European School of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den European School of Economics (ESE) är en privat Business School erbjuder kandidatexamen, Masters MSc eller MBA, korta program vid sina centra i London, Rom, Milano, Florens och Madrid och på nätet blandade kurser.

ESE akademiker är bland de mest konkurrenskraftiga affärsmän på marknaden, bearbetade för ledande roller i internationell marknadsföring, ekonomi, kommunikation och ledning. Med möjligheten att individuellt skräddarsy sina studier, ESE studenter: studera utomlands med ESE centra runt om i världen; specialiserade på banbrytande branscher såsom mode, händelser, musik, sport, konst, media och mänskliga resurser bland annat; kompletta praktikplatser, välja från mer än 1500 ledande organisationer runt om i världen.

En skola utan gränser, är European School of Economics ett nytt koncept inom den högre utbildningen. Kombinera akademisk excellens, inter och pragmatism är programmen ESE grad och certifikat för att förbereda en ny generation av ledare och entreprenörer. European School of Economics (ESE) är en erkänd läroanstalt ackrediterad av British Accreditation Council (BAC).

Pedagogisk filosofi

Den European School of Economics har tänkt födelsen av en ny mänskligheten, för att skapa individer fria från fördomar och rädsla, och kapabla att harmonisera uppenbara, urgamla motsättningar mellan ekonomi och etik, handling och kontemplation, och finansiella styrka och kärlek.

ESE kandidat-, magister, MBA, och program certifikat syftar till att förbereda internationella entreprenörer och chefer med kulturell medvetenhet, förmåga och moraliska kvaliteter behövs mest i världen av samtida verksamhet. Detta uppnås genom den unika ESE pedagogiska filosofi:

"Drömmen är den mest äkta varan finns det" - Eleverna att utveckla en unik akademisk och professionell väg genom deras valda kursen specialisering, praktikplats, och slutliga avhandlingen

Pragmatism - praktisk erfarenhet i praktiken samtida verksamhet genom omfattande praktikprogram

Internationellt - Studenterna som kommer från mer än 60 länder, ESE runt om i världen, och praktik med globala organisationer. De European School of Economics är ett nytt koncept inom den högre utbildningen. En skola av internationella affärer, utvidgar en ESE utbildning utöver en grundlig förberedelse i principerna för ekonomi, management, marknadsföring eller finansiering. Syftet med dagens högskolor och universitet bör vara att utveckla varje individ, genom ett system av vitala idéer, för framställning av en ny generation av visionära ledare.

ESE Värden

Bakom varje mänsklig prestation, till grund för varje intuition, av varje vetenskaplig eller social erövring, bakom världens största finansiella och industriella företag, och allt som är vackert, användbart, rika, det finns alltid en människa, en individ och hans dröm.

Endast individer kan förändra samhället. Endast individer kan drömma. ESE uppdrag är att skapa en ny generation av unga entreprenörer och företagsledare, visionärer, pragmatiska drömmare. För att uppnå ett sådant mål, kräver mer än bra program och bra lärare. ESE är ett system av vitala idéer och förbereder sina studenter att vara de nya cellerna i en läkt mänskligheten, fri från konflikttänkande, vidskepelse, fördomar och föråldrade idéer, odla i sig en okuvlig passion för storhet.

Livslängden för en organisation, framtiden för en nation, en hel civilisation beror på förekomsten av dessa män och kvinnor. Cheferna för framtida organisationer kommer att vara filosofer åtgärder. Dessa människor är mer värdefull än guldgruvor och oljefält. De kommer att ge framgång och livslängd till företagen i världen.

Vi omfamnar idén att att skapa dem, har akademisk excellens för att hålla jämna steg med utvecklingen av deras individuella mänskliga potentialen, och att utveckla intellektuella kapacitet måste gå tillsammans med att skapa en verklig inter och ljud operativa färdigheter, både vunnit på fältet, i ledande företagen i världen.

Framgången för en man som av en organisation bestäms av deras filosofi.

Därför i ESE är klart att verklig utbildning är inte bara undervisning i föreställningar och kompetensutveckling men framför allt överföring av den unika filosofi skolan, dess idéer och grundläggande principer. ESE ger en syn på verksamheten och ett brett syn på livet genom en process av intellektuell, konstnärligt, politiskt, etiskt och sociokulturell utforskning, centrerad på självinsikt och arbeta med sig själv syftar till integritet.

Varken kunskap eller utbildning, rikedom eller sociala ställning kan bana din väg till framgång, utan snarare din egen självkännedom och integritet.

Utvecklingen av alla företag, från kvartersbutiken till jättarna i internationell industri och finans är deras medvetna omvandling till ett "School of Being". Deras mål och verkliga affärsmässiga mål kommer att vara utveckling av alla människor direkt deltar, och intressenter. Företag och organisationer i framtiden kommer att vara platser för aspiration och personlig förbättring där arbetstagare och personal kommer att lämna i slutet av dagen med en större känsla av förståelse, lycka och ansvar, och där även de mest avlägsna cellerna i organisationen kommer att tas om hand av för att utvecklas och påskynda deras framsteg.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se Summer courses » Se 1-åriga MBA:er » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Master I Finans

Campusstudier Heltid 12 - 15  Öppen antagning Storbritannien London Italien Rom Milan Florens Spanien Madrid + 6 fler

Master i finans förbereder fondförvaltare och professionella investeringsanalytiker för inträde i bank- och finanssektorn. Kursen behandlar principerna för finansiering och investeringsbeslut och deras effekter över ett brett utbud av moderna förvaltningsproblem. [+]

Den Masterprogram Bank och Finans förbereder fondförvaltare och professionella investeringsanalytiker för inträde i bank- och finanssektorn. Kursen behandlar principerna för finansiering och investeringsbeslut och deras effekter över ett brett utbud av moderna förvaltningsproblem.

Som en del av finans specialisering, masterstudenter utforska:

• klassisk och samtida företagsfinansiering metoder när det gäller multinationella företag i utvecklade länder och utvecklingsmarknader • livskraft och lämpligheten ett företags fusioner eller förvärv genom utvärdering och analys • värdebedömning och enterprise value • riskhantering och olika teorier och metoder för multinationellt företag • behovet av nya metoder för att hantera geografiska spridda grupper av individer såväl som andra resurser i internationell projektledning... [-]


Master I Marknadsföring

Campusstudier Heltid 12 - 15  Öppen antagning Storbritannien London Italien Rom Milan Florens Spanien Madrid + 6 fler

Master i marknadsföring förbereder kandidater för en mängd olika yrken inom marknadsföring, såsom brand management, produktutveckling, detaljhandel, tjänster marknadsföring, business to business marknadsföring och marknadsföring för ideella organisationer. [+]

Den Master i marknadsföring förbereder kandidater för en mängd olika yrken inom marknadsföring, såsom brand management, produktutveckling, detaljhandel, tjänster marknadsföring, business to business marknadsföring och marknadsföring för ideella organisationer.

Som en del av försäljnings specialisering, masterstudenter utforska:

• innovativa lösningar inom både tillverknings- och tjänstesektorn och hur företag kan få konkurrensfördelar, marknadsandelar och minska kostnaderna • e-handel, e-handel, och optimering av tekniska strukturer som en strategisk marknadsföring verktyg • marknadsföringsstrategier av internationella organisationer och tillvägagångssätt till en ny internationell marknadsmöjligheter • kunddrivna marknadsföringsstrategier i tillväxtekonomierna • anslutningen mellan marknadskommunikation och strategi, och kriterierna för att använda olika PR-tekniker och medier i integrerade marknadsföringskampanjer • över nationsgränserna i näringslivet, och den operativa, juridiska och logistiska problem som är vanliga... [-]


Master In Management

Campusstudier Heltid 12 - 15 månader Öppen antagning Storbritannien London Italien Rom Milan Florens Spanien Madrid + 6 fler

Mästaren i Management syftar till att ge studenterna en helhetsbild av internationell förvaltning, utforska de kritiska faktorerna för tvärnationellt företag framgång, globaliseringens inverkan på den internationella affärsmiljön, teorier handels och internationaliseringsstrategier. [+]

Den Master in Management syftar till att ge studenterna en helhetsbild av internationell förvaltning, utforska de kritiska faktorerna för tvärnationellt företag framgång, globaliseringens inverkan på den internationella affärsmiljön, teorier handels och internationaliseringsstrategier.

Som en del av förvaltnings specialisering, masterstudenter utforska:

• företagande och dess roll för att upprätthålla tillväxt, identifiera marknader och gripa tillfället i en global ekonomi • ledarskap och hur effektiva metoder inverkan anställda, kunder och andra intressenter • strukturerna för leverans av information och påverkan på produkter, tjänster, funktioner, besluts beslutsfattande, marknadsföring och distribution • internationell projektledning en nya metoder att hantera geografiskt spridda grupper av individer och resurser • över nationsgränserna i näringslivet, och de operativa, juridiska och logistiska problem som är vanliga • mänskliga resurser, intern marknadsföring och dynamiken i ett effektivt ledarskap som en strategisk faktor i att få konkurrensfördelar på den globala marknaden • praktiska prov av marknadsföringsstrategier för internationella organisationer.... [-]


Kontakt

European School of Economics

Adress, rad 1 ESE London 11-13 Mandeville Place
W1U 3AJ London, England, Storbritannien
Hemsida http://www.uniese.it/
Telefonnummer +39 055 217050