Edinburgh College of Art

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Edinburgh College of Art

ECA är en levande och kreativ gemenskap av studenter och akademiker: en plats för experimenterande, utforskning, intellektuell stimulans och spännande samarbeten.

Vi njuter av ett internationellt rykte för kvaliteten på vår undervisning och forskning inom disciplinerna konst, design, arkitektur och landskapsarkitektur, konsthistoria och musik. Spåra vår historia tillbaka till 1770-talet, är vi i framkant av undervisning och forskning, väl lämpad att ingripa med framtidens utmaningar.

Vårt hem inom universitetet i Edinburgh gör oss distinkt och erbjuder många möjligheter att dra nytta av de många olika kompetens och resurser i samband med en av världens ledande akademiska institutioner.

ECA

Global

Vår leds mål är att främja en global räckvidd och mångfald i allt vi gör. Genom ett antal samverkande sätt arbetar vi för att utöka inflytandet av vår undervisning och forskning globalt. Dessa trådar samverkar till att göra Edinburgh College of Art vid University of Edinburgh "en plats för förstahandsval i medvetandet hos världens.

Edinburgh College of Art sammanför studio konst och design, arkitektur och landskapsarkitektur, Musik, konsthistoria och arkitekturhistoria. Vår personal och studenter utgör University of Edinburgh kreativa ansikte, med utövande konstnärer, arkitekter och musiker, och även kritiker, konservatorer och historiker dessa ämnen. Tillsammans är vi kreativa konst och kultur på Edinburgh, som definieras av vår internationella strategi för vårt arbete. Genom vår undervisning och forskning vi nå ut över hela världen, forma och påverka kreativa resultat globalt.

Edinburgh College of Art internationella arbete spelar en strategisk roll för att främja universitetet i Edinburghs internationaliseringsprogram. Som universitetets kultur och kreativ konst nav, vi nå ut internationellt på följande sätt:

ECA

I vår undervisning, stöder vi bredast möjliga internationella mångfalden. Personal och studenter från hela världen kommer till Edinburgh för att undervisa och studera tack vare våra världsklass resurser och internationellt ledande fakultet. Här hittar du möjlighet att arbeta och lära tillsammans med studenter från alla delar av världen. Vi stödja och främja största möjliga mångfald i vår internationella studentkåren som ett av de sätt vi kan utöka påverkan av vårt arbete. Samtidigt arbetar vi för att uppmuntra studenters rörlighet hemma genom att främja studier utomlands möjligheter. Vi tror att dessa utgör en central del av en utbildning i världsklass. Omgående, välkomnar vi utbytesstudenter till Edinburgh som ett sätt att främja en mångkulturell inlärningsmiljö för alla medarbetare och studenter. Vi stöder också internationella nätverk och partnerskap för samarbete undervisning med andra institutioner runt om i världen, för att främja en global kunskapsutbyte, och att stärka den globala uppsökande av vårt arbete.

Genom vår forskarutbildning samhälle vi sammanföra de framtida kulturella, kreativa och akademiska ledare i världen, från hela världen. De går med en blomstrande, mångkulturellt och globalt forskarsamhället som arbetar på tröskeln till nya idéer och initiativ. Forskarutbildning vid Edinburgh College of Art stöds av världsklass resurser inom konst, musik, arkitektur och design, som bygger på både universitetet och staden Edinburgh i dess internationellt kända bibliotek, museer och gallerier, arkiv, universitetssamlingar, och byggnadsarv.

Som världsledande forskningsmiljö: University of Edinburgh rankas 11 i världen inom området för konst och humaniora, som innehåller vår stor grupp av forskare i konsthistoria, arkitektur, musik, konst och design. Student arbete stöds och styrs av lärare expert som alla skriva och publicera forskning, kurerar utställningar, utforma byggnader, företaget uppdrag för konstverk, organisera konferenser och leverera inbjudna föredrag i ett internationellt forum. Vår personal engagera sig i globala forskningssamarbeten och samarbets konstnärliga projekt som utökar den internationella ställning och räckhåll för vårt arbete i en global dimension. Varje år välkomnar vi framstående forskare, arkitekter, konstnärer och musiker från hela världen till Edinburgh för att arbeta med vår personal och studenter här.

Hela staden och universitetet: Edinburgh är en vacker huvudstad med ett stort antal nationella, civila, och universitetsbibliotek, museer, arkiv, teatrar och gallerier. Ett världsarv, har staden en blomstrande konstscen och varje år värd för flera internationella festivaler (konst, komedi, musik, drama, teater, böcker och film etc). Universitetet spelar en viktig roll i livet i staden där personal, studenter och besökare gå med i en stor och livlig gemenskap av vetgiriga, med möjlighet att delta i en rad innovativa kulturella och andra aktiviteter. Som universitetets kultur och kreativ konst ansikte, Edinburgh College of Art står i centrum för denna viktiga och dynamiska förhållandet mellan universitetet och staden, som är världsberömd för sin kulturella livet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Filmregi

Campusstudier Heltid 12 - 21 månader August 2017 Storbritannien Edinburgh

Våra program i Film ta ett projekt som leds, praktikbaserad gemensam strategi. [+]

Våra program Film ta ett projekt som leds, praktikbaserad gemensam strategi. Outline Våra program Film ta ett projekt som leds, praktikbaserad gemensam strategi. Du väljer att göra en dokumentär eller fiktion och samarbeta på ett experimentfilm. Samtidigt som du kan utforska din kreativitet, kursen uppmuntrar arbetssätt som främjar den viktiga utbyte av idéer. Många av våra studenter arbetar redan i branschen och vi strävar efter att uppmuntra en ny inställning till ny teknik. Du kommer att delta i en internationell organisation av doktorander från olika kulturella traditioner att arbeta i ett brett spektrum av audiovisuella medier inom en integrerad ram som ifrågasätter formuläret och gör det möjligt att hitta rätt språk för din typ av berättande. Vad kommer du att studera Masterprogrammet Genom workshops och handledning i att leda, skriva, skytte dokumentära eller utveckla skript studenter direkt en kort dokumentär eller fiktion i slutet av deras år (liksom en kort experimentfilm under det första halvåret). Efter pitching sina idéer i slutet av den första terminen, de arbetar med studenter i Film & TV-avdelning som besättning och även med andra DOP s och producenter från Screen Academy Napier. I den tredje sommaren termin, de redigera sin film. UD-programmet Detta är en tvåårig kurs som löper parallellt med MA för det första året i termin 1 och 2. Under det andra året, studerande redigera sina filmer under det första halvåret. De arbetar sedan med att utveckla en längre idé och en släpvagn (för dokumentär) eller för skönlitteratur. Det är möjligt att göra... [-]

Magister I Mode

Campusstudier Heltid 12 - 21 månader August 2017 Storbritannien Edinburgh

Ta dina designidéer till nästa nivå genom ökad forskning och design. [+]

Ta dina designidéer till nästa nivå genom ökad forskning och design. Outline Vår forskarutbildning mode program ger dig möjlighet att ta din design idéer till nästa nivå; att skapa märkliga och visionära designprodukter som hjälper dig att etablera dig inom modebranschen och bidra ursprungliga insikter till den bredare, ständigt föränderliga värld av design. Du kommer att utveckla en förbättrad forskning och design förslag, som kulminerar i en presentation av din modekollektion på vår årliga ECA Degree Show (för MFA studenter). Vad kommer du att studera Vi kommer att uppmuntra och göra det möjligt för dig att utmana befintliga forskning och design kunskap, genom att utveckla nya färdigheter som är centrala för mode lärandet på ECA. Du kommer att vara nedsänkta i en kreativ gemenskap som arbetar på vårt flaggskepp DesignBook presentation projekt, kreativ styckning, tillbehör-ledda design och yta-ledda design: en gemenskap som ser mångfald medvetenhet som kärnan i designprocessen. Personliga forskningsprofiler undersöks mer ingående, meddelas via en-till-en handledning och seminariepresentationer och diversifierad genom samarbete med Scottish National Gallery of Modern Art biblioteksarkiv. Genom denna forskningsinriktning, kommer du att lära hur rik, kreativ historia Skottland kan förbättra hur du tycker om design, både nationellt och globalt. Med stöd från vårt dynamiska team av erfarna handledare (alla inom branschen eller forskare), kommer du att uppmanas att skapa tvärvetenskapliga samarbeten och ta upp praktik. Vi förväntar oss att våra doktorander att vara oberoende och kunna delta i sofistikerad design dialog med handledare som ett sätt att driva dina idéer för att nå sin... [-]

MA

MA Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2017 Storbritannien Edinburgh

Det tvååriga Master of Architecture Programmet erbjuder en unik design och forskning-ledda lärande som leder till befrielse från del två undersökning ARB / RIBA. Baserat i en av de vackraste och arkitektoniskt viktiga städerna i världen, kommer du att gå med i en spännande och dynamiskt program som kombinerar flexibilitet med akademisk stringens. [+]

Utnyttja ateljéer och verkstäder som erkänns som en av de bästa var som helst. ÖVERSIKT Det tvååriga Master of Architecture Programmet erbjuder en unik design och forskning-ledda lärande som leder till befrielse från del två undersökning ARB / RIBA. Baserat i en av de vackraste och arkitektoniskt viktiga städerna i världen, kommer du att gå med i en spännande och dynamiskt program som kombinerar flexibilitet med akademisk stringens. Vårt program har ett rykte om sitt fokus på arkitektur och staden och som en student kommer att spela en aktiv roll i projekt kopplade till pågående diskussioner om städer och specifika platser inom dem. Du kommer att dra nytta av en rad gästföreläsningar och workshops från framstående utövare och forskare. Och du kommer också att ha möjlighet att välja från en av två utbildningsvägar. Oavsett vilken väg du väljer, kommer du att styras i skapandet av intelligent och kreativ arkitektonisk design hela tiden informerade genom tematiskt riktade studios. Som student kan du dra nytta av ateljéer och verkstäder erkända som bland de bästa var som helst. Våra verkstäder inkluderar up-to-date teknik, såsom laserskärning och snabb 3D prototyping maskiner och du tillgång till dator sviter rustad med den senaste programvaran och stora format tryckpressar för digital konstruktion utveckling och produktion. Väljer att komma till Edinburgh och du hittar en dynamisk miljö där att engagera sig kreativt med många aspekter av samtida arkitektoniska diskurs och praktik. Livssyn Arkitektur och Urbanism besöker Kritiker portföljen vägledning Förbereda din ansökan ... [-]

MA Fine Art

Campusstudier Heltid 5 år August 2017 Storbritannien Edinburgh

Vi är mycket stolta över den konstprogrammet vid universitetet i Edinburgh och studenter som tar den: de är mycket motiverade, kreativa och originella tänkare. Många av dem har gått vidare till stora framgångar i konstens värld. [+]

Fine Art MA är ett femårigt grad under vilken du studera både konsthistoria och konstpraxis. ÖVERSIKT Vi är mycket stolta över den konstprogrammet vid universitetet i Edinburgh och studenter som tar den: de är mycket motiverade, kreativa och originella tänkare. Många av dem har gått vidare till stora framgångar i konstens värld. De inkluderar John Leighton, generaldirektör National Galleries of Scotland och vår egen Andrew Patrizio, professor i Scottish nutidskonst här vid universitetet i Edinburgh. Vad är annorlunda om det här programmet? Fine Art MA är ett femårigt grad under vilken du studera både konsthistoria och konstpraxis. I artikel du får en bred bas i ditt första år - som omfattar studier av måleri, skulptur, fotografi och intermedia - innan du åker på att fokusera arbetet på en viss specialisering. I History of Art i dina första två åren studerar du ett brett svep av tider, platser och artefakter från senantiken till idag. Vi har specialister på global konst, inklusive kinesiska och islamiska, som kommer du att studera vid sidan av italienska renässans, impressionismen och samtida konst. I tredje och fjärde år kommer du att välja mellan en rad specialiserade ämnen samt projektarbeten där du kan prova på curating konstföremål eller som en konstkritiker. I din sista året du kommer att skriva en 10.000 ord avhandling om ett forskningsämne av dina egna val. Vad är så speciellt med Edinburgh? Edinburgh är en världsarvsstaden och varje sommar, hemma hos en av världens största kulturfestivaler. Det är hem till stora historiska samlingar... [-]

Ma Inredning

Campusstudier Heltid 1 år August 2017 Storbritannien Edinburgh

Våra program integrerar praktiska studioarbete med teoretiska och skriftliga studier, inklusive yrkespraktik element för att förbereda dig för sysselsättningen inom industrin, och en föreläsning / seminarieserie för att undersöka större sammanhang av dina studier. [+]

Uppmuntrar och stödjer doktorander som vill utforska inredning som ett sätt att uttrycka idéer och åsikter. ÖVERSIKT Våra program integrerar praktiska studioarbete med teoretiska och skriftliga studier, inklusive yrkespraktik element för att förbereda dig för sysselsättningen inom industrin, och en föreläsning / seminarieserie för att undersöka större sammanhang av dina studier. Syftet är att uppmuntra och stödja doktorander som vill utforska inredning som ett sätt att uttrycka idéer och åsikter. Vad kommer du att studera Projekt utvecklats i studiomiljö, vilket möjliggör forskning och regelbunden redovisning av utvecklingsarbetet med jämnåriga och personal, som uppmuntrar diskussion och, viktigare, självreflektion. Omfattar studier och utformning av kupéutrymmet i förhållande till ett brett spektrum av offentliga och privata miljöer, kommer dessa program guidar dig genom innovativa designprojekt som gör det möjligt för dig att utforska designpotentialen i befintliga byggnader och hitta nya användningsområden för gamla eller överflödiga utrymmen . Utöka dina kunskaper Du kommer att uppmuntras att fokusera på de delar av inredningen som du tycker är intressanta eller annan relevant, och ta hand om riktningen för dina kurser. Samarbeten med andra design ämnen som mode, textilier, Grafisk design, produktdesign och arkitektur uppmuntras, formellt eller informellt. Besök från inom branschen, tillsammans med våra starka band med kommersiella designbyråer och arkitekt, är ovärderliga för att ge möjligheter för expertråd och kritisk granskning. För bedömning, MA och MFA studenter producerar en kropp av praktiskt och skriftligt arbete på en överenskommen, självinitierade ämne. Detta kan inkludera inställda projekt inom utbildningsplanen. MFA studenter tillverka ytterligare förlängd kropp av arbete.... [-]

Videoklipp

World-Class Edinburgh