Cardiff Metropolitan University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cardiff Metropolitan University ligger i en spännande, modern europeisk huvudstad och är ett globalt universitet. Vi investerar kontinuerligt i våra studenters framtid och erbjuder utbildningsmöjligheter som är tillgängliga, flexibla och av högsta kvalitet för studenter från över 140 länder världen över.

Universitetet har varit en integrerad del av staden Cardiff sedan 1865 och vi är stolta över att vara ett starkt, hållbart och studentcentrerat universitet med fokus på den ekonomiska, sociala och kulturella välfärden i Cardiff och sydöstra Wales; främja studenternas anställbarhet, ansökt om forskning och överföring av kunskap

Fokusera på anställbarhet

Alla våra skolor är specialiserade på kurser som är karriärorienterade och har utformats i samband med näringsliv. Genom arbetsprogram, yrkesmässiga ackrediteringar och möjligheter att studera utomlands har vårt fokus på anställbarhet säkerställt att 95,6% av våra kandidater går till anställning eller vidare studier inom sex månader efter examen.

Lärande och undervisning

Vår strategi för inlärning, undervisning och bedömning stöds av högkvalitativa akademiska standarder, arbetar i samarbete med studenter, utveckling och inbäddning av teknikförbättrat lärande och utvärdering och forskningsinformerad undervisning.

Vårt mål är att utveckla kreativa, eftergivliga och eftertraktade akademiker med färdigheter, färdigheter och erfarenheter som gör det möjligt för dem att påverka i sitt valda yrke eller Pathway . Lärande och undervisning kommer alltid att vara kärnan i det vi gör vid Cardiff Metropolitan University och vi hoppas att du fullt ut upplever våra ansträngningar för att upprätthålla en personlig touch i en vänlig och stödjande inlärningsmiljö.

Ett globalt universitet

Cardiff Metropolitan University är stolt över att vara förknippad med ett antal partner med hög kvalitet i Storbritannien och internationellt. Universitetets nära allians med Associate College, London School of Commerce och utländska partnerskap som erbjuder våra program i Egypten, Korea, Libanon, Marocko, Sri Lanka och Singapore innebär att studenter från över 140 länder kan studera Cardiff Metropolitan University grader och MBA program.

7 skäl att studera i Storbritannien vid Cardiff Metropolitan University :


Orsak en - Graduate Anställbarhet
Alla kurser på Cardiff Met har fokus på våra studenters framtida karriär och deras anställbarhet. Våra grundutbildningsprogram inkluderar alla arbetsplatser, och vi har ett antal forskarutbildningar med möjligheter till ett års praktik. Vårt fokus på studententreprenörskap hjälper våra studenter att bli mycket anställningsbara akademiker.

Skäl två - Utbildningens högsta kvalitet och studenttillfredsställelse
Cardiff Met har uppnått en silverbetyg inom ramverket för utbildning av hög kvalitet och får konsekvent höga nöjda studenter. Ett antal av våra kurser fick nyligen 100% i den senaste nationella studentundersökningen.

Orsak tre - Internationellt studentstöd
Cardiff Met är stolt över sin internationella studentstöd, och vi har rankats som topp i Storbritannien 6 gånger under de senaste tio åren. Vi har ett dedikerat Global Student Advice Team som hjälper studenter från den stund de accepterar sitt erbjudande på universitetet. Från att ansöka om deras visum, hitta boende och träffa dig på flygplatsen när du anländer till Storbritannien, till att hjälpa dig att bosätta dig i Storbritanniens liv, och erbjuda klasser i akademiska färdigheter, tar teamet här stressen av att komma till studier i en ny land och låter dig koncentrera dig på dina studier.

Skäl fyra - Fantastiska studentfaciliteter
Under de senaste åren har Cardiff Met gjort betydande förbättringar av våra studentfaciliteter, med 70 miljoner pund av genomförda och planerade investeringar. Från toppmoderna verkstäder och studior, till världsledande idrottsanläggningar och studentcenter, har universitetet allt du behöver för att utmärka dig under dina studier.

Skäl fem - En stor studentgemenskap
Med en aktiv studentförening, som stöder studentklubbar och samhällen, tillsammans med idrottslag och klubbar för färdigheter och förmågor på alla nivåer, är Cardiff Met ett utmärkt ställe att engagera sig i alla aspekter av studentlivet. Vårt boende på campus ger studenter ett säkert och vänligt ställe att bo, och universitetet röstades nyligen för att ha den bästa studentgruppen i hallar i National Student Housing Survey.

Anledning sex - The City of Cardiff
Cardiff har inte bara utsetts till den mest prisvärda studentstaden i Storbritannien, det är också en fantastisk plats att bo och erbjuder studenter en mycket hög levnadsstandard. Med allt från underhållning, shopping, från kultur, till mat, dryck och evenemang har Cardiff något för alla.

Anledning sju - Studie i Wales
Du studerar i Wales. Wales erbjuder studenter möjlighet att få en brittisk examen som är erkänd över hela världen, i en vänlig och vacker miljö. Det är en utmärkt bas att utforska resten av Storbritannien under dina studier, samtidigt som du upptäcker allt detta unika land har att erbjuda.

Platser

Cardiff

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, wales, Storbritannien
Telefon
+44 29 2041 6070

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA
MSc