för att leverera Civilingenjör Kvantitativ Finans kurs.

Att se till att matematik elementet är tillgänglig, erbjuder programmet en bra balans mellan matematik och ekonomi. De är särskilt lämpliga för studenter med en examen i finans, finansiell ekonomi, Försäkringsmatematik, teknik och matematik (se förkunskapskrav), liksom relevant arbetslivserfarenhet (icke-obligatoriska). Det lämpar sig också för dem som vill få löneförbättringar, eller studenter som vill bedriva fördjupade studier i kvantitativ finansiell.

Kursen ger en fördjupad kunskap och förståelse för de viktigaste teoretiska och tillämpade begrepp i kvantitativ finansiell och finansieringslösningar, levereras från en genuint internationellt och mångkulturellt perspektiv, och med en `aktuella frågor" inställning till undervisning. Kursen är särskilt användbar för yrken som innebär utforma nya finansiella instrument och hantera handel i dem.... [-]


Master I Bokföring Och Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Ta dina färdigheter och kunskaper till nästa nivå med de bästa ekonomi- och finansgruppen i världen. Oavsett om du vill ytterligare din karriär, eller gå på att studera för en doktorsexamen, ger kursen dig examen du behöver för att lyckas. [+]

Ta dina färdigheter och kunskaper till nästa nivå med de bästa ekonomi- och finansgruppen i världen. Oavsett om du vill ytterligare din karriär, eller gå på att studera för en doktorsexamen, ger kursen dig examen du behöver för att lyckas.

En karriär inom redovisning, finansiella tjänster eller närliggande sektorer av ekonomin kräver en hög nivå av förståelse för både teori och praktik för redovisning och finansiering. Denna kurs är utformad för att ge dig en bred förståelse av de centrala ämnesområden med tonvikt på empiriska forskningsmetoder och om redovisning och finansiering praxis.

Vårt breda utbud av moduler kan du specialisera sig och under kursen har du chansen att bygga vidare på din växande kunskap och expertis genom att fylla i en avhandling om ett forskningsområde som du väljer. Detta, i kombination med det stöd du får från vår personal, garanterar en förstklassig lärande. ... [-]


Msc Affärs Psykologi

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2018 Storbritannien Manchester + 1 fler

För studenter utan BPS ackrediterad grad, erbjuder MSc Business Psykologi dig möjlighet att studera tillsammans med studenter i Civilingenjör organisationspsykologi och få en fascinerande inblick i vetenskapen om hur människor och grupper uppträder på jobbet. [+]

För studenter utan BPS ackrediterad grad, erbjuder MSc Business Psykologi dig möjlighet att studera tillsammans med studenter i Civilingenjör organisationspsykologi och få en fascinerande inblick i vetenskapen om hur människor och grupper uppträder på jobbet.

En djupare förståelse av organisationspsykologi är en tillgång för alla arbetar för närvarande inom samhällsvetenskap eller human resource management, eller funderar på att studera för att bli en yrkes psykolog.

Denna kurs ger människor med en lämplig bakgrund teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som används i organisationspsykologi för att hjälpa dem att utveckla eller byta karriär.

... [-]

MSc Business Analysis and Strategic Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

[+]

De valfria kurserna ger dig möjlighet att specialisera sig på vissa aspekter av strategisk ledning och affärsanalys.

Under sommarperioden, kommer du att ha möjlighet att tillämpa de kunskaper och färdigheter lärt sig under de två första terminerna, förbättra dina kunskaper när du arbetar med en stor verkliga livet klient och arbeta i ett team. Resultatet av detta projekt presenteras som en forskningsrapport / avhandling. Denna del av kursen är nära relaterad till Manchester metod som gör att du kan uppleva upplevelsebaserat lärande och hjälper dig att bli en reflekterande praktiker eller chef.

Erbjuds Projektet om du får minst 50% i varje första termin delkurs. Om inte, kommer du att erbjudas ett projekt relaterat till en extern kund, utan direkt kontakt med kunden. ... [-]


Msc Business Analytics: Operativ Forskning Och Riskanalys

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Lär dig att övervinna de stora utmaningarna näringslivet och den offentliga sektorn i dag, och påverka beslutsfattandet i framtiden. Kursen ger dig i framkant analytiska strategier, metoder och verktyg som du behöver för att tryggt ta itu med problem och förbättra resultaten. [+]

Lär dig att övervinna de stora utmaningarna näringslivet och den offentliga sektorn i dag, och påverka beslutsfattandet i framtiden. Kursen ger dig i framkant analytiska strategier, metoder och verktyg som du behöver för att tryggt ta itu med problem och förbättra resultaten.

Det gör att du kan specialisera sig på en rad olika områden, bland annat

konsult färdigheter Big data och webbanalys Informationssystem begrepp och verktyg Beslut beteende och psykologi i beslutsfattandet finansiell modellering Verksamhetsstyrning och processförändringar och förbättringsmetoder Projektledning Supply chain management, logistik och inköp Traditionell operativ forskning och tillämpad matematik och statistik ... [-]

MSC Förvaltning Innovation Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2018 Storbritannien Manchester + 1 fler

Civilingenjör Innovation Management och entreprenörskap är en spännande masterkurs erbjuds av Alliance Manchester Business School - hem till Europas största antal forskare innovations. Det kan ses som en ettårig heltid eller deltid under två år. [+]

Den MSc Innovation Management och entreprenörskap är en spännande masterkurs erbjuds av Alliance Manchester Business School - hem till Europas största antal forskare innovations. Det kan ses som en ettårig heltid eller deltid under två år.

Detta internationellt erkänd examen ser på hur:

nya idéer blir framgångsrika produkter entreprenörs kompetens skapar tillväxt företag utnyttja kunskap för att förbli konkurrenskraftiga kunskap formar samhället och vice versa klimatförändringar kan bemötas med ny teknik för att övervinna de praktiska utmaningar som är förknippade med att skapa en ny entreprenöriell verksamhet ekonomier kan omvandlas genom successiva stormar av kreativ förstörelse? ... [-]

Msc Human Resource Management Och Arbetsmarknadsrelationer

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Människor är kärnan i alla organisationer, så att förmågan att hantera och utveckla medarbetare, se till deras välbefinnande och förstå förändrade arbetslagstiftningen är avgörande för företagens överlevnad. Kursen syftar till att producera väl avrundad personal utövare med exemplarisk kunskap och relevant praktisk erfarenhet. [+]

Människor är kärnan i alla organisationer, så att förmågan att hantera och utveckla medarbetare, se till deras välbefinnande och förstå förändrade arbetslagstiftningen är avgörande för företagens överlevnad. Kursen syftar till att producera väl avrundad personal utövare med exemplarisk kunskap och relevant praktisk erfarenhet.

Ackrediterade av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD), är kursen utformad för att:

Utveckla en kritisk bedömning av de teoretiska grunderna och empiriska metoder för HRM och IR Utsätta dig för en mängd olika organisatoriska lösningar genom användning av undervisningsmaterial baserat på aktuell forskning av hög kvalitet som genomförs av föreläsare och sin egen forskning för en självständig individ avhandling Aktivera dig att utveckla praktiska färdigheter inom ämnesområdet att utrusta dig för en karriär inom eller ytterligare studier av HR / IR fält och ger dig en grund i forskningsmetoder som du kan använda på lämpligt sätt, antingen i näringslivet eller inom akademisk forskning Ge dig möjlighet att få examen medlemskap i CIPD (Chartered Institute of Personal och utveckling) som är extremt fördelaktigt för att säkra en karriär inom HRM. Du har möjlighet att delta i kompetensutveckling workshops drivs av expert HR-utövare att förvärva praktiska HR färdigheter, att delta i en levande arbetsdomstol fallet, och att genomföra ett grupparbete i en organisation för att utveckla lagarbete och praktisk HR och forskningskompetens. ... [-]

MSc I Finans

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Bokslutskommuniké Analys Industriell ekonomi

Kurser och bedömning [-]

MSc International Företag Och Förvaltning (management)

Campusstudier Heltid 12 månader August 2018 Storbritannien Manchester

Ta steget in i snabbt tempo världen av internationell handel med en magisterexamen utformad för att ge dig banbrytande kunskap om globala ledningsfrågor. I dagens globaliserade ekonomi, är förmågan att tänka och arbeta över gränserna och gränser absolut nödvändigt. [+]

Ta steget in i snabbt tempo världen av internationell handel med en magisterexamen utformad för att ge dig banbrytande kunskap om globala ledningsfrågor. I dagens globaliserade ekonomi, är förmågan att tänka och arbeta över gränserna och gränser absolut nödvändigt.

Att ta ett tvärvetenskapligt synsätt, som bygger på ekonomi, finans, organisationsteori, marknadsföring och human resource management, du undersöka områden av internationell affärsverksamhet och förvaltning i djupet, inklusive ekonomiska, finansiella, tekniska, marknadsföring och ledande frågor inför multinationella företag. Detta gör att du kan tillämpa dina kunskaper överallt i världen.

... [-]

MSc International Human Resource Management Och Jämförande Arbetsmarknadsrelationer

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Tekniken innebär att världen blir mindre. Sätt din HR karriär på den globala scenen med en grad som fokuserar på att hantera människor över gränserna och sätta mänskliga resurser i ett internationellt sammanhang. [+]

Tekniken innebär att världen blir mindre. Sätt din HR karriär på den globala scenen med en grad som fokuserar på att hantera människor över gränserna och sätta mänskliga resurser i ett internationellt sammanhang.

Med fler och fler människor som arbetar för internationella företag eller globala internationella försörjningskedjor, är studiet av internationella mänskliga resurser och arbetsmarknadsrelationer blir allt viktigare. Den ökande globaliseringen av ekonomin och pan-nationella arbetslagstiftningen innebär också möjlighet att jämföra processer och rutiner över kontinenter är en eftertraktad kompetens.

Det ger dig en förståelse för skillnaderna mellan anställningspraxis och system för arbetsmarknadsrelationer i olika länder och multinationella företag, och hur de påverkas av sociala och ekonomiska faktorer. Du ser också på påverkan av den ekonomiska integrationen på att ändra system för sysselsättning och arbetsmarknadsrelationer.... [-]


MSc Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Organisationspsykologi Kurser och bedömning

Förkunskapskrav:

Vid bedömningen av din akademiska meriter, vi tar hänsyn till din klass genomsnitt, ställning i klass, referenser och ställning den institution där du studerat din kvalifikation.

[-]

Msc Marknadsföring

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Få dina idéer där ute och dina meddelanden hörs med en specialist examen som ger dig alla de kunskaper och färdigheter som behövs för en framgångsrik karriär inom marknadsföring, samt en rad olika alternativ för att hjälpa dig specialisera sig på din valda området. [+]

Få dina idéer där ute och dina meddelanden hörs med en specialist examen som ger dig alla de kunskaper och färdigheter som behövs för en framgångsrik karriär inom marknadsföring, samt en rad olika alternativ för att hjälpa dig specialisera sig på din valda området.

Njuta av en stimulerande och flexibel grad utformade för att hjälpa dig att utveckla en kritisk bedömning av viktiga områden inom marknadsföring, samtidigt ger dig chansen att finslipa dina färdigheter i ett visst område, eller så kan du göra akademisk karriär via efterföljande doktorsarbete.

Ta reda på om marknadsföring strategi och utvecklingsprocesser för att få ut nya produkter på marknaden. Samt lära sig grunderna i marknadsföring, kan du också ta en av våra, specialist vägar för att du sticker ut på arbetsmarknaden och kan visa de praktiska nyckel kompetens som arbetsgivarna söker. ... [-]


Msc Organisationspsykologi

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2018 Storbritannien Manchester + 1 fler

Vår MSc organisationspsykologi kurs ger dig de nödvändiga kunskaper och färdigheter att tillämpa psykologiska principer, teorier och metoder för att arbeta organisationer. Kursen utvecklar din förståelse för psykologi samt utrusta dig med praktiska färdigheter för att arbeta som psykolog inom organisationer. [+]

Vår MSc organisationspsykologi kurs ger dig de nödvändiga kunskaper och färdigheter att tillämpa psykologiska principer, teorier och metoder för att arbeta organisationer. Kursen utvecklar din förståelse för psykologi samt utrusta dig med praktiska färdigheter för att arbeta som psykolog inom organisationer.

Kursen på Alliance Manchester Business School:

Är fullt ackrediterad av British Psychological Society, utgör grunden för att uppnå Chartered psykolog status Omfattar sju kärnområden organisationspsykologi, vilket ger dig en bred bas för framtida praxis Inkluderar Test Användare: Yrkes - Förmåga och personlighet (nivå A och B) kvalifikationer för psykometriska tester på arbetsplatsen, så att du kan registrera på British Psychological Society register över kvalifikationer i Test Användning Levereras av aktiva inom forskning personal, som drar på sin expertis för att engagera dig med de mest up-to-date psykologisk forskning och metoder Utvecklar kommersiella medvetenhet och affärskompetens som behövs i en konkurrensutsatt arbetsmiljö Kursen löper över ett år (två år för deltidsstuderande) och består av två undervisade terminer plus en forskning avhandling. De undervisade moduler använder en mängd olika undervisningsmetoder, bland annat föreläsningar, grupparbeten, fallstudier och praktiska övningar, och bedöms med hjälp av en rad tekniker, däribland undersökningar, essäer, tillämpad kurser och presentationer. Specialfunktioner ... [-]

MSC Redovisning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Vår nya specialist MSc Accounting kurs hjälper dig att utveckla en fördjupad förståelse av teori och praktik av redovisning samt ett kritiskt tänkande. Du kommer att införas för olika aspekter av redovisning forskning, och gav vägledning i att bedriva forskning. Du kommer att avancera deras tänkande och debattera i aktuella frågor i den finansiella rapporteringen, förvaltning konto, revision och styrning. Dessa kunskaper är inte bara värderas av arbetsgivare, men också förbereda studenterna för en forskarkarriär inom den akademiska världen. [+]

Kursbeskrivning

Öka dina karriärmöjligheter genom att utveckla en avancerad kunskap om redovisning teori och praktik, och förbereda för en ledande roll i redovisningsyrket.

Vår nya specialist MSc Accounting kurs hjälper dig att utveckla en fördjupad förståelse av teori och praktik av redovisning samt ett kritiskt tänkande. Du kommer att införas för olika aspekter av redovisning forskning, och gav vägledning i att bedriva forskning. Du kommer att avancera deras tänkande och debattera i aktuella frågor i den finansiella rapporteringen, förvaltning konto, revision och styrning. Dessa kunskaper är inte bara värderas av arbetsgivare, men också förbereda studenterna för en forskarkarriär inom den akademiska världen.... [-]


Msc Verksamhet, Projekt Och Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Storbritannien Manchester

Sätt dina organisatoriska färdigheter på prov och lära sig att hjälpa företag att hantera produktion och leverans av produkter och tjänster i en allt mer globaliserad marknad. Kursen behandlar verksamhetsstyrning, supply chain management, projektledning och processförbättring i en utmanande och givande grad. [+]

Sätt dina organisatoriska färdigheter på prov och lära sig att hjälpa företag att hantera produktion och leverans av produkter och tjänster i en allt mer globaliserad marknad. Kursen behandlar verksamhetsstyrning, supply chain management, projektledning och processförbättring i en utmanande och givande grad.

Verksamhetsstyrning handlar om hur man organiserar produktion och leverans av produkter och tjänster. Från banker till fabriker, 90% av människor är inblandade i verksamheten. Kursen ger dig de kunskaper för att säkerställa att processen löper smidigt, särskilt med tanke på utmaningar och möjligheter som den allt mer globala räckvidd verksamhet.

Kursen behandlar service, tillverkning, offentliga och privata sektorn, som visar hur verksamhetsstyrning fungerar om kunden är en patient på sjukhuset, en resenär på ett transportsystem eller en konsument köper en ny iPod.... [-]


Videoklipp

Alliance Manchester Business School

Manchester Means Business

Why study MSc Finance at Alliance MBS?

Kontakt

Manchester Business School

Adress, rad 1 The University of Manchester Booth Street West
M15 6PB Manchester, England, Storbritannien
Hemsida http://www.mbs.ac.uk/masters/
Telefonnummer +44 (0) 161 820 8343