Crest Schools of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Crest Skolor i engelska är ett brittiskt Border Agency (UKBA) Mycket Trusted Sponsor och har undervisat engelska sedan 1983. Vår vänliga och erfarna lärare och andra anställda se till att varje elev får det bästa inom undervisning i engelska.

Eleverna är fria att besöka vårt kontor när de behöver (om bara för att säga "hej!"), Som främjar en välkomnande atmosfär på skolan och eleverna kan känna sig trygga att veta att vi finns alltid till hands för att hjälpa till med eventuella frågor.

En färsk undersökning visar att många av våra nuvarande studenter valde att registrera sig med vår skola eftersom de rekommenderades av en vän: vi är mycket stolta över detta resultat, eftersom vi anser att det är den ultimata bevis på kvaliteten på vår service och för glad miljö i vår skola.

Crest Schools i engelska har fått betyget Grad 1: Exceeds Expectations av Storbritanniens oberoende skolinspektion (ISI). Vi är en EL Gazette Centre of Excellence 2014 och 2013 och har tilldelats Best Value School i London 2013 för att ge högsta kvalitet till rimliga priser. Vår skola är anknutet till London Crest Open Centre; en av Storbritanniens ledande IELTS, Cambridge och Trinity examen centrum, vilket också gör oss ett perfekt val för examensförberedande kurser.

Plats

Crest Schools of English är baserat i en trevlig förort till London som heter Edgware. Skolan ligger på huvudgatan, vilket innebär eleverna kan njuta av affärer, restauranger och caféer på fritiden och vi är bara en minuts promenad till stationen.

Fördelen med att vara här är att du enkelt kan besöka centrala London med buss eller rör för att njuta av den magnifika sevärdheter och fantastiska nattliv - men utan stress eller levnadskostnaderna i centrum. Det är ett lika bra läge för dem som vill besöka de många vackra platser utanför London och som vill uppleva riktiga Engelska bor i första hand.

Platser

Edgware

Crest Schools of English

Address
Crest Schools of English
7th Floor, Premier House,
112, Station Road
Edgeware
London HA8 7BJ

HA8 7BJ Edgware, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 8952 8040

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium