University of Kent, School of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Nationalekonomi vid University of Kent

Ekonomi vid Kent är högt rankad i Storbritannien för student tillfredsställelse och undervisningens kvalitet. Vår passion för ämnet och forskning-ledda inställning till undervisning bidrar till att ge studenterna en första klassens akademisk erfarenhet, samt bygga personliga färdigheter och förbättra karriärmöjligheter. Vår kosmopolitiska akademiska och studentkåren, tillsammans med en blomstrande forskning kultur, skapar en inspirerande och utmanande miljö för att studera ekonomi.

Student tillfredsställelse

Skolan får genomgående höga betyg i nationella student tillfredsställelse undersökningar. I Graduate visade Experience Survey (PTE: er) i 2016, placerat vår prestation oss i topp kvartalet i alla sju temaområden, och övergripande vi uppnått en 89% nöjda studenter hastighet.

I forskarutbildning Experience Survey (PRES) 2016, skolan gjorde också mycket med 89% av de tillfrågade uttrycker tillfredsställelse i kvaliteten på vår tillsyn, och 89% nöjda med forskning färdigheter de har utvecklat. Sammantaget skolan uppnått en 86% nöjda, återigen placera oss i topp kvartalet.

Skolan är rankat 17 i Storbritannien för ekonomi i 2016 National Student Survey, med en 92% totalt nöjda.

kvalitet på undervisningen

Vid Handelshögskolan du kommer att undervisas av personal vars forskning har vunnit nationellt och internationellt erkännande, och som utnyttjar deras nuvarande forskning i undervisningen av våra program.

Många av våra akademiska medarbetare tjänar akademiska rådgivare och experter till Storbritannien och internationella organ, däribland Världsbanken, EU-kommissionen, Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD), avdelningen för miljö, livsmedel och landsbygdsfrågor ( Defra), det brittiska finansministeriet och många andra organisationer.

Brett urval av program

Skolan erbjuder 17 enskilda och gemensamma utmärkelser grundexamina och åtta masterutbildning som ger studenterna möjlighet att specialisera sig på olika områden av nationalekonomi (såsom ekonomi, ekonometri och ekonomisk utveckling), studera utomlands eller kombinera ekonomi med andra ämnen såsom bokföring lag eller hantering.

Våra Masters (MSC) grader erbjuda en stimulerande utbildning i ekonomisk teori och utveckla din förmåga att tillämpa ekonomisk kunskap, analytiska verktyg och färdigheter till en rad nationella och internationella problem. De ger dig med den kompetens som krävs för en karriär som professionell ekonom inom både den offentliga och den privata sektorn i Storbritannien och utomlands, och erbjuder en utmärkt utbildning om du vill fortsätta med akademiska studier.

Ta en titt på vårt utbud av program här.

Anställbarhet

Ekonomer är mycket efterfrågade i näringslivet, bank, finans och offentlig sektor, liksom i nationella regeringar och internationella institutioner. Handelshögskolan har utmärkta resultat för anställbarhet; våra examina får högt betyg av arbetsgivare och våra studenter går vidare för att få bra jobb i den privata och offentliga sektorn, eller fortsatta studier.

Superb elev erfarenhet

Kent är en stor favorit för brittiska och internationella studenter lika, och det är inte konstigt eftersom universitetet rankas i den brittiska Top 20 för studerande erfarenhet, var nominerad för The University of the Year Award och fick fjärde högsta betyget för övergripande tillfredsställelse student i National Student Survey 2016.

Inte nog med att du har möjlighet att studera med ansedda ekonomer dras från varje kontinent, men omkring 15% av Economics studenter och mer än 50% av doktorander är från utlandet. Så du studerar inom en mångkulturell miljö, där eleverna kan ta med sig sina personliga erfarenheter till gagn för alla.

Kent state-of-the-art campus i Canterbury

Ekonomistuderande vid Kent dra nytta av en mängd faciliteter på Kents Canterbury campus. Campus är byggt på 300 tunnland park mark, halv-en-timmes promenad från Canterbury centrum. Bostäder, undervisning och administrativa byggnader är omgivna av grönområden, fält och skogar. Det är en levande, vänlig och kosmopolitiska campus, med utmärkt studie, sport och sociala inrättningar, inklusive en teater, biograf och nattklubb. De Canterbury campus hus över 4300 studenter i rum, lägenheter och hus och har utmärkta transportförbindelser med London och kontinentala Europa.

För ytterligare information om School of Economics, se vår webbsajt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Civilekonom

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Denna grad ger utbildning i avancerad ekonomisk teori och ekonometriska metoder. [+]

The Economics MSC är utformad för att ge en utbildning i avancerad ekonomisk teori och kvantitativa metoder samtidigt som studenter att specialisera sig eller ta alternativ i en rad frågor som speglar skolans viktigaste forskningsområden expertis. Alla våra MSc grader förse dig med en rad kvantitativa och analytisk förmåga och förmåga att kommunicera komplicerade ekonomiska begrepp i en klar och koncis stil. Våra program erbjuder inte bara en stimulerande utbildning i ekonomisk teori, men också utveckla din förmåga att tillämpa ekonomisk kunskap, analytiska verktyg och färdigheter till en rad nationella och internationella problem inom områdena ekonomi, utveckling, jordbruk och miljö. Om Handelshögskolan Handelshögskolan är tillägnad kvalitet i både undervisning och forskning, framgår av resultaten i forskning Excellence Framework (REF) 2014 och senare elevundersökningar. Alla akademiska personal är forskning aktiv, och undervisning och lärande informeras av skolans blomstrande forskning kultur och stark kosmopolitisk akademiska världen. Våra undervisade program erbjuder en kombination av utbildning inom kärn ekonomi med möjlighet att specialisera sig inom områden som ekonomi, ekonometri, utveckling, jordbruk och miljö. Oberoende ranking I forskning Excellence Framework (REF) 2014, var forskning vid Handelshögskolan rankad 21 i Storbritannien för forskningsintensitet och 84% av vår forskning bedömdes vara av internationell kvalitet. Skolans miljö bedömdes kunna bidra till att stödja utvecklingen av forskning av internationell excellens. Avgifter De 2017/18 studieavgifter för detta program är: Heltid: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas Deltids: £ 3250 UK / EU; £ 7340 Utomeuropeiska Undantag kan förekomma. Nyckelfakta Skolor: School of Economics Ämnesområden: Ekonomi Utmärkelse: Civilingenjör Plats:... [-]

Civilekonom Och Finans

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Detta program är utformat för att ge en utbildning i avancerad ekonomisk och finans teori och kvantitativa metoder. [+]

Ekonomi- och finans MSc program är utformat för att ge en utbildning i avancerad ekonomisk och finansteori och kvantitativa metoder, samtidigt som du kan specialisera sig eller ta alternativ i en rad frågor som speglar skolans viktigaste forskningsområden expertis inom finans. Det förbereder dig för arbete som professionell ekonom inom finans- och banksektorn, den offentliga sektorn och internationella organisationer. Alla våra MSc grader förse dig med en rad kvantitativa och analytisk förmåga och förmågan att kommunicera komplicerade ekonomiska begrepp i en klar och koncis stil. Våra program erbjuder inte bara en stimulerande utbildning i ekonomisk teori, men också utveckla din förmåga att tillämpa ekonomisk kunskap, analytiska verktyg och färdigheter till en rad nationella och internationella problem inom områdena ekonomi, utveckling, jordbruk och miljö. Om Handelshögskolan Handelshögskolan är tillägnad kvalitet i både undervisning och forskning, vilket framgår av resultaten i REF 2014 och de senaste studentenkäter. Alla akademiska personal är forskning aktiv, och undervisning och lärande informeras av skolans blomstrande forskning kultur och stark kosmopolitisk akademiska världen. Våra undervisade program erbjuder en kombination av utbildning inom kärn ekonomi med möjlighet att specialisera sig inom områden som ekonomi, ekonometri, utveckling, jordbruk och miljö. Oberoende ranking I forskning Excellence Framework (REF) 2014, var forskning vid Handelshögskolan rankad 21 i Storbritannien för forskningsintensitet och 84% av vår forskning bedömdes vara av internationell kvalitet. Skolans miljö bedömdes kunna bidra till att stödja utvecklingen av forskning av internationell excellens. Avgifter De 2017/18 studieavgifter för detta program är: Heltid: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas... [-]

Msc Konverteringsprogram I Nationalekonomi

Campusstudier Heltid 2 år September 2017 Storbritannien Canterbury

Om du inte har en grundexamen i ekonomi, erbjuder konverteringsprogrammet du en tvåårig vägen till vårt masterprogram. Under det första året du tar examen i ekonomisk analys (DEA). Detta leder [+]

Om du har en grundexamen i ett annat land än ekonomi ämne, erbjuder omställningsprogrammet du en tvåårig väg till vår ekonomi masterprogram. Under det första året, ta dig Diploma in Economic Analysis (DEA). Detta tar dig upp till de normer som krävs för att fortsätta med MSc studien. Studenter som passerar DEA med 60% och över fortsätter sedan till en av våra masterprogram. Studenter som passerar men inte uppnår 60% tilldelas DEA. Alla våra MSc grader förse dig med en rad kvantitativa och analytisk förmåga och förmågan att kommunicera komplicerade ekonomiska begrepp i en klar och koncis stil. Våra program erbjuder inte bara en stimulerande utbildning i ekonomisk teori, men också utveckla din förmåga att tillämpa ekonomisk kunskap, analytiska verktyg och färdigheter till en rad nationella och internationella problem inom områdena ekonomi, utveckling, jordbruk och miljö. Om Handelshögskolan Handelshögskolan är tillägnad kvalitet i både undervisning och forskning, vilket framgår av resultaten i REF 2014 och de senaste studentenkäter. Alla akademiska personal är forskning aktiv, och undervisning och lärande informeras av skolans blomstrande forskning kultur och stark kosmopolitisk akademiska världen. Våra undervisade program erbjuder en kombination av utbildning inom kärn ekonomi med möjlighet att specialisera sig inom områden som ekonomi, ekonometri, utveckling, jordbruk och miljö. Oberoende ranking I forskning Excellence Framework (REF) 2014, var forskning vid Handelshögskolan rankad 21 i Storbritannien för forskningsintensitet och 84% av vår forskning bedömdes vara av internationell kvalitet. Skolans miljö bedömdes kunna bidra till att stödja utvecklingen av forskning av internationell excellens. Avgifter De 2017/18 studieavgifter... [-]

MSC Tillämpad Ekonomi Och Internationell Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Denna grad ger utbildning i tillämpningen av ekonomiska principer till problemen med den internationella utvecklingen. [+]

Civilingenjör i tillämpad ekonomi och internationell utveckling ger utbildning i tillämpningen av ekonomiska principer på problemen med den internationella utvecklingen. Programmet är utformat för studenter med en bra första examen i en vetenskap eller samhällsvetenskap föremål, som vill göra karriär i ekonomi och internationell utveckling. Du måste också ha några tidigare kvantitativ bakgrund, till exempel ett gott betyg i matematik från en föruniversial skola kurs. Programmet erbjuder stor flexibilitet och bredd av val i modulalternativ inom områdena internationell ekonomi, handel och utveckling, miljö och landsbygdsekonomier. Oberoende ranking I forskning Excellence Framework (REF) 2014, var forskning vid Handelshögskolan rankad 21 i Storbritannien för forskningsintensitet och 84% av vår forskning bedömdes vara av internationell kvalitet. Skolans miljö bedömdes kunna bidra till att stödja utvecklingen av forskning av internationell excellens. Avgifter De 2017/18 studieavgifter för detta program är: Heltid: £ 6500 UK / EU; £ 14670 Overseas Deltids: £ 3250 UK / EU; £ 7340 Utomeuropeiska Undantag kan förekomma. Nyckelfakta Skolor: School of Economics Ämnesområden: Ekonomi Utmärkelse: Civilingenjör Plats: Canterbury Verk studie: Heltid eller deltid Varaktighet: 1 år heltid, 2 år deltid Start: 18 September 2017 Ackrediterade av: University of Kent Totalt Kent poäng: 180 Totalt poäng: 90 [-]

MSc

Msc Internationella Affärer Och Ekonomisk Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Programmet är särskilt lämpad för Business studenter som funderar på att skaffa ekonomi förståelse och färdigheter för att göra karriär inom multinationella företag, internationella organisationer och konsultföretag. [+]

Detta är ett tvärvetenskapligt civilingenjörsutbildningen som sammanför områdena internationell verksamhet och ekonomisk utveckling. Undervisas gemensamt av Handelshögskolan och Kent Business School, program nytta av den kompetens och stark forskning inom båda skolorna. Programmet ger en utmärkt forskarutbildning i de grundläggande principerna för internationella affärer och ekonomisk utveckling och bidrar till att utveckla en bred uppsättning färdigheter som är mycket eftertraktade av globala arbetsgivare. Det ger en strukturerad metod för att utveckla de kunskaper och färdigheter som krävs för att göra karriär inom internationell affärsverksamhet och / eller ekonomisk utveckling. Du har chansen att utveckla ett internationellt perspektiv på affärs- och ekonomiska utvecklingsfrågor genom att arbeta med en internationell grupp av studenter, och bygga ditt eget internationellt nätverk. MSC är särskilt lämpad för Business studenter som funderar på att skaffa sig ekonomi förståelse och färdigheter för att göra karriär inom multinationella företag, internationella organisationer och konsultföretag. Det ger också möjligheter för utveckling av chefer som vill fördjupa sin förståelse av den internationella ekonomiska miljön, och för dem som vill gå vidare med akademiska studier på doktorandnivå. Om Handelshögskolan Handelshögskolan är tillägnad kvalitet i både undervisning och forskning, vilket framgår av resultaten i REF 2014 och de senaste studentenkäter. Alla akademiska personal är forskning aktiv, och undervisning och lärande informeras av skolans blomstrande forskning kultur och stark kosmopolitisk akademiska världen. Våra undervisade program erbjuder en kombination av utbildning inom kärn ekonomi med möjlighet att specialisera sig inom områden som ekonomi, ekonometri, utveckling, jordbruk och miljö. Om Kent Business School Kent Business School... [-]

Kontakt

Keynes College

Adress, rad 1 CT2 7NP Canterbury, United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer