Cambridge School of Visual & Performing Arts

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Cambridge School of Visual

Våra klassstorlekar är små, vår skola är olika och vår personal har utmärkt erfarenhet inom industrin. Med en genomsnittlig klassstorlek på 15 studenter till en föreläsare ger vi en-till-en-stöd såväl som personlig undervisning, så att du kan bli den konstnär du vill bli. Alla våra studenter är en del av CSVPA familjen, ett livligt, multikulturellt samhälle med mycket kreativa människor som delar gemensamma drömmar och ambitioner. På CSVPA kommer du att få vänner över kurser och år, dela idéer och upplevelser som lyfter ditt arbete och inspirerar dig att utforska din egen kreativitet

Din karriär

Branschen för kreativ konst i Storbritannien blomstrar och bidrar med 286 miljarder pund till den brittiska ekonomin i Storbritannien.

När sysselsättningen inom konstbranschen växer fyra gånger snabbare än andra sektorer är studiet av en kreativ konstkurs en port för några av de mest spännande, innovativa och välbetalda karriärerna.

Ditt kreativa utrymme

Som student på CSVPA du ditt eget utrymme att designa, skapa, öva eller öva . Alla våra studior är designade för att se ut, känna och fungera som de du skulle arbeta i under din yrkeskarriär. Vi ser till att du är skicklig på att använda all den senaste utrustningen, processerna och programmen som de kreativa branscherna använder.

Studenterna har tillgång till våra studioutrymmen 7 dagar i veckan och våra föreläsare tillhandahåller personlig undervisning. Dessutom behöver du som artister tillgång till massor av viktigt material och utrustning för att skapa framgångsrika portföljer. Till skillnad från andra universitet och högskolor CSVPA vi på CSVPA allt ditt tryck, ditt calico och mönsterpapper gratis - så att du kan experimentera, göra misstag och lära dig utan att behöva oroa dig för att hela tiden behöva köpa fler material.

123962_ScreenShot2019-10-30at7.17.35PM.png

Vi tillhandahåller

 • 5 dagar i veckan kontakttid
 • små klassstorlekar, i genomsnitt högst 15 elever till 1 lärare
 • en-till-en-stöd i klassen
 • personlig portföljhjälp och rådgivning
 • varje vecka en-till-en lektioner för musik och drama
 • mycket personifierad auditionförberedelse
 • din egen dedikerade arbetsyta
 • din egen iMac för BA-grafik
 • din egen skyltdocka om du är modestudent
 • föreläsare baserade i din studio måndag till fredag, vilket ger dig hög kvalitet en till en gång
 • studioåtkomst 7 dagar i veckan
 • garanterat deltagande i slutet av året
 • dedikerad universitetschef, för att hjälpa till med dina universitetsansökningar och karriärråd
 • möjligheter att bredda dina upplevelser genom att besöka utställningar och shower
 • utmärkta lärare som arbetar konstnärer och artister, som ger branschlänkar och verklig insikt i arbetsvärlden
 • ett dynamiskt och globalt samhälle som skapar möjligheter, internationella kontakter och vänskap

123961_ScreenShot2019-10-30at7.17.44PM.png

Bor i Cambridge

Cambridge är kanske det bästa stället i Storbritannien att vara student, och CSVPA är perfekt beläget mitt i hjärtat av staden. Cambridge, en vacker, mångkulturell stad , är rik på engelsk historia och mycket att göra. Det finns en populär musikscen med flera platser att välja mellan i olika genrer. Konst och kultur kan också avnjutas med världsberömda museer som visar några av de sällsynta samlingarna, skulpturerna, konst och antika antikviteter som går tillbaka till till och med den förhistoriska eran. Det finns många konstgallerier som är fyllda med moderna och renässans konstverk och massor av teatrar som är värd för föreställningar, från Broadway-show till amatörteatergrupper.

Cambridge är en av de säkraste platserna att bo i Storbritannien . 4 Det finns ett överflöd av köpcentrum, restauranger, kaféer och biografer, och när du vill utforska resten av Storbritannien eller resa hem kan du enkelt hoppa på ett tåg och vara London på knappt en timme.

Platser

cambridge

Cambridge School of Visual & Performing Arts

Telefon
+44 01223 341328

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium