Falmouth University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Falmouth University har en historia på mer än 100 års kreativt tänkande och designinnovation.

Det grundades 1902 som Falmouth School of Art och har vuxit över ett sekel till ett digitalt innovationsnav. Idag representerar dess portfölj av grundutbildningar och forskarutbildningar bredden i Creative Industries, den snabbast växande sektorn i Storbritanniens ekonomi. Nu när vi står inför den fjärde industriella revolutionen; eftersom teknik ger stora möjligheter såväl som utmaningar är det tydligt att Falmouths specialiteter inom kreativ innovation; kreativt tänkande, problemlösning, kommunikation och berättelse kommer att vara nyckeln till framtida ekonomisk och kulturell framgång både på lokal och global nivå.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Universitetet har nyligen upplevt en period av snabb tillväxt, där studenterbefolkningen på campus tredubblats i storlek sedan 2001 till nästan 5300 studenter idag. Dessa studenter studerar på två campus i Falmouth och Penryn.

Förutom kurserna som levereras på campus i Cornwall ger Falmouth också banbrytande distansutbildning online och spännande samarbeten med branschledande organ inklusive Academy of Contemporary Music och Fashion Retail Academy i London.

Falmouths strategiska plan 2030 förutspår att 2024 kommer rekryteringen till sådana samarbetsavtal för partnerskap att ta över rekryteringen till program på campus. År 2030 studerar 8500 studenter off-campus och 6500 på campus.

Studentliv

Med en fantastisk naturlig skönhet i alla riktningar njuter våra studenter av en livsstil lite utöver det vanliga. Var annars kan du hitta stränder i världsklass, utsökt mat, musik, konst och avancerad teknik och innovation?

Falmouth kanske inte är en stad, men när det gäller konstiga och underbara evenemang, festivaler, aktiviteter och kvällar ute, skjuter vårt livliga kreativa samhälle ständigt gränserna för vad en liten stad kan göra.

Från att utforska kustlinjen, söka efter levande musik och lära känna Cornwalls kreativa kultur för att ta reda på vad Student Union kan göra för dig, upptäck livet i Falmouth nedan.

Campus livet

Din campus är mycket mer än det du går för föreläsningar. Det är ditt sociala och kreativa nav; där du möts och träffas vänner, uppleva oförglömliga evenemang, ta itu med stora idéer och finslipa ditt hantverk tillsammans med andra utövare i professionella studior.

Båda våra campus är dynamiska, inspirerande miljöer där samarbete och kreativitet skapar idéer och ger innovation. Det specialbyggda Penryn Campus är ett modernt kreativt nav, medan det historiska Falmouth Campus ligger inbäddat i hjärtat av härliga sub-tropiska trädgårdar, bara fem minuters promenad från stranden. Och med fantastiska reselänkar mellan dem är det lätt att njuta av båda.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Forskning och innovation

Forskning och innovation vid Falmouth University bygger på principen om öppen innovation - idén att de stora utmaningarna i vår ålder kan hanteras mest effektivt när de hanteras i samarbete över disciplingränserna.

Forskare på Falmouth tillämpar idéer och metoder som härrör från de kreativa branscherna för att hantera verkliga utmaningar i ett brett spektrum av sektorer. Deras kreativa och innovativa tillvägagångssätt möjliggör ny kunskap, lösningar, tjänster och produkter som har en konkret inverkan i världen.

Platser

Falmouth

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Falmouth, england, Storbritannien

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium