Cass Business School, City University of London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cass Business School är en av City, University of Londons fem skolor. Det är bland Europas ledande handelshögskolor och i den globala eliten av handelshögskolor som har guldstandarden för "trippelkronisering" ackreditering.

Cass är världsberömd för sina:

  • Balanserad praktisk och teoretisk utbildning för grund-, MBA- och MSc-studenter, och de som är på doktorand- och programutbildningsprogram
  • Kunnig akademisk personal med praktisk erfarenhet av branschen, långsiktiga länkar till företag och blomstrande forskningsprogram
  • Starka kontakter med City-företag, internationellt företag och vårt samhälle av studenter, studenter och partners.

Extraordinärt samtal

Vi möjliggör det extraordinära - ledarskap genom kunskapsskapande, utbildning och samhällspartnerskap.

Ett världsklass rykte

Sir John Cass Business School är en integrerad del av City, University of London, bland den globala eliten. Vi rankas konsekvent bland de bästa affärsskolorna och programmen i världen. Vidare har Cass den sällsynta guldstandarden för "trippelkronad" ackreditering från Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) och European Quality Improvement System (EQUIS).

Tillsammans med ett etablerat 50-årigt rykte för spetskompetens inom företagsforskning och utbildning, lockar Cass enastående akademiker, studenter och företag över hela världen till vårt livfulla Cass-community.

Uppdragsbeskrivning

Hos Cass hjälper vi individer att trivas i en dynamisk, sammankopplad värld. Vi blandar banbrytande teori och praktik, inspirerar vårt livliga London-hem samtidigt som vi engagerar vårt internationella nätverk. Bland de ledande globala handelshögskolorna är Cass-strategin unik energigivande; personlig men ändå global, intellektuell men ändå praktisk, passionerad men disciplinerad. Resulterande ledarskap möjliggör smidighet, distinktion och hållbarhet.

  • Kunskap - vi skapar kunskap som främjar ett genomtänkt tänkande ledarskap
  • Utbildning - vi personifierar inlärningsupplevelser för att bygga färdigheter, distinktion och smidighet
  • Gemenskap - vi utmärker oss tillsammans, hjälper våra medarbetare, studenter, partners och institutioner att frodas.

Ett globalt perspektiv

Vår internationella räckvidd är omfattande och viktig och stöder vårt engagemang för mångfald. Vi tillämpar faktiskt ett globalt tillvägagångssätt för allt vi gör, från att driva ett dubbelt campus i Dubai till att betjäna Mellanöstern, att leverera moduler och studieresor runt om i världen och rekrytera studenter och akademiker från olika nationaliteter och bakgrunder. Genom vår globala lins ser vi den starka potentialen för skillnader och samarbete.

En praktisk utbildning

Oavsett om du kommer till Cass som en grundutbildare, en MBA- eller MSc-student eller för att få en doktorsexamen eller verkställande utbildning kommer du att utsättas för en inspirerande blandning av banbrytande teori och praktik. Cass är inte ett elfenbenstorn. Vår världsledande fakultet skapar kunskap genom att arbeta nära med branschledare. Som ett resultat kan vi utrusta dig med de insikter, färdigheter och självförtroende som krävs för att trivas i den verkliga och alltid föränderliga affärsvärlden.

Gå med i Cass och bli en del av ett växande och kraftfullt globalt samhälle som du kan lägga till din egen framgångshistoria.

Sir John Casss Foundation

Sir John Cass Foundation har stöttat utbildning i London sedan Sir John Cass grundade en skola i Aldgate 1710.

I maj 2001 gav stiftelsen en generös donation till Business Schools nya byggprojekt och fortsätter att ge löpande stöd till Business School.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Räv / Pexels

Platser

london

Address
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ london, england, Storbritannien

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

Program

Skolan erbjuder också: