Läs den officiella beskrivningen

European School of Economics (ESE) är en privat högskoleskola utan gränser, mångkulturell och pragmatisk, fullt ackrediterad i Storbritannien och i ordning enligt listade organ.
ESE erbjuder kandidatexamen, mästare, MBA och korta program på sina centra i London, Rom, Milano, Florens och Madrid.

ESE-studenter är bland de mest konkurrenskraftiga affärsmännen på marknaden, förberedda för ledarroll i internationell marknadsföring, finans, kommunikation och förvaltning. Med möjlighet att individuellt skräddarsy sin studie, studerar ESE:

studera utomlands med ESE-centra över hela världen

specialisera sig inom avancerade affärsområden, bland annat mode, evenemang, musik, sport, konst, medier och mänskliga resurser;

kompletta praktikplatser, välja från mer än 1500 ledande organisationer runt om i världen.

En skola utan gränser är European School of Economics ett nytt koncept inom högre utbildning. Kombinationen av akademisk excellens, internationalitet och pragmatism är ESE-examen och certifikatprogrammen utformade för att förbereda en ny generation ledare och entreprenörer. European School of Economics (ESE) är ett erkänt utbildningsinstitut, ackrediterat av British Accreditation Council (BAC).

Vad gör ESE till ett bra ställe för studenter?

En personlig och skräddarsydd inlärningsupplevelse - på ESE får du en individuell och spännande upplevelse tack vare den lilla klassstorleken och den utmärkta elev / lärarförhållandet

• " Drömmen är den mest verkliga saken " - ESE-studenter utvecklar en unik akademisk och professionell Pathway genom sin valda kursspecialisering och praktikplacering

Pragmatism - praktisk erfarenhet av modern affärspraxis genom det omfattande praktikprogrammet

Internationalitet - studentkår som härrör från mer än 60 nationer och studerar utomlands med ESE-centra över hela världen

Specialisering inom spetstekniska sektorer , bland annat mode, evenemang, musik, sport, konst, media och mänskliga resurser

Stora praktikplatser - ESE-studenter kan välja bland över 1500 ledande organisationer runt om i världen

Utbildningsfilosofi

European School of Economics har förutsett att en ny mänsklighet föddes, för skapandet av individer fritt från fördomar och rädsla, och i stånd att harmonisera tydliga, åldrande antagonisms mellan ekonomi och etik, handling och kontemplation och ekonomisk kraft och kärlek.

ESE-kandidatexamen, master-, MBA- och certifikatprogrammen syftar till att förbereda internationella entreprenörer och chefer med den kulturella medvetenheten, förmågor och moraliska egenskaper som behövs mest i modern företagsverksamhet.

ESE-värden

Bakom varje mänsklig prestation, med utgångspunkt i varje intuition, av varje vetenskaplig eller social erövring, bakom världens största ekonomiska och industriella företag, och allt som är vackert, användbart och rikligt, finns det alltid en man, en individ och hans dröm.

Endast individer kan förvandla samhället. Endast individer kan drömma. ESE: s uppdrag är att skapa en ny generation unga företagare och företagsledare, visionärer, pragmatiska drömmare. För att uppnå ett sådant mål krävs mer än bra program och bra lärare. ESE är ett system av viktiga idéer och förbereder sina elever att vara de nya cellerna i en helbredd mänsklighet, fri från konflikttänkande, overtro, fördomar och föråldrade idéer, som i sig själva odlar en oförgänglig passion för storhet.

En organisations liv, en nations framtid, en hel civilisation, beror på dessa mäns och kvinnors existens. Huvudet av framtida organisationer kommer att vara filosofier av handling. Dessa människor är mer värdefulla än guldminor och oljefält. De kommer att ge framgång och livslängd till företag i världen.

Vi omfamnar tanken att att förfalska dem måste akademisk excellens fortsätta att utveckla sin individuella mänskliga potential och att utveckla intellektuella förmågor måste överensstämma med att skapa en sann internationalitet och sunda operativa färdigheter, både inom området, inom de ledande företagen av världen.

En mans framgång som en organisation bestäms av sin filosofi.

Därför är det i ESE klart att verklig utbildning inte bara är undervisningen i begrepp och kompetensutveckling utan framförallt överföringen av skolans unika filosofi, dess idéer och grundprinciper. ESE ger ett näringsliv och en bred vision av livet genom en process av intellektuell, konstnärlig, politisk, etisk och sociokulturell prospektering, inriktad på självupptäckt och arbete med sig självriktad mot integritet.

Varken kunskap eller utbildning, rikedom eller socialt ställning kan bana din väg till framgång utan snarare din egen självkännedom och integritet.

Utvecklingen av varje företag, från den lokala hörnaffären till jättarna i internationell industri och ekonomi, är deras medvetna omvandling till en "Skola för att vara". Deras mål och verkliga affärsmål kommer att vara utvecklingen av alla direkt deltagande och intressenter. Framtidens företag och organisationer kommer att vara platser av ambition och personlig förbättring där arbetare och personal kommer att lämna i slutet av dagen med större känsla av förståelse, lycka och ansvar och där även de avlägsna cellerna i organisationen kommer att tas hand om för att utveckla och påskynda deras framsteg.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

European School of Economics

Master of Finance förbereder fondförvaltare och professionella investeringsanalytiker för ingång till bank- och finanssektorn. Kursen behandlar principerna för finansieri ... [+]

Magisterexamen i finans förbereder fondförvaltare och professionella investeringsanalytiker för ingång till bank- och finanssektorn. Kursen behandlar principerna för finansierings- och investeringsbeslut och deras inverkan på ett brett utbud av moderna förvaltningsfrågor.

Som en del av finanspecialiseringen studerar magisterstudenterna:

Klassiska och moderna företagsfinansieringsmetoder med avseende på multinationella företag på utvecklade och utvecklade marknaderLönsamheten och lämpligheten av företagsfusioner eller förvärv genom utvärdering och analysVärderingsbedömning och företagsvärdeRiskhantering och olika teorier och tillvägagångssätt för det multinationella företagetNödvändigheten av nya metoder för att hantera geografiskt utspridda grupper av individer samt andra resurser i internationell projektledningHuvudkomponenterna i masterprogrammetEtt val av tre specialiseringar: Marknadsföring, Management eller FinanceHeltid, obligatorisk närvaroMöjligheten att överföra mellan campus i London, Milano, Florens och Rom per terminTre intag per läsår januari, april och septemberESE: s konkurrenskraftiga praktikprogram ger internationell arbetslivserfarenhet inom sektorn för specialiseringKompakta klassstorlekar som hjälper fakulteten att odla ett mentorförhållande med eleverna och ge den individuella uppmärksamhet som behövs för att upptäcka sina speciella färdigheter och lyckas i deras valda PathwayVad gör ESE till ett bra ställe för studenter?En personlig och skräddarsydd lärandeupplevelse - på ESE får du en individuell och spännande upplevelse tack vare den lilla klassstorleken och utmärkta student / lärarförhållande"Drömmen är den mest verkliga saken" - ESE-studenter utvecklar en unik akademisk och professionell Pathway genom sin valda kursspecialisering och praktikplaceringPragmatism - praktisk erfarenhet av modern affärspraxis genom det omfattande praktikprogrammetInternationalitet - studentkår som härrör från mer än 60 nationer och studerar utomlands med ESE-centra över hela världenSpecialisering inom avancerade affärsområden, bland annat mode, evenemang, musik, sport, konst, media och mänskliga... [-]
Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
European School of Economics

Master of Management syftar till att ge studenterna en övergripande bild av internationell ledning, utforska de kritiska faktorerna för gränsöverskridande företags framgå ... [+]

Master of Management syftar till att ge studenterna en övergripande bild av internationell ledning, utforska de kritiska faktorerna för gränsöverskridande företags framgång, globaliseringens inverkan på den internationella affärsmiljön, handelsteorier och internationaliseringsstrategier.

Som en del av förvaltningsspecialiseringen studerar magisterstudenterna:

Entreprenörsverksamhet och dess roll för att upprätthålla tillväxt, identifiera marknader och utnyttja möjligheter inom en global ekonomiLedarskap och hur effektiva metoder påverkar anställda, kunder och andra intressenterStrukturerna för informationsleverans och påverkan på produkter, tjänster, verksamheter, beslutsfattande, marknadsföring och distributionInternationell projektledning nya metoder för att hantera geografiskt spridda grupper av individer och resurserKorsning av nationella gränser i näringslivet och de operativa, juridiska och logistiska problemen som vanligtvis uppstårPersonal, intern marknadsföring och dynamiken i ett effektivt ledarskap är en strategisk faktor för att få konkurrensfördelar på den globala marknadenPraktiska undersökningar av marknadsföringsstrategier för internationella organisationer.Huvudkomponenterna i masterprogrammetEtt val av tre specialiseringar: Marknadsföring, Management eller FinanceHeltid, obligatorisk närvaroMöjligheten att överföra mellan campus i London, Milano, Florens och Rom per terminTre intag per läsår januari, april och septemberESE: s konkurrenskraftiga praktikprogram ger internationell arbetslivserfarenhet inom sektorn för specialiseringKompakta klassstorlekar som hjälper fakulteten att odla ett mentorförhållande med eleverna och ge den individuella uppmärksamhet som behövs för att upptäcka sina speciella färdigheter och lyckas i deras valda PathwayVad gör ESE till ett bra ställe för studenter?En personlig och skräddarsydd lärandeupplevelse - på ESE får du en individuell och spännande upplevelse tack vare den lilla klassstorleken och utmärkta student / lärarförhållande"Drömmen är den mest verkliga saken" - ESE-studenter utvecklar en unik akademisk och professionell Pathway genom sin valda kursspecialisering och... [-]
Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
European School of Economics

Master of Marketing förbereder kandidater till ett brett utbud av karriär inom marknadsföringshantering, såsom varumärkeshantering, produktutveckling, detaljhandel, markn ... [+]

Master of Marketing förbereder kandidater till ett brett utbud av karriär inom marknadsföringshantering, såsom varumärkeshantering, produktutveckling, detaljhandel, marknadsföring av tjänster, affärer till marknadsföring och marknadsföring för ideella organisationer.

Som en del av marknadsföring specialiserar sig masterstudenterna:

Innovativa metoder inom både tillverknings- och tjänstesektorerna och hur företag kan få konkurrensfördelar, marknadsandel och sänka kostnadernaE-handel, E-business och optimering av tekniska strukturer som ett strategiskt marknadsföringsverktygMarknadsföringsstrategier för internationella organisationer och tillvägagångssätt för nya internationella marknadsmöjligheterKunddrivna marknadsföringsstrategier i nya ekonomierAnslutningen mellan marknadsföringskommunikation och strategi och kriterier för användning av olika PR-tekniker och media i integrerade marknadsföringskampanjerKorsning av nationella gränser i näringslivet och de operativa, juridiska och logistiska problemen som vanligtvis uppstårHuvudkomponenterna i masterprogrammetEtt val av tre specialiseringar: Marknadsföring, Management eller FinanceHeltid, obligatorisk närvaroMöjligheten att överföra mellan campus i London, Milano, Florens och Rom per terminTre intag per läsår januari, april och septemberESE: s konkurrenskraftiga praktikprogram ger internationell arbetslivserfarenhet inom sektorn för specialiseringKompakta klassstorlekar som hjälper fakulteten att odla ett mentorförhållande med eleverna och ge den individuella uppmärksamhet som behövs för att upptäcka sina speciella färdigheter och lyckas i deras valda PathwayVad gör ESE till ett bra ställe för studenter?En personlig och skräddarsydd lärandeupplevelse - på ESE får du en individuell och spännande upplevelse tack vare den lilla klassstorleken och utmärkta student / lärarförhållande"Drömmen är den mest verkliga saken" - ESE-studenter utvecklar en unik akademisk och professionell Pathway genom sin valda kursspecialisering och praktikplaceringPragmatism - praktisk erfarenhet av modern affärspraxis genom det omfattande praktikprogrammetInternationalitet - studentkår som härrör från mer än 60 nationer och studerar utomlands med... [-]
Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska