Cranfield University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Som uteslutande forskarutbildning är vår utbildningsportfölj känd för sin relevans för näringslivet. Vi är den största brittiska leverantören av magisterexamen inom teknik och erbjuder en flaggskeppsbaserad MBA, omfattande anpassade internationella utbildningsprogram och professionella utvecklingsprogram i världsklass. Vårt arbete informerar regeringens politik och leder vägen för att producera ny teknik och produkter i samarbete med industrin.

Forskningen och konsulten vi utför för industri, regering och företag ger våra elever en inlärningsmiljö i verkligheten, så att de kan utvecklas som professionella och sedan överföra sin kunskap till den globala ekonomin.

Cranfield University i Shrivenham är hem för Cranfield Defense och Security. Det är en säker militär plats i samarbete med Försvarsakademin, Försvarsdepartementet, Storbritannien. Personalen och säkra faciliteter ligger i framkant av sina fält och erbjuder olika möjligheter inom försvars- och säkerhetsvetenskap, kriminalteknik, teknik och teknik.

Fakta om vårt universitet:

 • Vårt heltid MBA-program rankas 9: e i Storbritannien, 18: e i Europa och 76: e i världen i Financial Times 2019 ranking av heltids MBA-program ;
 • I ekonomen Vilken MBA? Masters in Management (MiM) 2019 rankade Cranfield School of Management's Management MSc uppnådde följande ranking:

  3: e i Storbritannien och 30: e i världen

  1: a i Storbritannien och 9: e i världen för procentandelar av arbetssökande akademiker med ett jobb erbjudande 3 månader efter examen

 • I QS World Rankings 2018 rankas vi i topp 50 för Engineering - Mechanical, Aeronautical & Manufacturing

 • Vi är rankade 7: e i Storbritannien för kommersiell forskning, konsulttjänster och professionell utveckling.

81% av vår forskning är klassad som världsledande eller internationellt utmärkt av REF (Research Excellence Framework, 2014).

Vad gör Cranfield unikt?

 • Det finns en medlem av akademisk personal till var och en av sju studenter, en av de bästa förhållandena för något universitet i Storbritannien
 • Det finns en medlem av akademisk personal till var och en av sju studenter, en av de bästa förhållandena för något universitet i Storbritannien
 • 96% av våra studenter är anställda eller i ytterligare studier
 • Vårt världsomspännande samhälle är ett kraftfullt professionellt nätverk med studenter och elever från över 167 länder
 • Vi har ömsesidigt fördelaktiga relationer med cirka 1 500 företag och organisationer
 • Vi är det enda universitetet i världen som äger och driver en flygplats och har flygbolagens status

Studentliv vid Cranfield University

Cranfield campus ligger i omfattande grunder med bekvämligheter som barer, affärer, ett postkontor, idrottshall och bank. Utmärkt fritids- och shoppingmöjligheter finns i Milton Keynes och den historiska staden Bedford, bara en kort bilresa bort.

Vårt campus har alla:

 • Det är egen flygplats,
 • Två hotell med fullt boende, konferens- och bankettfaciliteter,
 • Sport och rekreationsfaciliteter,
 • Student boende alternativ bestående av familjehem och enstaka studentbostäder,
 • En förskola på förskolan och förskola som erbjuder det allra bästa för unga sinnen - båda har blivit klassade som "utestående" av Ofsted.

Kom till vår öppna dag

Att välja var du ska studera för din forskarutbildning kräver ett åtagande både vad gäller tid och pengar. Vi inser vikten av att inte bara studera ett ämne du brinner för utan också genomföra en kurs som ger dig ett försprång när det gäller framtida anställningar. Det är därför vi uppmuntrar dig att komma och besöka oss på vår öppna dag:

02. Sep 2020

21. nov 2020

För mer information om våra öppna dagar, besök www.cranfield.ac.uk/openday

Platser

Cranfield

Address
College Road
MK43 0AL Cranfield, england, Storbritannien

Swindon

Address
Swindon, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MSc