University of Exeter

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Varför University of Exeter?

"Exeter framgång välförtjänt ... har konsekvent förkroppsligade allra bästa i brittisk högre utbildning." Alastair McCall, redaktör för The Times och The Sunday Times Good University Guide

  1. En topplacering brittiskt universitet, med en växande världsrykte

Vi är en Russell Group universitet rankat 7 i The Times och The Sunday Times Good University Guide och i den översta procent av universitet i världen (Times Higher Education). Vi poäng särskilt starkt för "internationell utblick" och universitetet välkomnar personal och studenter från över 130 länder.

Upplevelsen av våra utländska studenter är oöverträffad: 2015 vann vi "International Student Choice" -utmärkelse (WhatUni).

Vårt rykte gynnar alla våra doktorander som genomför sitt program eller forskning: anställbarhet graden av våra doktorander ökade faktiskt under lågkonjunkturen och våra doktorander regelbundet sysselsatta med en rad blue chip organisationer.

  1. Utbildningsprogram utvecklats från ledande forskning

Vi erbjuder över 150 forskarutbildning. Se programsidorna här för fullständig information om tillgängliga möjligheter samt information om finansiering och avgifter och kontakta oss med hjälp av frågeformuläret för ytterligare information.

Vi är den snabbast växande forskningsintensiva universitet i Storbritannien. Nittioåtta procent av vår forskning är av internationell kvalitet och världsledande forskning kan hittas i alla våra ämnesområden (Forskning Motion Framework, 2014). Våra forskarstuderande och forskare i början av karriären har bidragit till en stor del av dessa papper. Alla PhD och doktorander dra nytta av stöd och utbildning av våra forskar College.

Blivande doktorander kan få reda på mer om att studera för en doktorsexamen genom online-modulen finns på Exeter hemsida. Alternativt kan du använda frågeformuläret på denna sida att kontakta oss för mer information.

Masterstudenter drar också nytta av vår forskning styrka så ofta är föreläsare är också våra forskare - de som skriver böcker och forskningsrapporter. Undervisning och kunskap fick ligger i framkant av kunskap och du kommer att kunna dra nytta av de senaste tankegångarna, utrustning och resurser.

  1. Stipendier och finansiering

Vi erbjuder över 100 fullt finansierade doktorand årligen, varav de flesta är öppna för EU-studenter och en del görs tillgängliga för internationella studenter. Vi erbjuder också ett stort antal stipendier - normalt konkurrenskraftig och meritbaserat - till masterstudenter. Det totala paketet i år överstiger över £ 500,000 i år, vilket öppnar upp möjligheten för en magisterexamen från University of Exeter för många.

Kontakta oss för information om tillgängliga stipendier.

  1. Vackra campus och ideal forskarutbildning miljö

Vi tillhandahåller doktorander med en inspirerande och stödjande miljö att studera för en Masters eller doktorsexamen.

Två campus är baserade i den historiska staden Exeter medan Penryn Campus nära Falmouth erbjuder den allra senaste akademiska, forskning och bostäder.

En säker, student-vänlig stad, Exeter konsekvent rankade en av de bästa platserna att bo i Storbritannien för kvaliteten på sina anläggningar, låg kriminalitet och fantastisk natur, medan eleverna baserad i Cornwall studie på ett campus där miljö och hållbarhet stödja en stor del av forskning och undervisning i länet känd för sin härliga kust och natur.

För att bibehålla vår växande internationellt rykte, vi investerar kraftigt i de allra senaste faciliteterna. Iconic nya byggnader som forumet har skapats genom en miljon £ 475 investeringsprogram i nya byggnader, forskningscentra, studentbostäder och campusanläggningar.

Men ambitionen och framgång har inte förändrats universitetets karisma, eller attraktionskraft sina campus. Fråga någon Exeter examen om deras minnen och många kommer att tala om vänlighet personal och studenter. Första klass undervisning och forskning kombineras med en avslappnad och lättillgänglig atmosfär.

Doktorander är en integrerad del av universitetet och är väl representerade genom prisbelönta Student Guild. Detta ger masterstudenter stöd genom Graduate Forum och forskarutbildning samhälle samt ett brett utbud av klubbar och samhällen.

"Det är energi, dynamik och talang på Exeter i stor myckenhet." Jonathan Dimbleby, Broadcaster, heders Graduate

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MRes Konflikt, Säkerhet Och Rättvisa

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Detta tvärvetenskapliga program undersöker den senaste kritiskt tänkande och de viktigaste frågorna kring området säkerhetsstudier; utforska nya sätt att utveckla bättre strategier för att lösa konflikter och säkra social rättvisa. [+]

Detta tvärvetenskapliga program undersöker den senaste kritiskt tänkande och de viktigaste frågorna kring området säkerhetsstudier; utforska nya sätt att utveckla bättre strategier för att lösa konflikter och säkra social rättvisa. Det erkänner att traditionella metoder för detta ämne nu måste kompletteras med nya perspektiv på frågor som mänskliga (i) säkerhet, nationell säkerhet och våld. Enheter som bidrar till detta program kommer att bygga på sociologiska och socio juridisk forskning om ämnen som inkluderar: mänskliga rättigheter, genus, våld och ethnopolitics; områdesstudier expertis på språk, kultur och praxis; och politisk och juridisk forskning om suveränitet, institutioner och intervention och hur dessa områden påverkar delar av säkerhet, konflikt och rättvisa. De MRes i säkerhet, Konflikt och rättvisa kommer att förse dig med tvärvetenskapliga kunskaper som kommer att ha en inverkan på forskning, politik och praktik som krävs för att undvika och minska säkerhetsrisker. Programmet är utformat för att tillhandahålla utbildning för studenter som kommer att utvecklas till en doktor och för dem som vill göra karriär med en betydande forsknings inslag forskning. Detta program har godkänts av Research Council (ESRC) Ekonomiska och sociala som en del av South West Doctoral Training Centre. Programdirektör Dr Andrew Schaap. Lärande och undervisning Med undantag för avhandlingen är varje modul på detta program normalt undervisas genom akademiska föreläsningar expanderade genom seminarium diskussion, presentationer, grupparbeten, läsa och uppsatsuppdrag. Arbetet med att formulera en avhandlingsämne börjar tidigt under läsåret och du kommer att ha en individuell handledare för din avhandling. Studieavgifter per år 2016/17 UK / EU: £ 6900... [-]

MSc

Civilekonom

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Exeter

Våra MSc Economics program är avsedda att fördjupa dina kunskaper och förståelse för ekonomi som en akademisk disciplin. Varje program bygger på den internationellt rankade forskning som bedrivs inom institutionen och upplevelsen av våra akademiker att utveckla den ekonomiska politiken på organisationer som till exempel Bank of England, den [+]

Våra MSc Economics program är avsedda att fördjupa dina kunskaper och förståelse för ekonomi som en akademisk disciplin. Varje program bygger på den internationellt rankade forskning som bedrivs inom institutionen och upplevelsen av våra akademiker att utveckla den ekonomiska politiken på organisationer som Bank of England, Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD), Internationella valutafonden (IMF), Världshandelsorganisationen (WTO) och FN. Ett centralt mål för alla program är att ge dig insikt i de senaste rönen inom ekonomi. Du kommer att delta i en serie forskningsseminarier, under vilken du kan diskutera och presentera aktuella forskningsrapporter. Du kan också delta i institutionens seminarier, som lockar externa forskare och ger dig möjlighet att få en inblick i aktuell forskning inom ekonomi och ekonometri. MSc Economics är den vanligaste av våra program och erbjuder störst flexibilitet. Det ger dig möjlighet att förvärva yrkesutbildning i mainstream economics, inklusive analysmetoder samt ämnesspecifika kunskaper. Vi ger också möjlighet för dig att specialisera sig på två specifika områden av ekonomi och för dessa specialist återspeglas i din examen titeln. Vår Civilingenjör ekonomi och ekonometri och MSC beteendeekonomi och finans ger dig möjlighet att fokusera på två områden där Institutionen för ekonomi har stor kompetens och erfarenhet. Studieavgifter per år 2016/17 UK / EU: £ 8800 heltid International: £ 16.700 heltid [-]

Civilingenjör Företagsledning

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Ingenjörer med stark teknisk kompetens samt utmärkta kompetensen är mycket eftertraktade, och den här kursen kommer att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppfylla en mängd spännande internationella roller. [+]

Flagship One World Engineering program Väntar professionell ackreditering av institutionen för teknik och teknik (IET) Studie vid sidan yrkesverksamma Bildar ett brett nätverk av kontakter över alla Engineering och Business forskarutbildning Detta program är utformat för ingenjörs chefer och ledare i framtiden. Ingenjörer med stark teknisk kompetens samt utmärkta kompetensen är mycket eftertraktade, och den här kursen kommer att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppfylla en mängd spännande internationella roller. Du kommer att utveckla tekniker och analytiska verktyg för att förbättra verksamheten, parat med en grundlig förståelse för de processer och rutiner för verkstadsindustrin; en verkligt kraftfull kombination. Lärs ut i samarbete med College of Engineering, matematik och fysik och Business School, kommer vi att förse dig med en exceptionell lärande, tillgång till världsledande forskare, och chansen att bygga en enastående personliga nätverk för att förbättra din framtida karriär. Programmets betoning på ledning är speciellt inriktad för ingenjörer att låta dem flytta in på hög nivå ledningsroller. Akademiker kan förvänta sig att njuta av karriärer som ledare för affärs- och produktutveckling, projektledning, kundservice, personal, och en mängd andra områden, i synnerhet i samband med verkstadsindustrin. Lediga Det finns en stor efterfrågan på arbetsplatsen för akademiker med kunskap i både specialist teknikområde och i ledningen, särskilt i de moderna verktyg och tekniker för att stödja hanteringen av en dynamiskt föränderlig teknik företag. Nyutexaminerade har tagit anställning i en mängd olika branscher, både stora företag och små och medelstora företag. Studieavgifter per år 2016/17 UK / EU:... [-]

Civilingenjör Maskinteknik

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Denna specialist civilingenjörsprogrammet kommer att förse dig med den kompetens som krävs för att vara en modern maskiningenjör. Den fokuserar på den senaste tekniken och tekniker som används i maskinteknik, lära dig hur du använder dessa komplexa samtida problem. [+]

Väntar professionell ackreditering av Institution of Mechanical Engineers (IMechE) ^ Väljer att studera detta EM maskinteknik programmet eller Civilingenjör maskinteknik med hantering väg, som dessutom gör det möjligt att förbättra din ledarförmåga En rad valfria moduler att välja mellan Denna specialist civilingenjörsprogrammet kommer att förse dig med den kompetens som krävs för att vara en modern maskiningenjör. Den fokuserar på den senaste tekniken och tekniker som används i maskinteknik, lära dig hur du använder dessa komplexa samtida problem. Du kommer att få en rad beräknings färdigheter som gör att du kan analysera system med numeriska metoder, simulering och optimeringstekniker. Hållbarhet också betonas hela programmet och du kommer att uppmuntras att överväga ansvarsfulla lösningar till dagens utmaningar. Programmet stöds av internationellt ledande forskningsprojekt inom områden som nanoskala materialteknik, medicinsk teknik, 3D-analys från datortomografi för protes benersättning operation, tillsats lager tillverkning för hög specifikation applikationer med flyg metaller och tillämpning och återvinning av polymerer och kompositer. Programmet har utformats för maskiningenjörer som vill vidare i karriären, och gör det möjligt för studenter att gå vidare till Chartered Engineer status. Undervisning och bedömning Programmet levereras genom en blandning av föreläsningar, seminarier, handledning, industri presentationer, fallstudier, branschbesök, datorsimuleringar, projektarbete och en avhandling. Programmet kommer att ha särskilt värde i att utveckla utveckling överförbara färdigheter, inklusive ledarförmåga, kommunikationsförmåga, beräkningsmodeller, datahantering och analys, problemlösning, beslutsfattande och forskningsmetodik. Många av dessa kunskaper kommer att hanteras inom en industriell och kommersiell sammanhang. Du kommer att tilldelas en personlig handledare som är tillgänglig för råd och stöd under hela... [-]

MSC / PGDip Human Resource Management

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 30 månader September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Detta program har utformats för att göra det möjligt för dig att uppnå både hög nivå akademisk förståelse av samtida utvecklingen i Human Resource Management (HRM) och utveckling av relevanta avancerade HRM färdigheter. Vi strävar efter att förbereda dig för en långvarig och mycket framgångsrik karriär inom HRM. [+]

Detta program har utformats för att göra det möjligt för dig att uppnå både hög nivå akademisk förståelse av samtida utvecklingen i Human Resource Management (HRM) och utveckling av relevanta avancerade HRM färdigheter. Vi strävar efter att förbereda dig för en långvarig och mycket framgångsrik karriär inom HRM. Programmet har utformats för att kartlägga på Chartered Institute of Personal och Developments (CIPD s) avancerade studieresultat, som ger dig möjlighet att slutföra dessa och bli medlem. Du kan slutföra en magisterexamen, vilket leder till CIPD ackreditering, i nio månader på heltid som en fristående examen eller ta MSc som innehåller lärde del av magisterexamen och avslutas med en avhandling som du kommer att slutföra under sommaren månader. Programmet lämpar sig för både heltid och deltid studie med deltidsstuderande slutföra magisterexamen examen under två läsår eller hela MSc program under en period av trettio månader. Genom en serie av skräddarsydda moduler omfattar programmet alla aspekter av samtida HRM praxis, inklusive rekrytering och urval, ledning och performance management, utveckling av individer och organisationer, arbetsrätt, belöning ledning och metoder för HRM i ett internationellt sammanhang. Detta kommer att ge dig en förståelse ett brett spektrum av ämnen inom HRM som du kan fokusera på när de utvecklar idéer för inlämningsuppgifter och för MSc studenter, din avhandling. Unikt för detta program är möjligheten för studenter att delta i två tredagars bostäder studiekurser på Dartington Hall i Totnes. HR Skills modul levereras på två bostäder sessioner i oktober och juni. En blandning av handledare-ledda, yrkesskicklighet och... [-]

MSC Bevarande Vetenskap Och Politik

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Falmouth

Visas av internationellt erkända experter verksamma på vetenskap / policy gränssnitt, undersöker detta tvärvetenskapliga program både vetenskapliga och policyinriktade aspekter av bevarande. Inkluderar en studieresa till Kenya för att besöka några av Östafrikas mest kända skyddsområden. [+]

Visas av internationellt erkända experter verksamma på vetenskap / policy gränssnitt, undersöker detta tvärvetenskapliga program både vetenskapliga och policyinriktade aspekter av bevarande. Undervisningen omfattar bredden av detta viktiga område, att undersöka hur målen för bevarande kan uppnås under klimatscenarier, i kombination med säkerhetskraven mat, och med hänsyn till social rättvisa. Bredden av examen ger flexibilitet att fullfölja de områden som är mest relevanta för din professionella utveckling och innehåller en betydande forskningskomponent som stöds av ledande forskare. Graden är utformad för att erbjuda dig stora möjligheter att skräddarsy dina studier att fokusera på de ämnen som du vill uppnå. Integrerad del av hela programmet är omfattande kontakter med bevarande utövare från ett brett spektrum av samarbete statliga och icke-statliga organisationer som fjäril bevarande, Marine Conservation Society och natur England; och en bred uppsättning av organisationer i Afrika, inklusive Kenya Wildlife Service, Solio Ranch och Wildlife Direct. Nyckelpersoner från några av dessa organisationer bidrar till klasser och fältbesök och ett antal av våra projekt studenter kommer att placeras med sådana organisationer. En särskild funktion i programmet är Kenya studieresa, som omfattar besök på några av Östafrikas mest kända skyddsområden samt djupgående diskussioner med ett brett spektrum av aktörer om synergieffekter och kompromisser mellan bevarande och utveckling. Resan ger dig möjlighet att se med egna ögon hur bevarande vetenskap verkar inom särskilda politiska sammanhang. Resor och uppehälle för denna del av programmet ingår i programavgiften. En perfekt miljö att studera bevarande vetenskap och politik Detta Masters baseras vid University of Exeter Penryn... [-]

Msc Finansiell Analys Och Fondförvaltning

Campusstudier Heltid September 2017 Storbritannien Exeter

Civilingenjör i finansiell analys och Fondbolag är en av ett begränsat antal program globalt som har tilldelats "Program Partner 'Status av CFA Institute, innebär detta att programmet täcker åtminstone 70% av den nivå jag CFA och II kursplan. [+]

Den MSc i finansiell analys och Fond är ett mycket utmanande program som ger studenterna möjlighet att studera för den nivå jag och nivå II CFA tentor samtidigt som MSc finansiell analys och Fond. Civilingenjör i finansiell analys och Fondbolag är en av ett begränsat antal program globalt som har tilldelats "Program Partner 'Status av CFA Institute, innebär detta att programmet täcker åtminstone 70% av den nivå jag CFA och II kursplan. Kör av Xfi Centrum för finans och investeringar, är det en tolv månaders heltid program, och är utformad för dem som vill lära sig grundläggande och avancerad teori i investeringsanalys. Studenter på detta program kommer att ha tillgång till en dedikerad Thomson Reuters lab och utöver dataström och andra finansiella databaser och mjukvarusystem. Alla följande ingår i avgifterna för detta program: MSC finansiell analys och Fond program Treveckors induktion och Foundations program Fyra helgen CFA dedikerad utbildningar Kostnaden för inskrivning och registrering för två CFA tentor CFA nivå I och II läroböcker En CFA godkänd miniräknare CFA ® Track Civilingenjör i finansiell analys och Fond med CFA ® Track kan du ta Nivåer I och II i Chartered Financial Analyst kvalifikationer, samtidigt som fortsätter att studera finansiell analys och Fond. Vi erbjuder omfattande vidareutbildning för CFA ® nivå I och II professionella undersökningar i December och juni. Msc Endast Track Med den enda MSc spår, behöver du inte att registrera för CFA ® examen, eller delta i seminarier som anordnas för de på CFA ® Track. CFA ®... [-]

Msc Finansiell Matematik

Campusstudier Heltid September 2017 Storbritannien Exeter

Kvantitativa finansiella metoder är en av de snabbast växande områdena i dagens bank- och företagsmiljöer. Lösningen av Black, Scholes och Merton av optionsprissättningsproblem kvitta en revolution inom finans [+]

Rankad inom den brittiska Top 10 Business Schools enligt The Times och The Sunday Times Good University Guide 2015 och The Complete University Guide 2016 Equis Accredited placera oss i topp 1% av handelshögskolor i världen Anslutning till ett omfattande och varierat utbud av företag, inklusive Canon, Thomson Reuters, Lloyds Banking Group, IBM, Coca Cola och Met Office Vår undervisning är forskning-ledda - kommer du att studera med internationellt respekterade akademiker som är experter inom sina områden Vi har partnerskap med över 40 utländska universitet eller handelshögskolor och denna siffra ökar hela tiden Kvantitativa finansiella metoder är en av de snabbast växande områdena i dagens bank- och företagsmiljöer. Lösningen av Black, Scholes och Merton av optionsprissättningsproblem kvitta en revolution inom finans vilket resulterade i införandet av sofistikerade matematiska metoder på de finansiella marknaderna och företagsplanering. Att förstå, tillämpa och utveckla dessa sofistikerade metoder kräver en god förståelse för både avancerad matematik och avancerad ekonomisk teori. Genom att kombinera finansiell expertis vid universitetet i Exeter Business School med akademins kompetens inom matematik, detta intensiva civilingenjörsutbildningen, förbereder dig för karriärer inom områden som internationella bank eller internationella affärer. För dem med en stark matematisk bakgrund, och en önskan att föra en finanskarriär, är det här programmet en idealisk introduktion till detta spännande område. Plats: Streatham Campus, Exeter Kvantitativa finansiella metoder är en av de snabbast växande områdena i dagens bank- och företagsmiljöer. Lösningen av Black, Scholes och Merton av optionsprissättningsproblem kvitta en revolution inom finans vilket resulterade i införandet av sofistikerade matematiska... [-]

Msc Hållbar Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Falmouth + 1 fler

Hållbar utveckling definieras som "en utveckling som tillgodoser dagens behov utan att äventyra möjligheten för framtida [+]

Hållbar utveckling definieras som "en utveckling som uppfyller dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov" ett, är nu en av de viktigaste politiska förare i många samhällen. Hållbarhet genomsyrar beslutsfattande på global, nationell, regional och lokal nivå och blir inbäddad politiskt i alla skikt av regeringen. Både myndigheter och privata organisationer måste uppskatta hållbarhetsagenda och vad det innebär för dem och deras anställda. Vår MSc hållbar utveckling är utformad för att svara på denna nya agenda, närmar sig ämnet från ett holistiskt och tvärvetenskapligt perspektiv. Detta tillvägagångssätt är avgörande: hållbar utveckling omfattar sammanhängande ekonomiska, miljömässiga och sociala frågor. Att förstå sambanden mellan frågorna är nyckeln till att ta itu med komplexa utmaningar hållbarhet och utveckling av gemensamt tänkande som krävs i dagens politiskt klimat. Relevanta, forsknings informerade grunder och praktiska tillämpningar Detta Masters ger en praktisk och problembaserat förhållningssätt till lärande fokuserar på både studier av hållbar utveckling och dess genomförande i en rad professionella sammanhang. Visas av experter på området, personal som är aktiva forskare inom hållbarhet, kommer du att få en inblick i de senaste forskningsrönen samt utbildning i forskningsmetoder för hållbarhet. Du kommer att utveckla en insatt i de principer som ligger till grund för hållbarhet och med vilka medel för att genomföra dessa i en rad inställningar över hela världen. Vi täcker resultaten av den senaste tidens politik, till exempel, Rio + 20 FN: s konferens om hållbar utveckling; specifika politikområden såsom biologisk mångfald, klimatförändringar och skog; och socialt företagande och... [-]

MSc International Supply Chain Management

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4  September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Rita på den kompetens och kunskap om College of Engineering, matematik och fysik och The Business School, detta [+]

En tredjedel av moduler undervisas av Business School Kombinerar modern metoder för ekonomi, teknik, förvaltning och tillverkning Internationell lärande för en global marknad Detta program är utformat för dem som vill arbeta i leveranskedjan teknik, management och logistik. Det ger de viktigaste av förvaltningen teori och praktik, samtidigt öka djupet och omfattningen av din tekniska ingenjörskunnande. Programmet fokuserar på leveranskedjan i sin helhet, hur man konstruerar det, etablerat sig, hantera inmatning, kontrollverksamheten, och distribuera slutprodukten. Det öppnar upp de viktigaste frågorna i supply chain management och introducerar dig till de moderna metoder för att göra affärer i detta sammanhang, lär dig att utvärdera, hantera och förbättra elnätet. Du kommer att undervisas gemensamt av College of Engineering, matematik och fysik och Business School och kommer att studera tillsammans med studenter från hela världen, som har kommit till Exeter från ett varierat utbud av affärer och ingenjörsbakgrund. Framgångsrikt slutförande av programmet kommer att ge akademiker med en rad färdigheter som är tillämpliga på många områden, främst tillverknings- och tjänsteföretag, särskilt för roller med ansvar för supply chain, inköp, logistik, inköp, material och teknik management. Plats: Streatham Campus, Exeter Rita på den kompetens och kunskap om College of Engineering, matematik och fysik och The Business School syftar detta program för att uppfylla de akademiska, professionella och karriär företagens behov och civilingenjörer som vill samtidigt öka djupet och omfattningen av deras tekniska kunskaper och förvärva det viktigaste i förvaltning teori och praktik. Detta program kommer att öppna upp ett brett spektrum av arbetstillfällen och... [-]

MSc International Tourism Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Exeter

International Tourism Management-programmet kommer att förse dig med de kunskaper och insikter som krävs för att arbeta i mångsidigt och dynamiskt turistsektorn. Vår stimulerande och utmanande program tar ett brett angreppssätt för att förstå turism och dess relationer med ekonomi, miljö och samhälle, inom en bred verksamhet baserad läroplan. [+]

Den Internationell Tourism Management Programmet kommer att förse dig med de kunskaper och insikter som krävs för att arbeta i mångsidigt och dynamiskt turistsektorn. Vår stimulerande och utmanande program tar ett brett angreppssätt för att förstå turism och dess relationer med ekonomi, miljö och samhälle, inom en bred verksamhet baserad läroplan. Vår läroplan är internationell omfattning och du kommer att utveckla en förmåga att tänka kritiskt om förhållandet mellan turism och ledning i en rad olika sammanhang och i en rad funktioner, t.ex. marknadsföring, affärsbedömning, strategi och tillämpad forskning. Under vår MSc, det finns en stark tonvikt på hållbarhet som placerar människor och miljö i centrum av turismens utveckling. Programmet levereras av världsklass laget, högt respekterad för turismforskning, rådgivning och ledande akademiska publikationer. MSc finns med gästfrihet fokuserad väg, som leder till en viss titel MSc International Tourism Management (Hospitality). Denna väg är utformad för att ta itu med särskilda utmaningar inom besöksnäringen, inklusive tjänster och facilities management. Vår avhandling modul är flaggskeppet i vårt program, där du får demonstrera och tillämpa alla de kunskaper och färdigheter du har förvärvat för att studera en samtida Tourism Management frågan om ditt val. Vi uppmuntrar eleverna att plocka en avhandling ämne som inte bara intresserar dem, men är direkt relaterad till den typ av arbete de söker säkra efter sin examen. Utöver detta kan du välja vårt arbete baserat lärande modul som gör det möjligt för studenter att arbeta med en turism verksamhet klient i en konsultroll. I slutet av programmet kommer... [-]

Msc Internationell Förvaltning

Campusstudier Heltid 9 - 12 månader September 2017 Storbritannien Exeter

Vi erbjuder tre varianter av vår MSc International Management: ett allmänt program plus två vägar, som återspeglas i programmets titel på examen [+]

Vi arbetar nu på en global marknad, sourcing arbetskraft, logistik, material, kunder, tjänster, produkter, teknologi och relationer från en mängd olika ekonomier samtidigt. Att förstå hur verksamheten bedrivs i olika kulturer är av central betydelse för att skapa framgångsrika och hållbara affärsrelationer. Vår Civilingenjör i International Management är utformad för att förse dig med den kunskap och insikter för att hjälpa dig att uppnå en framgångsrik och hållbar karriär inom näringsliv och förvaltning var som helst i världen. Under hela programmet, kommer du att studera kritiska nya affärsområden, inklusive affärsanalys, digital marknadsföring och framtida trender, även internationell karriär management för att du utveckla en fast förståelse av att bedriva verksamhet på den globala marknaden Vi arbetar för att se alla våra studenter få ett verkligt internationellt perspektiv medan de studerar med oss. Med detta i åtanke erbjuder vi studenter på våra 12 månaders program möjlighet att tillbringa en termin utomlands vid ett av våra partnerinstitutioner: Mannheim Business School (Tyskland), Copenhagen Business School (Danmark) eller SDA Bocconi School of Management (Italien). Dessutom kommer du att arbeta tillsammans med andra studenter dras från hela världen, vilket ger ett utmärkt tillfälle att förbättra din personliga lärande som du arbetar i grupp och individuellt projekt, presentationer och inlämningsuppgifter. Med tiden dessa kamrater kommer att utgöra en del av din framtida nätverk, så att du kan ha framtida kontakter i alla fem kontinenter. Du kommer att lära första hand hur olika kulturer kan närma sig samma utmaning från en mängd olika perspektiv, var att föra... [-]

MSC Livsmedelsförsörjning Och Hållbart Jordbruk

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Att ta itu med akuta behovet av utbildade livsmedelsförsörjnings forskare, ger detta program tvärvetenskaplig utbildning i hållbart jordbruk och den globala livsmedelsförsörjningen. [+]

Det har aldrig funnits en mer akut behov av att utbilda forskare inom området för livsmedelsförsörjningen, utrustad med kompetens inom agronomi; växtpatologi, växtsjukdomar och växtgenetik, och kunskap om moderna jordbrukssystem och jordbrukspolitik. The Royal Society rapport skörda frukterna: vetenskap och hållbar intensifiering av det globala jordbruket publicerades i oktober 2009, under förutsättning att tydligaste beviset på utmaningen att säkerställa den globala livsmedelsförsörjningen under de kommande 50 åren. Skördar behöva höjas kraftigt, men på ett sätt som kräver mycket lägre beroende på kemisk ingripande och gödningsmedel. Inför den utmaning som ett hållbart jordbruk Detta program har utvecklats i samarbete med jordbruksindustrin, till statliga myndigheter, inklusive avdelningen för miljö, livsmedel och landsbygdsfrågor (DEFRA) och mat och miljö forskningsinstitut (fera), och bönder och matproducenter, ge ett tvärvetenskapligt utbildning hållbart jordbruk och den globala livsmedelsförsörjningen. Forskning ledd undervisning i molekylär växtpatologi, växtforskning och mikrobiologi starkt kompletteras med Rothamsted Expertisen i gräsmark, markvetenskap och hållbara jordbruksmetoder. Ledande samhällsvetare ger också värdefull input på landsbygden markanvändning och landsbygdsekonomin. Kombinationen av expertis inom både jordbruks och betesmarker system säkerställer en verkligt rundad lärande. Läroplanen tar hänsyn till de viktigaste kompetensbrist i Storbritannien för att utbilda högt kvalificerade personer som kan komma in myndigheter, jordbruk och livsmedelsindustrier och uppfyller mycket värdefulla roller i vetenskaplig forskning, rådgivning, utvärdering, utveckling och genomförande ta itu med de utmaningar som livsmedelsförsörjningen . Programmet ger möjligheter att få industriella och praktiska erfarenheter bland annat studiebesök. Ingångskrav Normalt åtminstone en 2: 1 Honours examen eller motsvarande i biologisk vetenskap eller relevant ämne. Hänsyn kommer... [-]

Msc Redovisning Och Skatt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Civilingenjör i redovisning och skatt är ett unikt program utformat för att erbjuda dig en akademisk förståelse hög nivå av samtida utvecklingen inom skattepolitiken och träna tillsammans med redovisning både i Storbritannien och i ett internationellt globalt sammanhang. [+]

Civilingenjör i redovisning och skatt är ett unikt program utformat för att erbjuda dig en akademisk förståelse hög nivå av samtida utvecklingen inom skattepolitiken och träna tillsammans med redovisning både i Storbritannien och i ett internationellt globalt sammanhang. Kort sagt, är vårt mål att ge dig bästa möjliga förberedelse för en lång och framgångsrik karriär inom redovisning och finansiering med inriktning mot beskattning. Vid sidan av traditionella redovisnings ämnen vårt program omfattar alla aspekter på beskattning inklusive utarbetande av policy och genomförandet och den praktiska tillämpningen av skattesystemen i Storbritannien och utomlands. Programmet ger dig en förståelse för ett brett spektrum av ämnen som kan du välja att fokusera på djupet när man utvecklar idéer för inlämningsuppgifter och senare din Masters avhandling. Civilingenjör i redovisning och skatt ger dig möjlighet att specialisera sig om du väljer att göra så tidigt i karriären. Studera utomlands och få en andra Masters examen Dubbel examen alternativet kan du få en andra Masters examen genom att studera ett år med en av våra prestigefyllda partneruniversitet. För mer information om detta och andra forskarutbildning utomlands möjligheter, besök Business School Study Abroad webbsidor. Lediga Våra Masters program är utformade för att förbereda dig för en framgångsrik karriär, oavsett var i världen du planerar att arbeta. Arbetsgivare förväntar sig avancerad kommunikation och tekniska färdigheter, laget arbetande och oberoende forskning, projektledning och det allra senaste specialistkunskaper från sina forskar rekryter. En MSc i redovisning och skatt kommer att göra det möjligt för dig att utveckla yrkesmässiga och ekonomiska... [-]

MSC Sociala Och Organisationspsykologi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Vår MSc sociala och organisationspsykologi är en av endast ett fåtal masterprogram i Storbritannien som tillhandahålls av forskare som arbetar vid framkant av både socialpsykologi och organisationspsykologi. Programmet ges av en framgångsrik [+]

Vår MSc sociala och organisationspsykologi är en av endast ett fåtal masterprogram i Storbritannien som tillhandahålls av forskare som arbetar vid framkant av både socialpsykologi och organisationspsykologi. Programmet ges av en framgångsrik och dynamisk grupp av sociala och organisatoriska psykologer som individuellt och kollektivt, njuta av en världsklass rykte. Du kommer inte bara dra nytta av den vänliga och stödjande atmosfär, men också av hög kvalitet undervisning och handledning, en spännande och internationell seminarieserie och fritidsaktiviteter och verkstäder. Masterprogrammet kommer att förse dig med en rad färdigheter som gör det möjligt för dig att fungera som en effektiv doktorand eller som en professionell forskare eller läkare i socialpsykologi och organisationspsykologi. Programmet är en del av ekonomiska och sociala Research Council South West Doctoral Training Centre - ett nav i världsklass samhällsvetenskaplig forskning. Forskningen lärlings är ett viktigt inslag i programmet. Det kommer att hjälpa dig att utveckla din forskning färdigheter genom att arbeta tillsammans med erfarna forskare och / eller praktiker och skriva upp forskningen i form av en avhandling. Även samarbeta med en forskare inom institutionen är allmänt råd, är det ibland möjligt att bedriva forskning lärlings med organisationer eller personer utanför universitetet förutsatt lämplig co-övervakning är etablerad. Några av våra tidigare / pågående forskningspartners är Microsoft, IBM, Rentokil, den MOD, NHS, Met Office, Chartered Institute of Personal Development och Lane4 rådgivning. Avgifter för läsåret 2015/16 UK / EU - £ 7500 (heltid) - £ 3750 (deltid) International - £ 18.600 (heltid) [-]

Msc Vattenteknik Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Exeter

Detta program är utformat för civilingenjörer som vill förbättra sin förmåga i urban vatten konstruktion, drift och förvaltning, eller ingenjörer som arbetar inom vattenindustrin som vill förbättra sina kunskaper och färdigheter inom detta område. [+]

Väntar professionell ackreditering av den gemensamma styrelsen av Moderatorer, som omfattar Institution of Civil Engineers, Institution of konstruktörer, Chartered Institution of Highways och transport och Institutet för Highway Engineers Kopplat till University of Exeter Centrum för Water Systems Gör att du kan fokusera på att utveckla dina tekniska ingenjörskonst, liksom din ledarförmåga Detta program är utformat för civilingenjörer som vill förbättra sin förmåga i urban vatten konstruktion, drift och förvaltning, eller ingenjörer som arbetar inom vattenindustrin som vill förbättra sina kunskaper och färdigheter inom detta område. Vid sidan av de kärntekniska moduler, kommer du också att studera två förvaltnings moduler undervisas av Business School som hjälper dig att utveckla överförbara professionella ledningskompetens som kommer att förbättra din studie erfarenhet och förbättra dina karriärmöjligheter. Det bygger på den expertis som vår Centrum för Water Systems, som är internationellt känd för sin forskning kring vattenförsörjning och distributionssystem, avloppsvatten och dräneringssystem stads, integrerad modellering, risk och osäkerhet, hela livet kostar, vatteneffektivitet, catchment- baserad förvaltning, fysisk vattenförvaltning och tillhörande områden. Programmet är mycket relevant för behoven för framtida vatteningenjörer och ger dig kunskap och nyckelkompetens inom det breda området urban vattenteknik och förvaltning, utrusta dig att lösa dagens moderna tekniska problem. Vattenteknik är betydande globalt intresse och välutbildade akademiker är mycket eftertraktade. Akademiker kan förvänta sig att ta på spännande roller i konsultföretag, vattenverk, entreprenörer, tillsynsorgan, myndigheter och internationella organisationer efter avslutad programmet. Lediga Det finns en stor efterfrågan på arbetsplatsen för akademiker med kunskap i både specialist teknikområde och i ledningen, särskilt i... [-]

MA

Ma Arkeologi

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Om du väljer att studera vår MA i arkeologi då du kommer att gå med i en levande, aktiv Graduate gemenskap i en miljö omgiven av platser av arkeologiskt intresse. [+]

Om du väljer att studera vår MA i arkeologi då du kommer att gå med i en levande, aktiv Graduate gemenskap i en miljö omgiven av platser av arkeologiskt intresse. Vi har tur i West Country har förhistoriska Dartmoor på vår tröskel, där den senaste Whitehorse Hill begravning avslöjades. Exeter själv är en stad byggd på romerska stiftelser och den närliggande Ipplepen gräva sprider ytterligare ljus över Romano-brittisk historia. Anglosaxerna också var aktiva i vår del av världen och vi har utmärkta tvärvetenskapliga band med Historiska institutionen och Centrum för Medieval Studies. Tidigare har det funnits möjligheter för Exeter studenter att delta i fält och utåtriktad verksamhet på så skilda platser som Argentina, Sri Lanka, Kazakstan, South Dakota och Texas. I vissa fall kan fältarbete bestå av arkeologiska arbete i ett museum snarare än utgrävning. MA Arkeologi Programmet är flexibelt, så att du kan välja de moduler som intresserar dig - inklusive de på experimentell arkeologi, Human Osteoarchaeology och Zooarchaeology. Om du är intresserad av att gå vidare till forskarutbildningen då vår MA ger dig rätt utbildning och våra lärare kommer att vara glada att hjälpa dig genom processen att ansökningar om finansiering. Om du väljer att ansluta sig till oss, som en aktiv medlem av vår forskarutbildning gemenskap kommer du att bli en del av en världsledande forskningsavdelning bland ett stort arkeologiskt landskap. Studieavgifter per år 2016/17 UK / EU: £ 6900 heltid; £ 3450 deltid International: 15.950 £ heltid [-]

Ma Engelska Litteraturstudier

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Vi är en av de starkaste engelska avdelningar i Storbritannien med ett gott rykte för forskning av hög kvalitet. Våra Doktorander är en viktig del av vår forskning gemenskap, och om du väljer att ansluta sig till oss på Exeter då du kommer att vara alltför. [+]

Vi är en av de starkaste engelska avdelningar i Storbritannien med ett gott rykte för forskning av hög kvalitet. Våra Doktorander är en viktig del av vår forskning gemenskap, och om du väljer att ansluta sig till oss på Exeter då du kommer att vara alltför. Det finns många anledningar till varför du kan välja vår engelska Litteraturvetenskap MA. Om du funderar på att ta dina studier av engelska till nästa nivå som en förberedelse för en doktorsexamen då vår avdelning har kunskapen att ge dig den höga utbildning du behöver för att ställa dig på den vägen. Om du är nyutexaminerad vill sticka ut på arbetsmarknaden, som redan arbetar men vill vidareutveckla, eller helt enkelt vill ta din passion för engelska till nästa nivå så har vi styrkan och djupet av specialist för att passa dina intressen. Vårt bibliotek och specialsamlingar erbjuder moderna studiemöjligheter och en stor mängd ursprungliga källmaterialet, och om du är intresserad av film eller visuell kultur sedan på plats Bill Douglas filmmuseet är en ovärderlig resurs. Du kan välja att studera en av de specialiserade vägar vi har valt att matcha institutionens styrkor eller du kan ta en öppen väg och skräddarsy ditt eget program från vårt breda utbud av moduler. Specialistvägar inkluderar: Amerikanska och Atlantic Studies Kritik och teori väg Upplysning till Romantiken Filmstudier Renaissance Studier Modern och samtida Victorian Studies Lediga En engelsk grad är en unikt mångsidig kompetens värderas av arbetsgivare för kombinationen av kommunikation och analytisk förmåga samt att kombinera en... [-]

MA History

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Som en av de största Historia avdelningar i Storbritannien har vi möjlighet att erbjuda ett djup av ämneskompetens sällan matchas av andra institutioner. Detta innebär att vi kan erbjuda våra studenter utmärkt tillgång till topp akademiker i specialiserade områden, inklusive 1-1 tillsyn. [+]

Som en av de största Historia avdelningar i Storbritannien har vi möjlighet att erbjuda ett djup av ämneskompetens sällan matchas av andra institutioner. Detta innebär att vi kan erbjuda våra studenter utmärkt tillgång till topp akademiker i specialiserade områden, inklusive 1-1 tillsyn. Det finns många anledningar till varför du kanske vill studera för en magisterexamen, om du vill förbättra dina karriärmöjligheter, som förberedelse för en doktorsexamen, eller helt enkelt av en önskan att utforska ett ämne du brinner. Oavsett dina skäl för att studera, kommer vår MA hjälper dig att utveckla ett komplett utbud av akademiska och personliga färdigheter. Din avhandling kommer att se dig ta en stor, självständigt arbete fram till slut - något som senare kan ligga till grund för ett förslag forskarutbildning. Vi har fem dedikerade forskningscentra och fyra namngivna vägar att matcha några av våra specialiserade intressen, alternativt kan du välja en öppen väg att skräddarsy din MA för att möta dina intressen. Vår etablerade Centrum för Imperial och global historia är särskilt spännande med tanke på betydelsen av globaliseringen i den moderna världen. Våra specialiserade vägar inkluderar: Tidig modern historia Sjöhistoriska Medicinsk historia Krig och samhälle vägen Studieavgifter per år 2016/17 UK / EU: £ 6900 heltid; £ 3450 deltid International: 15.950 £ heltid [-]

MA Internationella Relationer

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

MA internationella relationer utrustar dig med verktyg för att undersöka den moderna världen och förstå de krafter som har format global [+]

MA internationella relationer utrustar dig med de teoretiska och empiriska forskning verktyg för att förstå de krafter som formar den globala politiken. En forskarexamen i internationella relationer är en väg till en rad yrken, från icke-statliga organisationer till internationella organisationer såsom EU. Våra undervisningsmetoder är innovativa och arbeta med en grupp av världsledande forskare kommer att se din examen framkant och mycket eftertraktade. Flexibilitet att följa dina intressen med en världsledande kluster av forskare att förstå något så komplext som den samtida världsordning, är teorin ovärderlig. Stiftelsen kommer att vara ett riktmärke och guide till att undersöka de komplexa säkerhets- och politiska frågor av 21-talet. Dessa inkluderar: Terrorism Globala motståndsrörelser Politiken i Mellanöstern USA: s utrikespolitik Global etik och mänskliga rättigheter Internationell rätt och styrning Internationell politisk teori Det finns ett betydande utrymme för att studera specifika ämnen som intresserar dig tillsammans med världsledande forskare inom sitt område. Ditt lärande kommer att ledas av personal i samband med centret för högre internationella studier, som har bidragit till dagens offentliga debatter genom tidningsartiklar, tv-framträdanden och genom sociala medier. innovativ undervisning Undervisning i departementet är forskning-ledda, att se till att det du lär dig kommer att bli framkant och i centrum för samtida offentlig debatt. Detta kommer att vara i stort sett seminarium baserad, vilket ger dig chansen att diskutera idéer och strategier som formar världen omkring oss med högpresterande elever och experter på området. Innehållet levereras genom en rad innovativa undervisningsmetoder, inklusive: diskussioner Rollspel och simuleringar studiebesök Graduate-nivå konferenser Du kommer... [-]

Ma Kreativt Skrivande

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

MA studenter är en integrerad del av blomstrande skrivkulturen inom institutionen, med regelbundna fritids skrivande workshops för att utveckla arbetet pågår regelbundna forskarseminarier och regelbundna besök från framstående forskare och högtalare. [+]

Plats : Streatham Campus, Exeter MA studenter är en integrerad del av blomstrande skriva kultur inom institutionen, med regelbundna fritids skrivande workshops för att utveckla arbetet pågår regelbundna forskarseminarier och regelbundna besök från framstående forskare och högtalare. Vi kommer att förbereda dig för att komma in yrkena skrift, i en rad genrer och ger möjligheter för dig att publicera arbete genom att introducera dig till nationella och internationella publikationer, publicering och etermedia yrkesverksamma och litterära agenter och redaktörer. Det finns en särskild tonvikt inom Engelska institutionen vid tvärvetenskap. Kreativt skrivande som praktik studeras tillsammans litteratur den 20: e och 21-talen och i relation till andra kulturella produkter i olika medier - till exempel den jämförande utveckling av kreativt skrivande och film. Lediga En examen i engelska, oavsett studerade vid vårt campus i Exeter eller i Penryn, kan ge dig en utmärkt allmän förståelse av språk, litteratur och kultur. För våra studenter, öppnar det upp karriärvägar i angränsande områden som undervisning, publicering och media samt ger en väg till andra områden såsom offentlig förvaltning, företag, lag och förvaltning. Vissa destinationer utexaminerade från English Studies program är: Annonsering Associera Teaching Fellow Bokhandlare broadcast Journalist Copywriter & Social Media Executive Redaktör händelser manager fashion Assistant Freelance Journalist Journalist Junior PR-konsult Föreläsare Bibliotekarie marknadschef Media Account Executive Merchandiser Online Marketing Executive Efter Assistant PR koordinator för Europa och Mellanöstern bevis Reader Psykoterapeut Publicist Reporter sabbatical kommenderar Läraren Videomaterial Producer Writer Studieavgifter per år 2016/17 UK / EU: £ 6900 heltid; £ 3450 deltid International:... [-]

Ma Utbildning

Campusstudier Heltid 1 - 5 år September 2017 Storbritannien Exeter

MA Utbildning är utformad för att hjälpa dig att förbättra din yrkesutövning och göra förbättringar som kommer att göra en positiv skillnad i klassrummet eller ditt [+]

MA Utbildning är utformad för att förbättra din yrkesutövning och hjälpa dig att göra förbättringar som kommer att göra en positiv skillnad antingen i klassrummet eller just din arbetsmiljö. Mycket flexibel, det sörjer för lärare med en rad olika erfarenheter, utvecklingsbehov, och studiekrav. Den är lämplig för lärare, som i ledningen eller beslutande roller, och andra personer som arbetar inom utbildning eller relaterade inställningar. Du kan välja ett individuellt konstruerade program, eller följa en specialist väg som kan återspeglas i din examen titeln. Du kan studera på heltid eller deltid, och väljer att studera på campus eller via blended eller distansutbildning. Du kan också studera enskilda moduler genom vår undervisningssektorn program. Oavsett vilken väg du väljer, kommer du att undervisas av akademiker med stor erfarenhet som utövare, och vars forskning sätter agendan, influenser politik och leder till innovation i klassrummet. Specialistvägar inkluderar: Individuellt konstruerade programmet Creative Arts in Education Språk och skrivkunnighet matematik~~POS=TRUNC Science Education Särskilda utbildningsbehov Teknik, kreativitet och tänkande Plats Streatham Campus, är Exeter MA Utbildning som hjälper dig att förbättra din yrkesutövning och göra förbättringar som kommer att göra en positiv skillnad i klassrummet eller din arbetsmiljö. Mycket flexibel, det sörjer för lärare med en rad olika erfarenheter, utvecklingsbehov, och studiekrav. Det är suitavle för lärare, de i ledarskap eller politiska roll och andra personer som arbetar med utbildning eller relaterade inställningar. Du kan välja ett individuellt konstruerade program, eller följa en specialist väg som kan återspeglas i din examen titeln. Du kan studera på heltid eller... [-]

Ma översättning

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2017 Storbritannien Exeter + 1 fler

Detta program är perfekt om du har examen-nivå kunskap eller motsvarande i ett främmande språk och vill ange en karriär inom professionell [+]

Vår MA i översättning har ett starkt fokus på praktik, hur ni båda undervisade och bedömas. Du kommer att lära sig genom en blandning av små handledningar som är specifika för ditt språk specialisering och större integrerade föreläsningar. Oavsett vilken av våra sju språk du fokuserar på att du kommer att bli en del av vår bredare forskar översättning gemenskap. Det finns tre vägar för att välja mellan. Specialisten Översättning vägen är utformad för att förbereda dig för en karriär inom översättningsbranschen. Forskningsvägen tar en mer akademiskt förhållningssätt och skulle passa alla som vill driva en forskarkarriär. Om du är specialiserade på en av våra europeiska språk som du kan överväga litterära väg som kommer att fokusera din uppmärksamhet på omräkning av prosa, poesi och dramatiska texter med uppmuntran att uttrycka din kreativitet. Den moderna språk Institutionen driver även Centrum för översätta kulturer, en aktiv gemenskap av personal och doktorander som vi hoppas att du kommer att bli en del av. Undervisningen är uppdelad mellan metodik och praktik, för att ge dig ett brett urval av potentiella karriär. Liksom toppen lärare du kommer att undervisas av öva översättare som har en inre spår på branschen. Om du väljer att göra en praktikbaserad avhandling (de flesta av våra studenter gör) du kommer att producera 20.000 ord som visar din förmåga att forska och arbeta i din valda området. Det är en fjärdedel av en bok, perfekt för en portfölj att presentera en potentiell arbetsgivare. Praxis är vad vi tror på i... [-]

Videoklipp

An Introductory Video to the University of Exeter