Cranfield University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Cranfield är forskar specialisten för forskning och undervisning inom vetenskap, teknik, teknik och förvaltning. Som en av de fem bästa forskningsintensiva universitet i Storbritannien, gör vi en signifikant skillnad i den verkliga världen och det gör vi genom att arbeta i partnerskap med några av världens största organisationer.

Cranfield är världsledande i sitt bidrag till den globala innovationen. Med vår betoning på flyg-, livsmedels, försvar och säkerhet, miljöteknik, ledarskap och management, tillverknings- och transportsystem sektorerna, har vi förändrat hur samhället tänker, fungerar och lär sig.

Vi genererar och omvandla kunskap, översätta det till gagn för samhället. Våra partners, från mikro SMF till de största blue-chip multinationella företag, från regeringar över hela världen till icke-statliga organisationer och välgörenhetsorganisationer, berätta detta är vad de värderar om Cranfield.

Innovation är en del av Cranfield s "corporate DNA", utvecklats under 60 år av engagemang för denna dagordning.

Vårt arbete informerar policy för regeringar och producerar nya tekniker och produkter för en värld av handel. Vi drar på denna pool av forskning och konsultverksamhet för att ge våra elever med en distinkt "real-world" inlärningsmiljö, så att de kan utvecklas som proffs och överföra sina nya kunskaper till den globala ekonomin. Detta har alltid varit den "Cranfield sätt" men det har aldrig varit viktigare än i dagens värld.

Specialområden

flyg- Agrifood Försvar och säkerhet Energi och energi Miljöteknik Ledarskap och förvaltning tillverkning Transportsystem Vatten

Cranfield fakta och siffror

Antalet studenter

Vi är stolta över vår internationella kultur, välkomna studenter från 106 länder.

Antalet anställda

Framgången för Cranfield vilar på kunskaper, färdigheter och förmågor i vår personal som är nyckeln till vår konkurrensfördel.

finans

Vår inkomst är spridd över undervisning, forskning och andra aktiviteter.

Undervisning och forskning

Cranfield är en framåttänkande institution där exceptionella undervisning och forskning leder till världsförändrande lösningar.

Universitets league table ranking

Universitetsligatabeller skapas för att hjälpa studenter in högre utbildning och omfattar institutioner som erbjuder både grundutbildning och forskarutbildning.

MILJÖ

Vi har satt upp ett utmanande mål att minska våra koldioxidutsläpp med 50% till 2020, vilket är det mest ambitiösa målet i Storbritannien universitetssektorn.

Vårt arv

Det tema som löper genom Cranfield s 60-åriga historia är ett engagemang för och passion för tillämpad forskning som gör skillnad för världen inom områdena vetenskap, teknik och management. Föregångaren till Cranfield University var College of Aeronautics, Skapad 1946 och baseras på RAF station i Cranfield, Bedfordshire. Genom 1950 och 1960, utveckling av många aspekter av flygplans forskning och design ledde till betydande tillväxt och diversifiering till andra tekniker och in tillverkning och management.

År 1969, College of Aeronautics blev Den Cranfield Institute of Technology införlivas genom Royal Charter med full examensrätt, och nya avdelningar inrättas för att täcka arbetet i de nya ämnesområden, såsom Cranfield School of Management.

De senaste trettio åren har sett ytterligare betydande framsteg, inklusive en akademisk partnerskap med Försvarsakademin, Storbritannien, vid Shrivenham i Wiltshire. Resultatet är att Cranfield har vuxit till att bli den största centrum i Europa för tillämpad forskning, utveckling och design.

Cranfield utmärkelser och ranking

Ta emot utmärkelser

Organisationer över hela världen har erkänt Cranfield s kvalitet i undervisning och forskning. Erkännanden allt från de som ges till oss av Kunglig Anniversary Förtroende vilka utmärkelser de Drottningens jubileumspris för fortbildning och högre utbildning, De som gjorts till enskilda anställda och avdelningar.

Samt priser och utmärkelser, är vi också redovisas i forsknings ranking såsom forskning Excellence Framework (REF) som, under 2014, bedömt att 81% av forskningen vid Cranfield University är världsledande eller internationellt utmärkt.

Liga tabeller

Det är värt att påpeka att universitetsrankinglistor, som skapats för att hjälpa studenter in högre utbildning, täck institutioner som erbjuder både grundutbildning och forskarutbildning. Eftersom vi inte har grundutbildning och är helt forskarutbildning, är Cranfield University ofta inte med i ligan tabell ranking. Handelshögskolor rankas annorlunda och vår verksamhet skolan presterar konsekvent bra i Business School Ranking.

Ge utmärkelser

Vi presenterar utmärkelser till organisationer i vissa av de områden där vi är specialiserade. Sådana externa utmärkelser inkluderar The Best Factory Awards som sammanför de bästa tillverkarna i landet att utbyta bästa praxis och för att fira deras framgångar, och som bidrar till att säkerställa den brittiska tillverkningsindustrin är i framkant.

Varje år har vi inser också spetskompetens i vårt elev genom olika utmärkelser som presenteras på vår examen ceremonier.

Att döma utmärkelser

Den kaliber och kompetens hos vår personal innebär att de ofta inbjuden att vara medlemmar i externa bedömningspaneler för industrirelaterade utmärkelser som ges till andra i ett erkännande av deras affärsframgångar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilekonom I Management Och Corporate Sustainability

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Cranfield

Företagens sociala ansvar har aldrig varit mer relevant för våra organisationer - det säkerställer att företagen har en positiv inverkan på världen och gör det möjligt för samhället att nå sina mål. [+]

De

Företagens sociala ansvar har aldrig varit mer relevant för våra organisationer - det säkerställer att företagen har en positiv inverkan på världen och gör det möjligt för samhället att nå sina mål. Cranfield Management och Corporate Sustainability MSc kommer att lära dig praktiken av hur verkliga företag framgångsrikt inbäddar hållbarhet i sin kärnverksamhet syfte och strategi.

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 1 årLeverans: Undervisade moduler 65%, individuell uppsats 35%Kvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?

Kursen är utformad för ambitiösa akademiker med stort intresse för sociala, miljömässiga och ekonomiska konsekvenser som organisationer har på världen och tidiga karriärprofessorer som vill övergå till en hållbarhetsfokuserad roll. Den är lämplig för studenter som strävar efter att integrera hållbarhet i sin framtida ledarkarriär inom ett varierat utbud av privata, offentliga och ideella organisationer, sektorer och roller.... [-]


Civilingenjör I Autonom Fordonsdynamik Och Kontroll

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Den globala marknaden för obemannade och autonoma fordon växer snabbt. Autonoma luftburna fordon har många befintliga och potentiella tillämpningar, inklusive sökning och övervakning, kartläggning av grödor, miljö och väderövervakning. Autonoma grundfordon har mycket olika applikationer som fabriksautomatisering och minröjning ... [+]

Den globala marknaden för auto-, jord- och marina autonoma fordon har vuxit snabbt på grund av tillkomsten av droner och förare utan bil. Försvars-, rymd-, bil- och marinindustrin söker kandidater som är kända för viktiga aspekter av autonomi, inklusive dynamik

Vem är det till?

Den autonoma fordonsdynamik och kontroll MSc är en unik kurs för akademiker i teknik, fysik eller matematik som vill förvärva varaktiga och överförbara färdigheter i autonoma fordon för att driva karriärmöjligheter inom försvars-, rymd-, bil- och marina industrier.

Varför den här kursen?

Vi är unika genom att vi erbjuder en kombination av ämnen som är eftertraktade i den autonoma fordonsindustrin och inte omfattas av en enda MSc-kurs någon annanstans. Framgångsrika utexaminerade av vår MSc-kurs blir bekant i viktiga aspekter av autonomi som fördelaktigt skiljer dem från dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad... [-]


Civilingenjör I Avancerade Lätta Strukturer Och Effekter

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Det finns inga andra kurser som ger dedikerad specialutbildning i krasch-värdighet och inverkan, vilket kan skräddarsys efter dina karriärförhoppningar. Levereras med ett unikt fokus på applikation, kommer denna kurs att utrusta dig med starka analytiska färdigheter i strukturellt beteende och misslyckande för att du praktiskt kan tillämpa denna kunskap på verkliga tekniska problem medan du använder de senaste industristandard numeriska verktygen. [+]

Det finns inga andra kurser som ger dedikerad specialutbildning i krasch-värdighet och inverkan, vilket kan skräddarsys efter dina karriärförhoppningar. Levereras med ett unikt fokus på applikation, kommer denna kurs att utrusta dig med starka analytiska färdigheter i strukturellt beteende och misslyckande för att du praktiskt kan tillämpa denna kunskap på verkliga tekniska problem medan du använder de senaste industristandard numeriska verktygen.

Vem är det till?

Studenter som registrerar sig kommer från en mängd olika bakgrunder. Många har specifika karriärer i åtanke, till exempel arbete inom fordons- eller rymdforskning (konstruktion eller kraschskydd), materialutveckling för försvarstillämpningar eller för att arbeta inom numerisk kodutveckling / konsultverksamhet.... [-]


Civilingenjör I Avancerad Kemiteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

MSc i avancerad kemiteknik ger teknisk och ledarskapsutbildning som arbetsgivare efterfrågar alltmer från kemiska ingenjörer. Programmet erbjuder ett generellt alternativ för kemiteknik, som omfattar kärntekniska ämnen och en rad specialiserade valfria moduler. och ett Biorefining-alternativ (tidigare biobränsleprocessstekniken MSc), som ger en avancerad förståelse för produktion av bioenergi och biobränslen samtidigt som kunskapen om kemisk ingenjörsdisciplin stärks. [+]

Kemiteknik är nyckeln till att hantera globala utmaningar som rör ett hållbart utbud av ren energi, mat och vatten, genom produktion av kemikalier, funktionaliserade produkter och bränslen. MSc i avancerad kemiteknik ger teknisk och ledarskapsutbildning som arbetsgivare efterfrågar alltmer från kemiska ingenjörer. Programmet erbjuder ett generellt alternativ för kemiteknik, som omfattar kärntekniska ämnen och en rad specialiserade valfria moduler. och ett Biorefining-alternativ (tidigare biobränsleprocessstekniken MSc), som ger en avancerad förståelse för produktion av bioenergi och biobränslen samtidigt som kunskapen om kemisk ingenjörsdisciplin stärks.

Vem är det till?... [-]

Civilingenjör I Avancerad Maskinteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

En generell avancerad maskinteknik som är särskilt relevant för energi- och transportsektorerna, inklusive maskinteknisk design och bedömning. Studenterna kommer att lära sig projektledning, design, datorstödd teknik, drift och optimering av maskiner, strukturmekanik och integritet. [+]

En generell avancerad maskinteknik som är särskilt relevant för energi- och transportsektorerna, inklusive maskinteknisk design och bedömning. Studenterna kommer att lära sig projektledning, design, datorstödd teknik, drift och optimering av maskiner, strukturmekanik och integritet.

Vem är det till?

Avancerad maskinteknik på Cranfield är unik eftersom den erbjuder dig ett brett utbud av maskintekniska projekt med den extra delen av en management smak. Detta ger dig möjlighet att förbättra din maskinteknik med sikte på att utveckla din karriär i hanteringen av stora tekniska projekt.

Förutom förvaltning, kommunikation, lagarbete och forskning, kommer du att uppnå åtminstone följande lärandemål från denna examen:... [-]


Civilingenjör I Avancerad Motorsportteknik

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Motorsport är en krävande värld som kräver total engagemang från sina ingenjörer. Utan deras kompetens och expertis, får de inte ens ras. Denna MSc kommer att stärka dina kunskaper och kompetens i förhållande till motorsport och högpresterande teknik genom en rigorös kombination av undervisning och motorsport relaterat projektarbete. [+]

Motorsport är en krävande värld som kräver total engagemang från sina ingenjörer. Utan deras kompetens och expertis, får de inte ens ras. Denna MSc kommer att stärka dina kunskaper och kompetens i förhållande till motorsport och högpresterande teknik genom en rigorös kombination av undervisning och motorsport relaterat projektarbete.

Vem är det till?

Utvecklat i samarbete med ledande motorsportföretag, förbereder detta forskarutbildning kandidater för en karriär inom motorsport eller avancerad teknik.

Varför den här kursen?

Kursen syftar till att ge dig en god förståelse för de grundläggande vetenskapliga, tekniska och ledande principerna som ingår i motorsport och deras genomförande inom ett högteknologiskt sammanhang.... [-]


Civilingenjör I Cleantech Entrepreneurship

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

MSc i Cleantech Entrepreneurship kombinerar Cranfields styrkor inom miljövetenskap, teknik och entreprenörskap för att utrusta framtida ledare inom Cleantech-sektorn med kunskap och färdigheter att utveckla och kommersialisera teknik när en möjlighet har identifierats. [+]

I dagens milda ekonomiska klimat, presenterar alternativa energistrategier och ren teknik (Cleantech) unika utmaningar för teknologisk kommersialisering. Cleantech kommer att spela en viktig roll för att utveckla framgångsrika lågkolonekonomier över hela världen, och det behöver utbildad personal att uppnå detta. Cleantech hänvisar till alla processer, produkter eller tjänster som minskar negativa miljöpåverkan genom betydande energieffektivitetsförbättringar, hållbar resursanvändning eller miljöskyddsåtgärder och innehåller ett brett spektrum av teknik för återvinning, förnybar energi, energieffektivitet, gråvatten, etc. MSc i Cleantech Entrepreneurship kombinerar Cranfields styrkor inom miljövetenskap, teknik och entreprenörskap för att utrusta framtida ledare inom Cleantech-sektorn med kunskap och färdigheter att utveckla och kommersialisera teknik när en möjlighet har identifierats.Vem är det till?... [-]

Civilingenjör I Datateknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Utveckling av teknikutveckling är ett av huvudområdena inom den europeiska informationsteknologisektorn. Det är ett snabbt rörligt ämne av avgörande betydelse för industrin och utgör grunden för ett brett och växande utbud av applikationer. Denna kurs med dess blandning av kompetensbaserat och ämnesspecifikt material har det grundläggande målet att utrusta dig med de generiska praktisk kompetenserna och den aktuella kunskapen som kan anpassas till det stora utbudet av applikationer som detta område tar upp. [+]

Utveckling av teknikutveckling är ett av huvudområdena inom den europeiska informationsteknologisektorn. Det är ett snabbt rörligt ämne av avgörande betydelse för industrin och utgör grunden för ett brett och växande utbud av applikationer.

Denna kurs med dess blandning av kompetensbaserat och ämnesspecifikt material har det grundläggande målet att utrusta dig med de generiska praktisk kompetenserna och den aktuella kunskapen som kan anpassas till det stora utbudet av applikationer som detta område tar upp.

Välj mellan tre specialalternativ:

Datorstödd teknikDator- och maskinvisionProgramvaruteknik för teknisk databehandling.Vem är det till?

Om du tänker göra en karriär inom mjukvaruutveckling, oavsett om det är i datacentret, på skrivbordet eller i det snabbt växande mobilapplikationsutrymmet, måste du ha en stark grund i programvaruteknik. Civilingenjörsutbildningen i datavetenskapsteknik är unik eftersom den kombinerar programvaruteknik med högpresterande datorer, vilket ger dig de verktyg och tekniker som arbetsgivare letar efter och en fördel på arbetsmarknaden.... [-]


Civilingenjör I Ekonomi Och Ledning

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Cranfield

Ekonomi och Management MSc, rankad som en topp 10 brittiska magisterexamen i finans, tillhandahåller en solid grund för ekonomi och förvaltning, grundlig utbildning i relevanta verktyg och tekniker och visar hur man applicerar dem praktiskt i det globala arbetsplatsen. [+]

Rankad som en topp 10 brittiska mästare i finans av Financial Times (2017), den

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 1 årLeverans: Lärda moduler 60%, individuellt projekt 40%Kvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?Kandidater med en önskan att utveckla sin kunskap och färdigheter inom ekonomi och förvaltning innan de söker sin första professionella rollProfessionella med yrkeserfarenhet inom finans eller förvaltning som försöker ta sin karriär till nästa nivåPersoner som vill lära sig av fakulteten som har erfarenhet av näringsliv och kan få sin kunskap till programmetKlassprofil 2017/18 *:Kön:

* Ovanstående data kombinerar 2017/18 klassprofilerna för de två Cranfield Finance MSc-kurser.... [-]


Civilingenjör I Energisystem Och Termiska Processer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Rationell och ekonomisk användning av energi, med minst skada på miljön, är avgörande för vår planets framtid. Att uppnå energieffektivitet och minska miljöföroreningar är allt viktigare aspekter av professionell teknik. Kursen utrustade kandidater och praktiserande ingenjörer med en djup förståelse för de grundläggande frågorna om energiförbrukning inom industri och kommersiella sektorer. [+]

Rationell och ekonomisk användning av energi, med minst skada på miljön, är avgörande för vår planets framtid. Att uppnå energieffektivitet och minska miljöföroreningar är allt viktigare aspekter av professionell teknik. Kursen utrustade kandidater och praktiserande ingenjörer med en djup förståelse för de grundläggande frågorna om energiförbrukning inom industri och kommersiella sektorer.

Vem är det till?

Civilingenjören i energisystem och processer består av nio lärda moduler, inklusive ett projekt för energirevisionsgrupp och ett individuellt forskningsprojekt.

Kursen har utvecklats för att ge aktuell teknisk kunskap och färdigheter som krävs för att uppnå bättre energihantering, utformning av energieffektiva system och processer, utnyttjande av förnybara energikällor och kostnadseffektiv minskning och kontroll av föroreningar. Denna kunskap kan tillämpas direkt för att hjälpa olika sektorer av ekonomin att förbättra sin konkurrenskraft mot minskande resurser, sannolika väsentliga ökningar av energikostnader och det brådskande kravet att följa de alltmer restriktiva föroreningsstandarderna. Kursen är lämplig för ingenjörsvetenskapliga och tillämpade vetenskapsmedborgare som vill starta framgångsrika karriärer som miljömedvetna energifackmän.... [-]


Civilingenjör I Flygplatsplanering Och Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

En unik kurs skapad för att möta en efterfrågan som tydligt anges av arbetsgivare för akademiker som är kvalificerade och kvalificerade inom flygplatsens affärsutveckling, planering, design, drift och miljöledning. Studera på den enda brittiska universitetsområdet med en fullt fungerande flygplats. [+]

En unik kurs skapad för att möta en efterfrågan som tydligt anges av arbetsgivare för akademiker som är kvalificerade och kvalificerade inom flygplatsens affärsutveckling, planering, design, drift och miljöledning. Studera på den enda brittiska universitetsområdet med en fullt fungerande flygplats.

Vem är det till?

Cranfield University är det enda universitetet i världen som driver en engelskspråkig masters kurs i flygplatsplanering och -ledning. Att uppnå denna mycket relevanta och globalt respekterade examen gör att du kan sticka ut på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Cranfalls Center for Air Transport Management kombinerar en mängd praktisk kompetens med omfattande forskning, konsulttjänster och lärarupplevelse i ett centre of excellence. Vi har tillhandahållit forskarutbildning i nästan sextio år. Du kan vara säker på att din kvalifikation kommer att värderas och respekteras av arbetsgivare över hela världen.... [-]


Civilingenjör I Flygteknik

Campusstudier Deltid 3 år February 2019 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Med en förväntad efterfrågan på 27 000 nya civila flyglinjer fram till 2030 står industrin inför ett brist på forskarutbildningsingenjörer för att möta framtida industrins behov. Flygtekniker behöver en kombination av tekniska och affärsmässiga färdigheter för dagens rymdteknikprojekt. Kursen kommer att bredda din förståelse av flygteknik och designämnen och ge dig en stark grund för karriärutveckling inom tekniska, integrations- och ledarroll roller. [+]

Med en förväntad efterfrågan på 27 000 nya civila flyglinjer fram till 2030 står industrin inför ett brist på forskarutbildningsingenjörer för att möta framtida industrins behov. Flygtekniker behöver en kombination av tekniska och affärsmässiga färdigheter för dagens rymdteknikprojekt. Kursen kommer att bredda din förståelse av flygteknik och designämnen och ge dig en stark grund för karriärutveckling inom tekniska, integrations- och ledarroll roller.

Vem är det till?

Vi känner igen utmaningen att genomföra deltidstudier medan du arbetar. Kursen är speciellt utformad för personer som arbetar inom teknik- eller teknisk ledning inom flygindustrin som vill studera för en ackrediterad mastergrad medan de är anställda.... [-]


Civilingenjör I Flygtransportledning (Executive)

Campusstudier Deltid 2 - 3 år July 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Utformad för att utrusta dig med färdigheter för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer inom flygbranschen, inklusive flygbolag, flygbolag och myndigheter, civila luftfartsavdelningar, lufttransporter och flygbolag. Denna flexibla Executive Course på deltid, tillgänglig antingen på Cranfield eller Singapore (via Singapore Aviation Academy), täcker ett brett spektrum av strategiska strategier för hantering för att du ska kunna fördjupa din karriär inom flygbranschen. Fokusera på ämnen som matchar dina individuella intressen och karriärförhoppningar, medan du är kvar i anställning. [+]

Utformad för att utrusta dig med färdigheter för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer inom flygbranschen, inklusive flygbolag, flygbolag och myndigheter, civila luftfartsavdelningar, lufttransporter och flygbolag.

Denna flexibla Executive Course på deltid, tillgänglig antingen på Cranfield eller Singapore (via Singapore Aviation Academy), täcker ett brett spektrum av strategiska strategier för hantering för att du ska kunna fördjupa din karriär inom flygbranschen. Fokusera på ämnen som matchar dina individuella intressen och karriärförhoppningar, medan du är kvar i anställning.

Vem är det till?

Skapad för att möta efterfrågan på mer flexibel verkställande undervisning inom flygtransportledning, är den här kursen lämplig för dem som behöver en bred kunskap om strategiska frågor om luftfartsstyrning, samtidigt som de är kvar i heltidsanställning. Det kombinerar obligatorisk flygtrafik kärninlärning med ökat fokus på ledarskap och personlig utveckling inklusive ledande, interpersonella, finansiella och analytiska färdigheter. Accelerera din karriärutveckling genom att fokusera på ämnen som matchar dina individuella intressen och karriärförhoppningar.... [-]


Civilingenjör I Fordonsindustrin

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Upprättad i över 50 år med utmärkta industriella förbindelser och enastående rekord för sysselsättningen av sina utexaminerade har denna kurs utvecklats för att ge industrin högkaliberingenjörer som är utrustade med nödvändiga färdigheter för att främja fordonstekniken för att möta kraven från framtida. [+]

Upprättad i över 50 år med utmärkta industriella förbindelser och enastående rekord för sysselsättningen av sina utexaminerade har denna kurs utvecklats för att ge industrin högkaliberingenjörer som är utrustade med nödvändiga färdigheter för att främja fordonstekniken för att möta kraven från framtida.

Vem är det till?

Civilingenjörsingenjörsutbildningen är lämplig för kandidatexamen inom teknik, fysik eller matematik och kommer att förbereda dig för en karriär inom detta spännande område, från motordesign till hybrid- och elfordon, chassi och bromsoperationer och mycket mer.

Varför den här kursen?

Kursen syftar till att ge akademiker med tekniska egenskaper, överförbara färdigheter och självständig inlärningsförmåga för att göra dem effektiva i organisationer som designar och utvecklar bilprodukter. Våra strategiska förbindelser med industrin säkerställer att allt kursmaterial är relevant, aktuellt och möter behoven hos organisationer som konkurrerar inom bilbranschen. Den här branschledda utbildningen gör Cranfield kandidater till några av de mest önskvärda i världen för att bilföretag ska rekrytera.... [-]


Civilingenjör I Förnybar Energi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

MSc-portföljen inom vårt energi- och energiprogram har nyligen granskats. Det här är att se till att våra kurser är attraktiva för potentiella studenter och att se till att kursrubrikerna och studenternas lärandemål är relevanta för framtida arbetsgivare. Som ett resultat av översynen för oktober 2018 kommer denna kurs att gå samman med andra förnybara kurser för att bli förnybar energi. [+]

MSc-portföljen inom vårt energi- och energiprogram har nyligen granskats. Det här är att se till att våra kurser är attraktiva för potentiella studenter och att se till att kursrubrikerna och studenternas lärandemål är relevanta för framtida arbetsgivare. Som en följd av översynen för oktober 2018 kommer denna kurs att gå samman med andra förnybara kurser för att bli förnybar energi.

Klimatförändringar, växande populationer och begränsade resurser för fossila bränslen innebär att efterfrågan på förnybar energi fortsätter i en allt större takt. Förnybar energi står nu i centrum för varje informerad diskussion om hållbarhet, säkerhet och överkomliga priser.... [-]


Civilingenjör I Förvaltning

Campusstudier Heltid 13 månader September 2018 Storbritannien Cranfield

Cranfield Management MSc kommer att utrusta dig med de kunskaper och praktiska färdigheter du behöver för att hantera komplexa affärsutmaningar och förbereda dig för krävande chefsroller i framtiden. [+]

De

Management MSc kommer att utrusta dig med de kunskaper och praktiska färdigheter du behöver för att hantera komplexa affärsutmaningar och förbereda dig för krävande chefsroller i framtiden. Den innehåller en distinkt blandning av teori med praktisk tillämpning genom mycket erfarenhetssimuleringar, konsultationer, tävlingar och projektarbete. Det ger dig också möjlighet att få ovärderlig arbetslivserfarenhet hos ett företag under ett tre månaders kostnadsutbetalat, internt praktikprojekt .

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 13 månaderLeverans: Lärda moduler (60%) bedöms genom en kombination av skriftliga uppdrag, tentor och grupparbete / presentation. Praktikprojektrapporten / avhandlingen (40%) skrivs individuellt och skickas i slutet av kursen.Kvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?Kandidater med en önskan att utveckla sin kunskap och färdigheter i förvaltningen innan de söker sin första professionella roll.Tidiga karriärprofessorer med en passion för affärer och ambitioner att ta sin karriär till nästa nivå.Klassprofil 2017/18 *:Kön: ... [-]

Civilingenjör I Förvaltning Och Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Cranfield

Management and Entrepreneurship MSc lär dig hur du startar ditt eget företag, växer ett familjeföretag eller innoverar inom en befintlig organisation. [+]

De

Cranfield Management and Entrepreneurship MSc delar kursinnehåll, inklusive moduler och andra programaktiviteter, med vårt Management MSc-program, som rankas 1: a i Storbritannien och 7: e i världen i The Economist Which MBA? Masters in Management (MiM) 2017 ranking.

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 1 årLeverans: Lärda moduler (60%) bedöms genom en kombination av skriftliga uppdrag, tentor och grupparbete / presentation. Examensarbetet (40%) skrivs individuellt och skickas i slutet av kursen.Kvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?Ambitiösa nyutexaminerade från någon akademisk bakgrund som vill starta eget företag eller bli involverade i att förvalta ett familjeföretag.Entreprenörer som vill växa och utveckla sin verksamhet på något stadium av sin livscykel.Aspirerande yrkesverksamma som vill integrera företagandeanknytning i sin framtida ledarskapskarriär.Klassprofil 2017/18 *:Kön: ... [-]

Civilingenjör I Förvaltning Och Informationssystem

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Det finns ett stort kunskapsskillnad mellan chefer i organisationer som är förvirrade av IT-systemen och den tekniska personal som levererar dem. Våra kandidater spelar en avgörande roll för att integrera språket och praktiken för företagsledning och teknik. Utveckla din förståelse för samspelet mellan IT, organisation och människors beteende för att förbereda dig för ledande befattningar inom affärsverksamhet och IKT-projekt. [+]

Det finns ett stort kunskapsskillnad mellan chefer i organisationer som är förvirrade av IT-systemen och den tekniska personal som levererar dem. Våra kandidater spelar en avgörande roll för att integrera språket och praktiken för företagsledning och teknik. Utveckla din förståelse för samspelet mellan IT, organisation och människors beteende för att förbereda dig för ledande befattningar inom affärsverksamhet och IKT-projekt.

Vem är det till?

Denna kurs är lämplig för kandidater med vetenskap, teknik, IT eller företagsrelaterade examina angelägna om att bedriva karriär inom en rad branscher eller akademi; eller akademiker som för närvarande arbetar i industrin angelägen om att utöka sina kvalifikationer eller driva karriärbyte eller individer med andra kvalifikationer som har betydande relevant erfarenhet.... [-]


Civilingenjör I Geografisk Informationshantering

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Denna MSc är unik för att ge en balanserad täckning av nyckel GIS-tekniken. Kursen har utvecklats i samarbete med industrin, som svar på den ökade efterfrågan globalt för multidisciplinära chefer, rådgivare och konsulter inom resurshantering. [+]

Denna MSc är unik för att ge en balanserad täckning av nyckel GIS-tekniken. Kursen har utvecklats i samarbete med industrin, som svar på den ökade efterfrågan globalt för multidisciplinära chefer, rådgivare och konsulter inom resurshantering.

Vem är det till?

Vi välkomnar studenter från olika bakgrunder som har en passion för teknik och data, har ett intresse av att lösa verkliga problem och få en positiv inverkan. Du kommer att skaffa dig erfarenhet av rumslig problemlösning i världsklass och utveckla en rad personliga och ledarskapsförmåga för att ställa dig på vägen för en utmanande och givande karriär inom ett av de växande bransch- och forskningsområden som nu rutinmässigt använder sig av GI-teknik. Kursen omfattar ett varierat urval av fallstudiearbeten, handledning och föreläsningar ledda av centrumpersonal och ledande besökande föreläsare från industrin.... [-]


Civilingenjör I Global Produktutveckling Och -ledning

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Tillverknings- och serviceindustrin kräver många fler talanger som kan ta itu med de utmaningar som kommer att fungera i en komplex global miljö. Lär dig avancerade tekniker för att integrera produktutveckling på olika nivåer, och hur man utformar och tillverkar intelligenta, hållbara och internationellt konkurrenskraftiga produkter. [+]

Tillverknings- och serviceindustrin kräver många fler talanger som kan ta itu med de utmaningar som kommer att fungera i en komplex global miljö. Lär dig avancerade tekniker för att integrera produktutveckling på olika nivåer, och hur man utformar och tillverkar intelligenta, hållbara och internationellt konkurrenskraftiga produkter.

Vem är det till?

Denna verkligt världsledande kurs har utformats för att tillgodose behovet av högutbildade företagsledare som kan svara på utmaningar och krav på moderna globaliserade marknader.

Utformad för yrkesmässiga yrkesverksamma, karriärväxlare och ambitiösa, internationellt fokuserade akademiker som vill förbättra sina karriärer i ett globalt sammanhang. Vi utvecklar globala tänkare som kan tillämpa sin kunskap om globala marknader för att effektivt hantera gränsöverskridande lag och utveckla internationellt konkurrenskraftiga produkter och tjänster.... [-]


Civilingenjör I Hela Livet Systemunderhåll (Executive)

Campusstudier Deltid 2 - 3 år Öppen antagning Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Kursen ger en grundläggande grund för framtida ledare i organisationer som vill maximera användningsvärdet för komplexa produkter med lång livslängd och bli förändringsledare för systemunderhåll. Nya och integrerade metoder krävs för att utveckla överlägsen livslängdsstödskapacitet för att möta aktieägarnas och intressenternas krav. [+]

Kursen ger en grundläggande grund för framtida ledare i organisationer som vill maximera användningsvärdet för komplexa produkter med lång livslängd och bli förändringsledare för systemunderhåll. Nya och integrerade metoder krävs för att utveckla överlägsen livslängdsstödskapacitet för att möta aktieägarnas och intressenternas krav.

Vem är det till?

Utvecklat av Cranfield University i samarbete med Rolls-Royce och Bombardier Transportation, har denna MSc designats för kapitalförvaltare och underhållsarbetare. Vi strävar efter att förbättra dina färdigheter och ta itu med behovet av högutbildade individer som är involverade i stöd av komplex utrustning och system. Du kan i slutändan bidra till att uppnå konkurrensfördelar för din organisation. Strukturerad för att ge maximal nytta av att lära sig med minimaltid bort från arbetsmiljön.... [-]


Civilingenjör I Inköp Och Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Cranfield

Cranfield Procurement och Supply Chain Management MSc bygger på den världsberömda Cranfield Logistics and Supply Chain Management MSc, som firar sitt 35-årsjubileum i år. Programmet har samverkats med seniorleverantörer och leverantörer av försörjningskedjor och levereras av Europas största specialistkedja för förvaltningskedjor. Det kommer att ge dig den specialistkunskap och färdigheter som du behöver för att främja din karriär som en upphandling och leverantörskedja professionell. [+]

De

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 1 årLeverans: Lärda moduler 60%, individuellt projekt 40%Kvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?Nyutexaminerade med en bra grundutbildning som vill ha en bred förståelse för upphandling och supply chain management och vill förbereda sig för en första professionell roll och framtida karriär inom området.Procurement- och leverantörskedjepersonal i de tidiga stadierna av sin karriär som vill förbättra sina kunskaper och färdigheter och flytta till nästa nivå professionellt.Klassprofil 2017/18 *:Kön:

* Ovanstående data kombinerar 2017/18 klassprofilerna för de två Cranfield Supply Chain MSc-kurser.... [-]


Civilingenjör I Livsmedelskedjan

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Cranfield + 1 fler

Vår Food Chain Systems MSc har utvecklats till följd av omfattande branschledd forskning. Kursen granskar hela livsmedelskedjan från förskörd till marknad med det övergripande målet att förbättra kvaliteten och säkerheten i maten. [+]

Vår Food Chain Systems MSc har utvecklats till följd av omfattande branschledd forskning. Kursen granskar hela livsmedelskedjan från förskörd till marknad med det övergripande målet att förbättra kvaliteten och säkerheten i maten.Vem är det till?

Kursen är lämplig för nyutexaminerade från en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund som är intresserad av karriär inom livsmedelsindustrin. Kursen är också perfekt för yrkesverksamma som redan arbetar i branschen som vill träna för att vidareutveckla sin karriär. Fulltid och deltid erbjuds kursen flexibilitet och stöd för de som vill träna medan de är kvar i anställning.

Food Chain Systems MSc ingår i jordbruks- och matprogrammet. Det ger en kritisk uppskattning av de frågor som rör produktion och leverans av säker mat i den moderna världen. Genom integrering av vetenskapliga, tekniska och ledningsfaktorer lär eleverna att lära sig att använda matresurser mer effektivt för att uppnå högre kvalitet och säkrare livsmedelsproduktion samt att framgångsrikt förstå och hantera matförsörjningskedjor.... [-]


Civilingenjör I Logistik Och Supply Chain Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Cranfield

Cranfield Logistics and Supply Chain Management MSc firar sitt 35-årsjubileum i år. Programmet har utformats tillsammans med senior logistik- och leverantörskedjans yrkesverksamma och levereras av Europas största specialist inom logistik och supply chain management. Det kommer att ge dig den specialistkunskap och färdigheter som du behöver för att främja din karriär som en logistik- och leverantörskedja professionell. [+]

The Cranfield

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 1 årLeverans: Lärda moduler 60%, individuellt projekt 40%Kvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?Nyutexaminerade med en bra grundutbildning som vill ha en bred förståelse av logistik och försörjningskedjestyrning och vill förbereda sig för en första professionell roll och framtida karriär inom området.Logistik- och leverantörskedjepersonal i de tidiga stadierna av sin karriär vill förbättra sina kunskaper och färdigheter och flytta till nästa nivå professionellt.Klassprofil 2017/18 *:Kön:

* Ovanstående data kombinerar 2017/18 klassprofilerna för de två Cranfield Supply Chain MSc-kurser.... [-]


Civilingenjör I Luftfartshantering

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

I dagens snabbt föränderliga luftfartsmiljö kräver industrin tillgång till avancerad och omfattande kunskap, i kombination med en djup förståelse för sina behov. [+]

I dagens snabbt föränderliga luftfartsmiljö kräver industrin tillgång till avancerad och omfattande kunskap, i kombination med en djup förståelse för sina behov.

Utformad för att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer inom flygbranschen, inklusive flygbolag, flygbolag och myndigheter, civila luftfartsavdelningar, lufttransporter och flygbolag. Starka branschförbindelser och framgång för att placera akademiker i denna sektor i över 50 år.

Vem är det till?

Kursen är lämplig för studenter med examen inom flygteknik, ekonomi, företagsekonomi och geografi eller dem med påvisbar erfarenhet inom flygbranschen.... [-]


Civilingenjör I Manufacturing Technology Och Management

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Tillverkningen stödjer ekonomins framgång. Ökningen av den 4: e industrirevolutionen skapar nya och spännande affärsmöjligheter globalt. Välj mellan valfria moduler för att specialisera din studie. Täck bredden av både teknisk och affärsmässig kompetens för att få en verklig inverkan i din valda karriär. [+]

Tillverkningen stödjer ekonomins framgång. Ökningen av den 4: e industrirevolutionen skapar nya och spännande affärsmöjligheter globalt. Välj mellan valfria moduler för att specialisera din studie. Täck bredden av både teknisk och affärsmässig kompetens för att få en verklig inverkan i din valda karriär.

Vem är det till?

Kursen är utvecklad för mekaniska och materialingenjörer som vill engagera sig i högteknologiska tillverkningsmetoder för att kunna utveckla innovativa produkter.

Varför den här kursen?

Tillverkningstekniken är ansvarig för leverans av nästa generations produkter som påverkar sektorer som bil- och rymdindustrin. Du kommer att lära dig av experter inom kompositer, beläggningar, metrologi och förvaltning för att bara nämna några, förse dig med teknisk kunskap för att leverera och stödja ny produktutveckling.... [-]


Civilingenjör I Mark Restaurering Och återvinning

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Den här kursen är utformad för att möta de ökande kraven på att hantera och återställa nedbrutna markar så nära som möjligt till den ursprungliga statusen. Den här kursen syftar till att ge den kunskap och färdigheter som behövs för att överbrygga klyftan mellan skadat mark och fullt restaurerade ekosystem. [+]

Den här kursen är utformad för att möta de ökande kraven på att hantera och återställa nedbrutna markar så nära som möjligt till den ursprungliga statusen. Den här kursen syftar till att ge den kunskap och färdigheter som behövs för att överbrygga klyftan mellan skadat mark och fullt restaurerade ekosystem.

Vem är det till?

Landåtervinning och restaurering MSc är lämplig för ekologi, naturvetenskap, geografi och ingenjörsexamen, eller yrkesverksamma från antingen en vetenskaplig eller teknisk bakgrund.

Kursen omfattar åtta lärda moduler, ett integrerat gruppprojekt och ett individuellt uppsatsprojekt. Det ger färdigheter att bedöma, planera och genomföra strategier som behövs för att återställa, återvinna och avhjälpa degraderat mark för att stödja ekosystemets funktioner och tjänster.... [-]


Civilingenjör I Miljöledning För Företag

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Hanteringen av den naturliga miljön är allt viktigare inom alla sektorer från företag till offentlig politik. Denna kurs kommer att utrusta dig för att kritiskt utvärdera miljöfrågor och bidra till den ekonomiska och politiska beslutsprocessen i organisationer av alla storlekar. [+]

Hanteringen av den naturliga miljön är allt viktigare inom alla sektorer från företag till offentlig politik. Denna kurs kommer att utrusta dig för att kritiskt utvärdera miljöproblem och bidra till den ekonomiska och politiska beslutsprocessen i organisationer av alla storlekar.

Vem är det till?

Kursen ger studenterna den nödvändiga uppdaterade kunskapen och förståelsen av miljöfrågor, eftersom de påverkar de offentliga, privata och frivilliga sektorerna. Det ger också eleverna förmåga och färdigheter att kritiskt bedöma alternativa miljöåtgärder och utveckla förmågan att identifiera och rekommendera lämpliga lösningar för effektiv miljöledning.

Kärnmoduler utvecklar en rad kunskaper och färdigheter inklusive miljöprinciper (t.ex. ekosystemtjänster), ekonomiska och finansiella metoder samt sociala, politiska och styrande synpunkter. Valbara ämnen tillåter vidare utveckling av ekonomi och strategiska tänkande metoder, eller andra färdigheter inklusive risk kommunikation, miljö livscykelanalys och miljörevision.... [-]


Civilingenjör I Miljöteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Det finns ett växande behov av miljöingenjörer som förstår teknik för föroreningsbekämpning och kommersiella affärsmöjligheter. Kursen ger studenterna kunskaper och färdigheter för att lösa ett brett spektrum av miljötekniska utmaningar. [+]

Det finns ett växande behov av miljöingenjörer som förstår teknik för föroreningsbekämpning och kommersiella affärsmöjligheter. Kursen ger studenterna kunskaper och färdigheter för att lösa ett brett spektrum av miljötekniska utmaningar.

Vem är det till?

Lämplig för forskarutredare och ingenjörer som arbetar med skydd och förbättring av människans liv genom förbättring och skydd av miljökvaliteten både i lokal och global skala.

MSc-kursen omfattar åtta bedömda moduler, ett integrerat gruppprojekt och ett individuellt projekt. Studenter som genomför forskarutbildningen (PgDip) klarar de åtta modulerna och gruppprojektet. Examensbevis (PgCert) studenter är skyldiga att slutföra sex av de åtta modulerna.... [-]


Civilingenjör I Miljövattenhantering

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Runt om i världen påverkas kvaliteten och mängden vatten i strömmar, floder, sjöar, våtmarker och underjordiska marknader betydligt av mänsklig aktivitet. På Cranfield University satsar vi på våra branschförbindelser för att ge studenterna den aktuella kompetensen och kunskapen som behövs för att hantera dessa utmaningar i en karriär i dagens miljövattenhanteringssektor. [+]

Runt om i världen påverkas kvaliteten och mängden vatten i strömmar, floder, sjöar, våtmarker och underjordiska marknader betydligt av mänsklig aktivitet. På Cranfield University satsar vi på våra branschförbindelser för att ge studenterna den aktuella kompetensen och kunskapen som behövs för att hantera dessa utmaningar i en karriär i dagens miljövattenhanteringssektor.

Vem är det till?

Kursen är idealisk för studenter som vill utveckla den kompetens som behövs för att lösa problem med miljövattenhantering. Det är utformat för att komplettera och utöka din befintliga kunskap om vetenskap, politik och övning, vilket gör det lämpligt för studenter från en rad olika bakgrunder. Nyare studenter har gått med oss ​​från forskarutbildningen och civilingenjörsutbildningen (civil-, hydraulik-, jordbruks-), fysisk geografi, kemi och miljövetenskap samt från yrkeskarriärer.... [-]


Civilingenjör I Offshore Engineering

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Offshore Engineering är en snabbt utvecklande disciplin. Förutom dess traditionella relevans för oljan [+]

Offshore Engineering är en snabbt utvecklande disciplin. Förutom dess traditionella relevans för oljan

Vem är det till?

Denna kurs är lämplig för ingenjörsvetenskap, matematik eller naturvetenskapliga kandidater som vill specialisera sig inom Offshore Engineering. Det utvecklar professionella ingenjörer och forskare med tvärvetenskapliga färdigheter och förmåga att analysera nuvarande och framtida problem med offshore-energiteknik.

Cranfields MSc i Offshore Engineering kan tillhandahålla de nya färdigheter som behövs över hela denna snabbutvecklade sektor, tillsammans med den grundläggande tekniska förståelsen som krävs, oberoende av applikationen. Spännande nya discipliner undervisade i denna MSc inkluderar avancerad drift och underhåll av offshore tillgångar; Hälsa, Säkerhet, Säkerhet och Miljö; och risk och tillförlitlighet. Studenter som ansöker om denna MSc kommer att kunna välja mellan två linjer: en med inriktning på detaljerade tekniska aspekter och den andra med inriktning på offshore-förvaltning. Kandidater med en MSc i Offshore Engineering kommer att kunna arbeta inom en rad olika branscher, inklusive förnybara energikällor, olja... [-]


Civilingenjör I Process Systems Engineering

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Processsystemteknik behandlar design, drift, optimering och kontroll av alla typer av kemiska, fysiska och biologiska processer genom att använda systematiska datorstödda tillvägagångssätt. Dess stora utmaningar är utvecklingen av begrepp, metoder och modeller för förutsägelse av prestanda och beslutsfattande för ett tekniskt system. [+]

Processsystemteknik behandlar design, drift, optimering och kontroll av alla typer av kemiska, fysiska och biologiska processer genom att använda systematiska datorstödda tillvägagångssätt. Dess stora utmaningar är utvecklingen av begrepp, metoder och modeller för förutsägelse av prestanda och beslutsfattande för ett tekniskt system.

Vem är det till?

Lämplig för ingenjörs-och tillämpad vetenskaplig kandidatexamen som vill starta framgångsrika karriärer som processystemteknikare.

Kursen utrustade kandidater och praktiserande ingenjörer med en fördjupad kunskap om grundsystemen för processystem och en utmärkt kompetens inom användandet av state-of-the-art metoder för att hantera de stora operativa och designproblemen i den moderna processindustrin. Kursen ger aktuell teknisk kunskap och färdigheter som krävs för att uppnå bästa ledning, design, styrning och drift av effektiva processystem.... [-]


Civilingenjör I Rymddynamik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kursen ger både grundläggande och tillämpad kunskap för att förstå luftflöden, fordonsdynamik och kontroll och metoder för beräkningsmodellering. Det ger dig praktisk erfarenhet av mätning, analys, modellering och simulering av luftflöden och flygbilar. Du har valet av två specialalternativ som du valde när du påbörjar dina studier: Flight Dynamics eller Aerodynamics. [+]

Kursen ger både grundläggande och tillämpad kunskap för att förstå luftflöden, fordonsdynamik och kontroll och metoder för beräkningsmodellering. Det ger dig praktisk erfarenhet av mätning, analys, modellering och simulering av luftflöden och flygbilar.

Du har valet av två specialalternativ som du valde när du påbörjar dina studier: Flight Dynamics eller Aerodynamics.

Vem är det till?

Lämplig om du har intresse för aerodynamisk design, flödesstyrning, flödesmätning, flygdynamik och flygkontroll. Välj ditt specialistalternativ när du börjar på studierna.

Flight Dynamics alternativ: om du vill utveckla en karriär inom flygfysik och flygplans stabilitet och kontroll, mer specifikt inom områdena flygstyrningssystem, flygsimulering och flygprovning.Aerodynamik alternativ: om du vill utveckla en karriär inom flygfysik och särskilt inom flödesimulering, flödesmätning och flödesstyrning.Varför den här kursen?... [-]

Civilingenjör I Rymdmaterial

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kursen behandlar det viktiga behovet som identifierats i olika bransch- och regeringsrapporter för ingenjörsexamen med specialkunskaperna för att utnyttja framtida teknologier för långsiktig ekonomisk tillväxt inom rymdindustrin ... [+]

Kursen behandlar hur man förbättrar och utvecklar material för flygapplikationer, inklusive material för flygplan, flygmotor och ökad användning av smarta och funktionella material. Plus utveckling av nya material, förbättring av nuvarande material och tillämpning i nya och nya strukturer.

Vem är det till?

Det finns ett behov av ingenjörer med specialkunskaper för att utveckla nya material för nästa generations flygplan och den framtida flygindustrin. Under kursen kommer du att täcka förbättring och utveckling av material för luftfartssökningar, inklusive material för flygplan, flygmotorer och ökad användning av smarta och funktionella material.

Varför den här kursen?... [-]

Civilingenjör I Rymdproduktion

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Specialkunskaperna inom rymdproduktionssystem är viktiga för att driva produktivitetsförbättringar. Du kommer att få den eftertraktade förmågan att hantera viktiga förbättringsprogram inom flygindustrin eller inleda insatser som ger förbättringar för företagens prestationer. [+]

Specialkunskaperna inom rymdproduktionssystem är viktiga för att driva produktivitetsförbättringar. Du kommer att få den eftertraktade förmågan att hantera viktiga förbättringsprogram inom flygindustrin eller inleda insatser som ger förbättringar för företagens prestationer.

Vem är det till?

Kursen utvecklar framtida flygteknik ingenjörer och chefer som kommer att kunna hantera stora förbättringsprogram eller inleda ingrepp som ger förbättringar av prestanda hos deras flygindustrin.

Varför den här kursen?

Kursen kombinerar Cranfields långa kompetens för att leverera högkvalitativa masterprogram inom både rymd och tillverkning. Kurser får starkt stöd från den globala flygindustrin, både originalutrustningstillverkarna (OEM) som Airbus och Rolls-Royce, liksom deras leverantörsnivåer. Det läggs stor vikt vid att tillämpa kunskap i industrimiljön och all undervisning är i samband med industriell tillämpning. Många funktioner i kursen delas med Engineering and Management of Manufacturing Systems MSc , men den här kursen förbereder specifikt akademiker för att inleda en karriär inom flygindustrin.... [-]


Civilingenjör I Rymdteknik

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Denna MSc syftar till att bygga din kunskap om utformningen av flygande fordon som flygplan, missiler, luftfartyg och rymdfarkoster. Välj mellan tre specialalternativ för att kunna excel i en växande flygindustri: [+]

Denna MSc syftar till att bygga din kunskap om utformningen av flygande fordon som flygplan, missiler, luftfartyg och rymdfarkoster. Välj mellan tre specialalternativ för att kunna excel i en växande flygindustri:

Flygplan DesignAvionics Systems DesignStrukturell design (endast tillgänglig för oktoberintag )Vem är det till?

Denna MSc-kurs ger ett undervisat ingenjörsprogram med fokus på tekniska, affärs- och ledningsaspekter av flygplandesign inom civil- och militärflygindustrin.

Undervisningen integrerar en rad olika discipliner som krävs av modern flygplandesign, till exempel:

Strukturell design och analysFlygplanssystem designAvionisk systemdesignframdrivningFlygprestandaTillverkningsaspekterVerksamhet och kostnad.Varför den här kursen?... [-]

Civilingenjör I Rymdteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Den här unika kursen täcker ett brett spektrum av tillämpningar som är inriktade på flygtekniska beräkningsaspekter. Som speglas av utvecklingen inom motorsportindustrin kommer inom de närmaste fem åren efterfrågan på ingenjörer och ledare som ska använda 100% digitala tekniker för flygteknisk design och testning. [+]

Den här unika kursen täcker ett brett spektrum av tillämpningar som är inriktade på flygtekniska beräkningsaspekter. Som speglas av utvecklingen inom motorsportindustrin kommer inom de närmaste fem åren efterfrågan på ingenjörer och ledare som ska använda 100% digitala tekniker för flygteknisk design och testning.

Vem är det till?

Med sin blandning av kompetensbaserat och ämnesspecifikt material syftar kursen till att ge studenterna generiska praktiska färdigheter och spetskunskap som är anpassningsbara till det brett utbud av applikationer inom flygteknik.

Deltidsalternativet är lämpligt för kvalificerade ingenjörer att utöka sin kunskap och införliva CFD i deras färdighetssättning.... [-]


Civilingenjör I Rymdteknik Och Rymdteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Rumsektorn bidrar med 13,7 miljarder pund per år till den brittiska ekonomin ensam, och rymdverksamheten i Europa och världen fortsätter att trivas. Det finns ett fortsatt behov av begåvade medarbetare med god förståelse för rymdfarkostteknik, kombinerat med ett brett utbud av tekniska färdigheter. Utveckling ständigt sedan 1987 har denna kurs förberett kandidater för mycket framgångsrika karriär inom rymdsektorn. [+]

Rumsektorn bidrar med 13,7 miljarder pund per år till den brittiska ekonomin ensam, och rymdverksamheten i Europa och världen fortsätter att trivas. Det finns ett fortsatt behov av begåvade medarbetare med god förståelse för rymdfarkostteknik, kombinerat med ett brett utbud av tekniska färdigheter. Utveckling ständigt sedan 1987 har denna kurs förberett kandidater för mycket framgångsrika karriär inom rymdsektorn.

Vem är det till?

Lämplig för kandidater i teknik, fysik eller matematik, kommer denna kurs att förbereda dig för en karriär inom detta spännande område, från jordobservation till planetutforskning, starta fordon till rymdskeppsverksamhet och mycket mer.... [-]


Civilingenjör I Svetsteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Svetsning är ett led i tillverkningen av ett brett spektrum av produkter. Kursen ger den praktiska och teoretiska kunskapen som krävs för att bli en svetsingenjör och en material- och sammanslutnings specialist. Kursen omfattar modern svetsningsteknik, automation, metallurgi, materialvetenskap, svetsprocesser, svetsdesign och kvalitet. [+]

Svetsning är ett led i tillverkningen av ett brett sortiment av produkter. Kursen ger den praktiska och teoretiska kunskapen som krävs för att bli en svetsingenjör och en material- och sammanslutnings specialist. Kursen omfattar modern svetsningsteknik, automation, metallurgi, materialvetenskap, svetsprocesser, svetsdesign och kvalitet.

Vem är det till?

Kursen ger dig en grundläggande förståelse för svetsteknik och en medvetenhet om den senaste tekniska utvecklingen inom relevanta branscher. Det kommer också att förbättra dina kommunikations-, presentation, analytiska och problemlösande färdigheter. Våra kandidater är mycket eftertraktade av internationella företag som använder svets- och sammanfogningsteknologier och kan nå positioner med betydande ingenjörsansvar.... [-]


Civilingenjör I Säkerhet Och Mänskliga Faktorer I Luftfart

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Efterfrågan på mänskliga faktorer och säkerhetskompetens fortsätter att växa inom luftfart såväl som andra säkerhetskritiska industrier. Kursen har utformats för att ge industrin utrustade kandidater som kan göra en verklig och bestående förbättring av prestanda och säkerhet genom tillämpning av kunskaper och kunskaper som lärt sig genom en blandning av föreläsningar och praktiska övningar. [+]

Efterfrågan på mänskliga faktorer och säkerhetskompetens fortsätter att växa inom luftfart och andra säkerhetskritiska industrier.

Kursen har utformats för att ge industrin utrustade kandidater som kan göra en verklig och bestående förbättring av prestanda och säkerhet genom tillämpning av kunskaper och kunskaper som lärt sig genom en blandning av föreläsningar och praktiska övningar.

Vem är det till?

Denna kurs lockar ett brett utbud av studenter från flygfackmän inom civila och militära områden till högkvalitativa akademiker inom teknik och samhällsvetenskap. Det breda utbudet av färdigheter och kunskaper som studenterna representerar på kursen ger en inlärningsmiljö unik för här.... [-]


Civilingenjör I Säkerhets- Och Olycksfallsutredning - Flygtransporter

Campusstudier Deltid May 2019 Storbritannien Swindon Cranfield

Vi har varit ett centreringscenter för olycksutredning i nästan 40 år. Utformad speciellt för flygolycksundersökare och de som arbetar inom relaterade områden, kommer denna kurs att ge dig en akademiskt erkänd högkvalitativ kvalifikation. [+]

Vi har varit ett centreringscenter för olycksutredning i nästan 40 år. Utformad speciellt för flygolycksundersökare och de som arbetar inom relaterade områden, kommer denna kurs att ge dig en akademiskt erkänd högkvalitativ kvalifikation.

Vem är det till?

Civilingenjörsutredningen i säkerhets- och olycksutredning (Air Transport) gör att du kan få en internationellt erkänd kvalifikation inom ramen för en olycksutredning. Majoriteten av eleverna går med i kursen i syfte att få en kvalifikation som gör det möjligt för dem att vidareutveckla sin karriärutveckling vid olycksutredning eller andra säkerhetsrelaterade områden inom flygbranschen.

Varför den här kursen?... [-]

Civilingenjör I Säkerhets- Och Olycksfallsutredning - Marin Transport

Campusstudier Deltid 3 år May 2019 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Utvecklat i nära samarbete med marinolycksundersökningsgruppen erbjuder denna kurs en unik kombination av forskningsbaserad inlärning och inlärning från erfarenheter från verkligheten, vilket säkerställer att studenterna får kompetens och kunskap från det bästa av både akademi och industri. [+]

Utvecklat i nära samarbete med marinolycksundersökningsgruppen erbjuder denna kurs en unik kombination av forskningsbaserad inlärning och inlärning från erfarenheter från verkligheten, vilket säkerställer att studenterna får kompetens och kunskap från det bästa av både akademi och industri.

Vem är det till?

Kursen riktar sig främst till de som är involverade, eller om att bli involverad, vid olycksutredning och andra säkerhetsrelaterade branscher.

Kursen är lämplig för personer med teknisk eller operativ bakgrund inom marin eller säkerhetsteknik och -ledning, olycksutredare och anställda av nationella utredningsorgan, operatörer, tillsynsmyndigheter och tillverkare.... [-]


Civilingenjör I Säkerhets- Och Olycksutredning - Järnvägstransporter

Campusstudier Deltid 3 år May 2019 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Vi har varit ett centreringscenter för olycksutredning i nästan 40 år. Kursen ger dig kunskaper och färdigheter för att utföra en undersökning av järnvägsolyckor i enlighet med de standarder och rekommenderade rutiner som krävs enligt gällande nationell och europeisk lagstiftning. [+]

Vi har varit ett centreringscenter för olycksutredning i nästan 40 år. Kursen ger dig kunskaper och färdigheter för att utföra en undersökning av järnvägsolyckor i enlighet med de standarder och rekommenderade rutiner som krävs enligt gällande nationell och europeisk lagstiftning.

Vem är det till?

Kursen riktar sig främst till de som är involverade i utredning av järnvägsolyckor och andra säkerhetsrelaterade industrier.

Varför den här kursen?

Vi har varit ett centreringscenter för olycksutredning i nästan 40 år. Kursformatet bygger på den erfarenhet vi har fått i att köra liknande MSc-program som har visat sig vara framgångsrika och populära. Formatet passar professionella baserade i Storbritannien och utomlands, eftersom undervisningen genomförs i moduler och forskning och bedömningar kan genomföras på distans.... [-]


Civilingenjör I Teknik Och Förvaltning Av Tillverkningssystem

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

En etablerad kurs utvecklar proffs med en grundlig förståelse för de processer, färdigheter och beteenden som behövs för att skapa och hantera konkurrenskraftig tillverkningsverksamhet. Det är stora på industriellt relevanta projekt, lagarbete och överförbara färdigheter. Våra kandidater njuter av karriär inom ett brett spektrum av sektorer från finansiella tjänster till hälsovård. [+]

En etablerad kurs utvecklar proffs med en grundlig förståelse för de processer, färdigheter och beteenden som behövs för att skapa och hantera konkurrenskraftig tillverkningsverksamhet. Det är stora på industriellt relevanta projekt, lagarbete och överförbara färdigheter. Våra kandidater njuter av karriär inom ett brett spektrum av sektorer från finansiella tjänster till hälsovård.

Vem är det till?

Denna kurs är lämplig för kandidater med vetenskap, teknik, IT eller liknande grader angelägna om att utveckla karriär inom tillverkning eller närstående industrier eller akademi; eller akademiker som för närvarande arbetar i industrin angelägen om att utöka sina kvalifikationer eller driva karriärbyte eller individer med andra kvalifikationer som har betydande relevant erfarenhet.... [-]


Civilingenjör I Tillämpad Nanoteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år August 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Undersök potentialen att tillämpa nanoteknologi genom smarta och funktionella material för att omvandla hela branschbranschen från hälso- och sjukvård till energi. Kursen omfattar teknik för att designa, förverkliga och analysera mikro- och nanoskalaenheter, material och system. [+]

Undersök potentialen att tillämpa nanoteknologi genom smarta och funktionella material för att omvandla hela branschbranschen från hälso- och sjukvård till energi. Kursen omfattar teknik för att designa, förverkliga och analysera mikro- och nanoskalaenheter, material och system.

Vem är det till?

Denna kurs är lämplig för akademiker med vetenskap, teknik eller liknande grader angelägna om att utveckla karriärer i framkant av mikro-engineering, akademiker som för närvarande arbetar inom industrin är angelägen om att utöka sina kvalifikationer eller individer med andra kvalifikationer som har betydande relevant erfarenhet.

Varför den här kursen?

Det finns många fördelar med att bedriva en forskarutbildning på Cranfield University, inklusive:... [-]


Civilingenjör I Vatten Och Avloppsteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Vatten är under ökat tryck från demografiska och klimatförändringar. Behandlingsprocesser spelar en nyckelroll för att leverera säkra, pålitliga vattenförsörjningar till hushåll, industri och jordbruk samt för att skydda vattenkvaliteten. [+]

Vatten är under ökat tryck från demografiska och klimatförändringar. Behandlingsprocesser spelar en nyckelroll för att leverera säkra, pålitliga vattenförsörjningar till hushåll, industri och jordbruk samt för att skydda vattenkvaliteten.

Vem är det till?

Vatten- och avloppsvattenkursen är idealisk för personer som vill göra en verklig skillnad för att leverera tillförlitliga vattenförsörjningar eller för att upprätthålla och förbättra flod- och grundvattenkvaliteten.

Välutbildade, skickliga och erfarna akademiker är skyldiga att driva och hantera viktiga vatten- och avloppsreningstjänster. Efterfrågan på sådana utexaminerade är redan hög och kommer bara att öka under de närmaste åren som miljökrav för vattenkvaliteten ökar och trycket på våra vattenförsörjningar fortsätter att växa.... [-]


Civilingenjör I Vatten Och Sanering För Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Trots att mycket framsteg har gjorts under de senaste tre decennierna saknar fortfarande mer än en miljard människor tillgång till en säker, tillförlitlig och prisvärd vattenförsörjning. och mer än dubbelt så många saknar fortfarande tillgång till grundläggande sanitet. Kursen ger de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att planera och genomföra, med samhällen, vattenförsörjning och sanitetsprojekt och program över hela världen, särskilt i mindre utvecklade länder. [+]

Trots att mycket framsteg har gjorts under de senaste tre decennierna saknar fortfarande mer än en miljard människor tillgång till en säker, tillförlitlig och prisvärd vattenförsörjning. och mer än dubbelt så många saknar fortfarande tillgång till grundläggande sanitet. Kursen ger de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att planera och genomföra, med samhällen, vattenförsörjning och sanitetsprojekt och program över hela världen, särskilt i mindre utvecklade länder.

Varför den här kursen?

Efter framgångsrikt slutförande av detta alternativ ska eleverna kunna:

utforma och genomföra lämpliga och hållbara lösningar på vattenförsörjning och sanitet för små landsbygdsmiljöer, särskilt i utvecklingsländer, med hänsyn tagen till de tekniska, sociala och institutionella begränsningarna i omgivningenbedöma vattenförsörjning och sanitetsbehov för samhällen i byar och flyktinglägerplanera och genomföra vattenkälla utvärderings- och utvecklingsprogram, inklusive lågkostnadsborrningunderlätta gemenskapens deltagande och ledningsprojekt och programdesign, kostnad och implementera små hållbara vattenfördelnings-, lagrings- och behandlingssystemutvärdera hälsoeffekterna av samhällets vattenförsörjning och sanitetssystem.Graduate destinationer... [-]

Civilingenjörsutb I Mexicatronik

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Automotive Mechatronics är en livscykelaktivitet som innefattar tvärvetenskaplig integration av mekaniska och elektroniska system för bilar. Du kommer att få färdigheter inom fordonsspecifik mekanik, elektronik, kommunikation, avancerad kontroll och modellering. [+]

Automotive Mechatronics är en livscykelaktivitet som innefattar tvärvetenskaplig integration av mekaniska och elektroniska system för bilar. Du kommer att få färdigheter inom fordonsspecifik mekanik, elektronik, kommunikation, avancerad kontroll och modellering.

Vem är det till?

Civilingenjörsingenjörsutbildningen är en nyligen etablerad kurs som utvecklats för att svara på den tydliga efterfrågan inom sektorn för kandidater med avancerad kompetens och utbildning inom specialområdet. Den betydande ökningen av tillämpningen av mekatronik har skapat ett industribehov för denna masterexamen. Kursen är utformad för studenter med en solid teknisk, matematik eller tillämpad vetenskaplig grundutbildning som vill sträva efter en färdighet som kombinerar elektriska, mekaniska, digitala styrsystem och fysisk systemmodellering.... [-]


Elektronisk Krigföring, Information Och Cyber ​​MSc / PgCert Grader

Campusstudier Heltid Deltid 11 - 60 månader August 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kurserna omfattar ett urval av ämnen som är relevanta för militära system, militär kommunikation, militära elektroniska system, utformade för att utveckla proffs som effektivt kan hantera och utnyttja cyberspaceshot och möjligheter på organisationsnivå. [+]

Elektronisk krigföring, Information och Cyber ​​GraderPgCert i Sensor Electronic Warfare

Denna PgCert täcker ett urval av elektroniska krigsmateriel som är relevanta för militära system, som omfattar specifikation, analys, utveckling, upphandling och teknisk hantering av militärradar, elektrooptik och infraröda sensorsystem.

Varaktighet: 3 år Deltid

Vem är det till?

Denna PgCert har utformats för försvarsmakten och för forskare och tekniska tjänstemän i försvarsinrättningar och försvarsindustrin.

Kandidater uppnår en hög nivå av förståelse och detaljerad kunskap om militära kommunikations- och sensorsystem med särskild hänsyn till elektronisk krigföring.... [-]


Forensic Science Degrees

Campusstudier Heltid Deltid 11 - 60 månader August 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kurserna erbjuder studenter ett brett utbud av olika upplevelser med unika faciliteter som inte finns tillgängliga för något annat universitet i Storbritannien. Om du skulle vilja begära ett besök i Cranfield Defense [+]

Forensic Science DegreesMSc i rättsmedicinsk arkeologi och antropologi

Kursen är utformad för att ge studenterna en förståelse för hur traditionell och avancerad teknik från arkeologi och fysisk antropologi kan tillämpas i rättsmedicinsk kontext.

Varaktighet: 11 månaders heltid, upp till 3 år på deltid

Vem är det till? Kursen ger studenterna ett brett utbud av olika upplevelser med unika faciliteter som inte finns tillgängliga för något annat universitet i Storbritannien. Kursen är mycket praktisk och praktisk och syftar till att producera rättsmedicinska experter med en stark bakgrund för att senare komma in i fältet och kunna ge vittnesmål i en rättssituation och på andra ställen. Studenter kommer från ett brett utbud av bakgrunder, vanligtvis med en vetenskap eller rättsvetenskaplig första examen. Många elever kommer från utlandet, särskilt Europa, Afrika och Nordamerika.... [-]


Internationella Säkerhets Grader

Campusstudier Heltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Dessa kurser är utformade för deltagarna att kunna utveckla och genomföra planer strategiska säkerhetssektorn och analysera, kommunicera och utvärdera andra följder för relaterade områden inom statliga och regionala ramar och studera några av de mest angelägna frågorna om världspolitiken såsom orsakerna till krig och fred, trycken och möjligheter som globaliseringen, de hot som terrorism, och problemen med global fattigdom och orättvisor. [+]

International Security Degrees MSc i internationella försvar och säkerhet

Kursen behandlar några av de mest angelägna frågorna om världspolitiken såsom orsakerna till krig och fred, det tryck och möjligheter som globaliseringen, de hot som terrorism, och problemen med global fattigdom och orättvisor.

Varaktighet: 1 år heltid

Vem är det till för?

Denna kurs är avsedd att locka studenter som antingen för närvarande anställda i befattningar med anknytning till säkerhetssamarbete eller de personer som i allmänhet har ett intresse av frågor som rör försvar och säkerhet.

Studenterna kommer från följande områden:

Aktiva medlemmar av den brittiska MOD (civila och militära) Utländska MOD tjänstemän och medlemmar av utländska väpnade styrkor Personal från andra brittiska och utländska statliga myndigheter, liksom internationella Statliga och icke-statliga organisationer, som har ett identifierat behov av att utveckla sina kunskaper om försvar och säkerhet Civila med intresse för försvar och säkerhet. ... [-]

MSc I Atmosfärisk Utsläppsteknik

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Förbättrad luftkvalitet genom kontroll av utsläpp av föroreningar är en hög prioritet och global utmaning. För att styra, övervaka och modellera atmosfäriska utsläpp krävs en djup förståelse för källorna till utsläpp, atmosfärskemi, dispersionsmodellering och utsläppsteknik. [+]

Förbättrad luftkvalitet genom kontroll av utsläpp av föroreningar är en hög prioritet och global utmaning. För att styra, övervaka och modellera atmosfäriska utsläpp krävs en djup förståelse för källorna till utsläpp, atmosfärskemi, dispersionsmodellering och utsläppsteknik.

Vem är det till?

MSc i Atmospheric Emission Technology-kursen är utformad för att ge aktuell kunskap som fokuserar på internationell och industriell utsläppsövervaknings- och kontrollteknik. Den senaste atmosfäriska och luftkvalitetspolitiken och modelleringsutvecklingen kommer att introduceras för att förbereda dig för en karriär som luftkvalitetsövervaknings- och utsläppstekniska experter inom industrin, miljökonsulter eller tillsynsmyndigheter.... [-]


MSc I Avancerade Material

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kursen ger en grundläggande förståelse för materialets egenskaper, deras bearbetning och datorbaserade designprocedurer, vilka är nödvändiga för produktkommersialisering från konceptfasen. [+]

Kursen ger en grundläggande förståelse för materialets egenskaper, deras bearbetning och datorbaserade designprocedurer, vilka är nödvändiga för produktkommersialisering från konceptfasen. Det innefattar även utveckling av nya material och förbättring och tillämpning av nuvarande material i nya och nya strukturer.

Vem är det till?

Denna kurs är lämplig för kandidater med vetenskap, tillämpad vetenskap, teknik eller liknande grader angelägna om att bedriva karriär inom utveckling eller utnyttjande av material; akademiker som för närvarande arbetar i industrin angelägna om att utöka sina kvalifikationer eller individer med andra kvalifikationer som har betydande relevant erfarenhet.... [-]


MSc I Computational Fluid Dynamics (CFD)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kursen har utformats för att återspegla de omfattande tillämpningarna av Computational Fluid Dynamics. Du kommer att lära dig att förstå, skriva och tillämpa CFD-metoder inom ett brett spektrum av områden, från flyg, turbomachinery, flervasflöde och värmeöverföring till mikroflöden, miljöflöden och interaktionsproblem med vätskekonstruktion. Skräddarsy din kurs genom att välja från en rad specialmoduler som omfattar applikationsspecifika metoder och tekniker. [+]

Kursen har utformats för att återspegla de omfattande tillämpningarna av Computational Fluid Dynamics. Du kommer att lära dig att förstå, skriva och tillämpa CFD-metoder inom ett brett spektrum av områden, från flyg, turbomachinery, flervasflöde och värmeöverföring till mikroflöden, miljöflöden och interaktionsproblem med vätskekonstruktion. Skräddarsy din kurs genom att välja från en rad specialmoduler som omfattar applikationsspecifika metoder och tekniker.

Vem är det till?

Utformad för att tillgodose de pedagogiska behoven hos akademiker och professionella ingenjörer som vill starta en industriell eller forskningskarriär inom det snabbt växande området för Computational Fluid Dynamics. Kursen överbryggar klyftan mellan introduktionsnivåerna på grundutbildningskurserna och den tillämpade kompetensen som ingenjörer som använder CFD i industrin förvärvar. Du kommer att få kunskap och uppskattning av CFD-metoder som är nödvändiga för en stark grund för en karriär inom denna spännande teknikdisciplin.... [-]


MSc I Cyber-Secure Manufacturing

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Utvecklat som svar på växande hot som Industry 4.0 och utvecklingen av Smart Fabriker ställer. Kursen har utvecklats för tillverkning av ingenjörer / chefer för att skydda tillverkningssystem och maskiner mot cyberhot. [+]

Utvecklat som svar på växande hot som Industry 4.0 och utvecklingen av Smart Fabriker ställer. Kursen har utvecklats för tillverkning av ingenjörer / chefer för att skydda tillverkningssystem och maskiner mot cyberhot.

Vem är det till?

Kursen utvecklar kunskapen för kandidater som är intresserade av karriären tack vare cybersäkerhetsutmaningar och -teknik inom tillverkningen.

Varför den här kursen?

Utvecklat med akademiker och industrin från tillverkning och försvars- och säkerhetssektorn för att möta den nuvarande karriärbehovet på saker i Internet (IoT), Big Data, Cloud Computing och Cybersecurity kombinerar Cranfield sin långa kompetens för att leverera högkvalitativa masterprogram i tillverknings- och säkerhets- och försvarssektorerna.... [-]


MSc I Framtida Livsmedelshållbarhet

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Cranfield + 1 fler

Kursen syftar till att ge en detaljerad kritisk medvetenhet om riskerna, utmaningarna och möjligheterna att tillhandahålla en hållbar matförsörjning till världens befolkning, när vi flyttar in i framtiden. [+]

Kursen syftar till att ge en detaljerad kritisk medvetenhet om riskerna, utmaningarna och möjligheterna att tillhandahålla en hållbar matförsörjning till världens befolkning, när vi flyttar in i framtiden.

Vem är det till?

Denna kurs är tillämplig för studenter från hela världen som vill jobba på en karriär inom livsmedelshållbarhet på en teknisk eller strategisk nivå.

Kursen handlar om en grundläggande utmaning av enorm betydelse som vi alla står inför idag. I grund och botten har de många problemen med att mata en snabbt växande global befolkning i framtiden givet begränsade resurser, lagt till osäkerheter som effekterna av klimatförändringar och ett allmänt erkännande att våra nuvarande metoder för att producera mat inte är lämpliga för ändamål. Men det gör mer än att bara beskriva utmaningen - det handlar om att sammanföra de olika trådarna som kan presentera pragmatiska och praktiska svar. Som sådan är det utformat för att svara på akut industri, institutionella och offentliga behov för individer som kan möta de komplicerade, multifaktoriska frågorna om global framtida livsmedelsförsörjning.... [-]


Msc I Ledarskap, Ledarskap Och Företagsekonomi Grader

Campusstudier Heltid Deltid 11 - 60 månader August 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Kurserna är inriktade på bredare försvarsgemenskapen och lockar civila och militära studenter från den offentliga och den privata sektorn globalt. [+]

MSc i ledarskap, ledarskap och Business Skills Grader MSc i försvars Acquisition Hantering

Cranfield University at Shrivenham Oavsett om du är inblandad i att etablera eller hantera kapacitetskrav. engagerade i upphandling, kommersiell eller entreprenadverksamhet eller utveckla och implementera supportlösningar, kommer denna kurs att ge underbyggd kunskap och utveckla de kritiska tänkande färdigheter som krävs för effektiv förvaltning av försvarsobjekt. Varaktighet: Upp till 5 år på deltid Vem är det för? Kursen är inriktad på det bredare försvarssamhället och lockar civila och militära studenter från den offentliga och privata sektorn globalt. Serverar officerare och försvarsministeriet tjänstemän kommer att vara väl förberedda för en rad olika roller, inklusive: ledning av strategisk förändring; projektgruppen ledarskap och management; kommersiell och kontrakt förvaltning, resursförvaltning och program granskning; engineering management; förmåga förvaltning; och hantering av integrerade logistiska stöd och varuförsörjning. Studenter från försvarsindustrin, kommersiella organisationer, forskningsorganisationer och andra myndigheter bör också få en mer detaljerad kunskap om hur försvars upphandling och genom livsuppehållande fungerar och kunna driva sina företag och personliga karriär intressen i enlighet därmed.... [-]


MSc I Logistik Och Supply Chain Management (Executive)

Campusstudier Deltid 2 år January 2019 Storbritannien Cranfield

Logistik- och Supply Chain Management MSc (Executive) erbjuder möjlighet att studera för en internationellt erkänd mästares kvalifikationer samtidigt som de senaste akademiska insikterna och branschens bästa praxis tillbaka till din egen organisation. Det har samverkats med ledande leverantörer av försörjningskedjor och levereras av Europas största specialist inom logistik och försörjningskedjeledning i ett världsledande högskola. [+]

De

Vid en blickStartdatum: 9 april 2018Varaktighet: Två års deltid (består av 9 veckor långa moduler)Leverans: Lärda moduler (60%) bedöms genom en kombination av skriftliga uppdrag, tentor och grupparbete / presentation. Avhandlingsprojektet (40%) skrivs individuellt och skickas i slutet av kursen (dvs. december i år två).Kvalifikation: MSc, PgDip, PgCertStudietyp: DeltidVem är det till?Supply chain, logistik eller upphandling chefer som vill öka sina kunskaper, kunskaper och förtroende för att ta på sig mer krävande verkställande roller i framtiden.Personer med affärs eller organisatorisk erfarenhet i ett icke-försörjningskedja som avser att flytta in i utbudskedjan eller nyligen har förändrat karriärbanan.Ambitiösa yrkesverksamma som är angelägna om att utveckla sig själva och vill ha en "verklig" utbildning som levereras av fakulteten, som är aktivt engagerade i näringslivet och kan ge sina kunskaper till programmet.Klassprofil januari 2018:Kön: Varför den här kursen?... [-]

MSc I Luftvärdighet

Campusstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Luftvärdighet ligger i framkant av flygutvecklingen. Det är viktigt att personalen har tillräcklig kunskap och färdighet för att tillämpa principer inom design, tillverkning, drift och underhåll av flygplan för att både utveckla och upprätthålla luftvärdighet. Denna deltidskurs har utvecklats för att möta industrins efterfrågan på kvalificerade luftvärdighetsspecialister och tar upp nyckelaspekter av flygplandesign, konstruktion, drift och underhåll. [+]

Luftvärdighet ligger i framkant av flygutvecklingen. Det är viktigt att personalen har tillräcklig kunskap och färdighet för att tillämpa principer inom design, tillverkning, drift och underhåll av flygplan för att både utveckla och upprätthålla luftvärdighet. Denna deltidskurs har utvecklats för att möta industrins efterfrågan på kvalificerade luftvärdighetsspecialister och tar upp nyckelaspekter av flygplandesign, konstruktion, drift och underhåll.Vem är det till?

Luftvärdighetsmasterns kurs är mycket flexibel och utformad för att tillgodose behoven hos individer som balanserar arbetsförpliktelser med studier. Det är särskilt relevant för ingenjörer och tekniker som arbetar inom luftvärdighetsområdet för luftfartssäkerhet, antingen i en tillsynsmyndighet eller inom industrin. Formatet är särskilt lämpligt för dem som vill förbättra och fokusera sin kunskap i ett strukturerat men flexibelt deltidsformat medan de fortsätter arbetet.... [-]


MSc I Operations Excellence (Executive)

Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Ett världsledande program som utvecklats av Cranfield genom ett unikt partnerskap med Rolls-Royce och Institute of Manufacturing vid University of Cambridge. Utbildad för yrkesverksamma att passa runt krävande karriär har kursen utformats för att utveckla kompetensen för att leda förändringar i verksamheten. [+]

Ett världsledande program som utvecklats av Cranfield genom ett unikt partnerskap med Rolls-Royce och Institute of Manufacturing vid University of Cambridge. Utbildad för yrkesverksamma att passa runt krävande karriär har kursen utformats för att utveckla kompetensen för att leda förändringar i verksamheten.

Vem är det till?

För dem som känner igen potentialen för en lång och framgångsrik karriär inom tillverkningen, erbjuder Cranfield det perfekta balansen mellan akademisk studie och praktisk arbetslivserfarenhet. Kursen behandlar behovet av högutbildade operativa proffs som krävs för att omvandla verksamheten till en världsklass verksamhet inom alla sektorer av tillverkningen. Operations Excellence kursen är strukturerad för att ge maximal nytta av att lära sig med minimal tid bort från arbetsmiljön.... [-]


MSc I Strategisk Marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Cranfield

Den strategiska marknadsföring MSc kommer att ge dig den specialiserade kompetensen och kunskapen för att bli en framgångsrik marknadschef inom framtiden. Accredited av Chartered Institute of Marketing (CIM) och Market Research Society (MRS), kommer du att få en fördjupad förståelse för marknadsföring, inklusive marknadsföringsstrategi, digital marknadsföring, branding, kommunikation, marknadsföringskonsult, CRM, key account management, marknaden forskning, omnichannel marknadsföring och stora data marknadsföring analytics. [+]

De

Vid en blickStartdatum: 24 september 2018Varaktighet: 1 årKvalifikation: MScStudietyp: HeltidVem är det till?Nyutexaminerade som vill öka sina akademiska uppgifter och förbereda sig för en första professionell roll i marknadsföring.Marknadsföring yrkesverksamma som vill förbättra sin kunskap och färdigheter och utveckla sin karriär.Klassprofil 2017/18:Kön: Term DatumOrienteringsvecka: Varför den här kursen?

Mer än bara en akademisk institution resulterar Cranfield School of Management i världsklass forskning, expertis och undervisning i praktiska hanteringslösningar som omvandlar världsverksamheten idag. I 50 år har vi arbetat med ledande företag över hela världen och förfulgat vårt uppdrag att förbättra hanteringen.... [-]


MSc I Termisk Kraft

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 1 fler

Få grundläggande och tillämpad kunskap som gäller för förståelsen av design och drift av olika typer av gasturbiner för alla tillämpningar. [+]

Få grundläggande och tillämpad kunskap som gäller för förståelsen av design och drift av olika typer av gasturbiner för alla tillämpningar. Förfölja dina egna specifika intressen och karriärförhoppningar genom ett stort antal moduler genom fyra specialalternativ:

Aerospace PropulsionGasturbinteknikKraft, framdrivning och miljöRoterande maskiner, teknik och ledning.Vem är det till?

Kursen syftar till att ge både grundläggande och tillämpad kunskap tillämplig på förståelsen av design och drift av olika typer av gasturbiner för alla tillämpningar. Lämplig för kandidater som söker en utmanande och givande karriär i en etablerad internationell industri.

Varför den här kursen?... [-]

MSc I Tillämpad Bioinformatik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2018 Storbritannien Cranfield + 1 fler

Den första i sitt slag i Storbritannien, är denna MSc högt ansedd av arbetsgivare för sin verkliga relevans och tillämpat innehåll. Kursen syftar till att utveckla avancerad teoretisk kunskap och beräkningskunskaper och tillämpa dem för att hjälpa till att lösa biologiska problem i verkliga livet. Denna MSc erkänns av BBSRC. [+]

Den första i sitt slag i Storbritannien, är denna MSc högt ansedd av arbetsgivare för sin verkliga relevans och tillämpat innehåll. Kursen syftar till att utveckla avancerad teoretisk kunskap och beräkningskunskaper och tillämpa dem för att hjälpa till att lösa biologiska problem i verkliga livet. Denna MSc erkänns av BBSRC.Vem är det till?

Kursen syftar till att utrusta akademiska forskare med beräkningskunskaper och medvetenhet som behövs för att arkivera, analysera och tolka de stora mängder biologiska data som nu blir tillgängliga. Efter avslutad kurs kommer du att kunna tillämpa informationsteknik för utveckling av nya droger och diagnostiska verktyg.

Dessutom får du färdigheter att designa och implementera nya verktyg och programkompletter för att möta forskningsverksamheten och utrustade med en mångsidig uppsättning kunskaper och färdigheter som direkt uppfyller kraven för arbetsgivare inom denna sektor.... [-]


Resilience, Counter Terrorism and Organised Crime Degrees

Campusstudier Heltid Deltid 11 - 60 månader August 2018 Storbritannien Swindon Cranfield + 2 fler

Motståndskraft, mot terrorism och organiserad brottslighet, för ett brett spektrum av olika upplevelser med unika faciliteter som inte finns tillgängliga för något annat universitet i Storbritannien. [+]

Motståndskraft, räknare mot terrorism och organiserad brottslighet Civilingenjör i kriminalteknik

MSc i Digital Forensics

Levereras av kriminaltekniska institutet fokuserar kursen på att tillhandahålla den kunskap och färdigheter som krävs för att genomföra omfattande rättsmedicinska undersökningar av digitala enheter. Föreläsningar levereras av Digital Forensic practitioners och acdemics under hela kursen, med gästlärare från både brottsbekämpning och privata företag.

Varaktighet: 11 månader på heltid, upp till 3 år på deltid

Vem är det till?

Kursen är mycket praktisk och teknisk i både leverans och bedömning. Den är utformad så att deltagarna kan genomföra omfattande rättsmedicinska undersökningar och avancerad digital kriminalteknisk forskning.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Swindon, England, GB
Besöksadress
Swindon, England, GB
Besöksadress
Cranfield, England, MK43 0AL GB