Cardiff University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vi är ett ambitiöst och innovativt universitet med en djärv och strategisk vision belägen i en vacker och blomstrande huvudstad. Vår världsledande forskning rankades som femte bland brittiska universitet i den senaste forskningsramen för kvalitet och 2: a för effekt. Vi erbjuder en pedagogiskt enastående upplevelse för våra studenter.

Drivet av kreativitet och nyfikenhet strävar vi efter att uppfylla våra sociala, kulturella och ekonomiska skyldigheter gentemot Cardiff, Wales och världen.

Vilka vi är

Vi utmärker oss i att producera innovativ forskning av hög kvalitet som översätter till fördelar både lokalt och över hela världen.

Vi har en varierad studentpopulation med studenter som kommer från mer än 130 länder och med en mängd olika bakgrunder. Vår akademiska personal drivs av kreativitet och nyfikenhet och många är ledare inom sina områden och skapar en stimulerande miljö för lärande.

Utbildning

Våra studenter drar nytta av forskningsledd undervisning som utvecklar deras individuella intellektuella förmågor.

Forskning

Vi använder vår kunskap för att utveckla innovativ forskning som kommer att påverka världen.

Innovation

Vi utmärker oss i att ansluta industri, företag, regeringar och icke-statliga organisationer till våra akademiker.

Internationell

Cardiff är ett internationellt universitet - våra internationella partnerskap och samarbeten innebär att studenter har tillgång till globalt erkända och värderade undervisning och forskning.

Platser

Cardiff

Cardiff University

Address
Cardiff University
Park Place


CF10 3AT Cardiff, wales, Storbritannien
Telefon
+44 (0)29 2087 4432