Cranfield School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cranfield School of Management är världsledande inom ledarutbildning, forskning och konsultverksamhet i över 50 år, är en exklusiv forskarskola med uppgift att förbättra ledningspraxis. Vi har ett globalt rykte för att utveckla högpresterande ledare inom teknik och management - uppmuntrar dem att förändra sina organisationer och ett större samhälle.

Cranfield är känd för våra starka band med industrin och handlar både om affärer och för affärer. Vi är ett centrum för forskning, expertis och undervisning i världsklass, och tillhandahåller praktiska hanteringslösningar genom en rad aktiviteter inklusive ledarskap, ekonomi, marknadsföring och logistik.

Vi är en av en elitgrupp skolor över hela världen som har den tredubbla ackrediteringen från AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (European Quality Improvement System) och AMBA (Association of MBAs).

Vad gör Cranfield School of Management unik?

  • Oöverträffad lärarupplevelse. Din handledargrupp kommer att ha högst sex studenter, vilket säkerställer nära kontakt och kontinuerligt stöd.
  • En mogen inlärningsmiljö. Eftersom vi endast är ett universitet på forskarnivå kommer du att omges av likasinnade individer som drivs för att lyckas med sin valda karriär.
  • Karriärfokuserad inlärning. Eftersom vår undervisning uteslutande är inriktad på forskarutbildning och utövande nivåer, är den utformad för att vårda dina praktiska affärsförmågor och självförtroende och lägger stor vikt på utmaningar i verkligheten.
  • Vårt omfattande alumni-nätverk. Du kommer att gå med i vårt nätverk med 65 000 kandidater, många av dem som nu har seniorroller i några av världens ledande organisationer. Vi är i andra hand i Storbritannien för doktorandanställning (DLHE longitudinal survey, 2017).

Cranfield School of Management presterar konsekvent bra i de stora skolor och programspecifika rangordningar, vilket förstärker vår position som en topp global managementskola.

Klicka här för att se alla våra rankningar

Framtida karriärmöjligheter

Vår alumni

Cranfield University har över 65 000 studenter. På Cranfield är vi engagerade i att tillhandahålla ett program i världsklass med inkluderande och livslånga tjänster till våra alumner. Läs mer om våra alumner .

Anmärkningsvärda Cranfield-studenter

Warren East, VD för Rolls-Royce; John McFarlane, verkställande ordförande i Barclays; Ombola Johnson, minister för kommunikationsteknik Nigeria; Charlie Mayfield, ordförande, John Lewis Partnership; och Garry Copeland, VD - Operations, British Airways.

Plats

Cranfield University campus ligger 40 minuter från centrala London med tåg, närmaste städer är Milton Keynes och Bedford. London Luton flygplats ligger närmast universitetet, medan Heathrow, Gatwick och Stansted alla är lättillgängliga med tåg och buss.

Cranfield Defense and Security ligger cirka 50 minuter från London med tåg och cirka 25 minuter från Bristol med tåg. Bath, Cheltenham, Bristol och Oxford ligger alla inom en timmes bilresa och London är mindre än två timmar bort med bil.

boende

Vi erbjuder både mat och självhushåll på campusboende, från bostadshus till delade hus, lägenheter för par till hus för familjer.

Universitetet kan också hjälpa till att hitta privat boende i närliggande städer och byar. Universitetsrum på Shrivenham campus är generellt reserverade för militärstudenter.

Besök vår hemsida för mer information om vårt boende

Platser

Cranfield

Cranfield School of Management

Address
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, england, Storbritannien
Telefon
+44 1234 758081

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar