Cookery School at Little Portland Street

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cookery School inställning till mat är enkel, modern och fantasifull. Vi älskar att dela våra idéer för läckra hem-matlagning och ständigt hitta nya inspirationskällor för att ge våra klasser, genom våra menyer och våra leverantörer.

På Cookery School är atmosfären roligt och informativa. Vi tillhandahåller de färdigheter som krävs för att bli en säker och oberoende kock och alla våra klasser har en mycket hög andel av händerna på praktiken.

Det finns alltid gott om möjligheter att ställa frågor och få förståelse för förment krävande tekniker. Varje session innebär provsmakning alla livsmedel som har gjorts, att ytterligare stärka din förmåga att bli en skicklig hem kock.

Cookery School rektor, Rosalind rathouse, är besatt av mat. Hon har arbetat som professionell kock, kör sin egen matlagning företag och undervisade matlagning till både vuxna och barn i många år. Hon känns väldigt starkt att ordentlig undervisning kan entusiasmera även de mest unconfident kocken genom avmystifiera matlagningstekniker och jargong

Platser

london

Address
W1W 8BW london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium